/Bucuresti/Gradinita

Jumbo

Bulevardul Theodor Pallady Nr. 51 G, București 032258, România

Jumbo
Gradinita
4.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C653+22 București, România
+40 21 780 4562
corporate.e-jumbo.gr
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Simona Nanoveanu
Simona Nanoveanu2 ani în urmă
Am ajuns in magazin dupa sarbatorile de iarna si am avut surpriza sa gasesc puțini clienți, dar si mai putina marfă decat de obicei. E drept ca se scoteau produsele de sezon, dar nu înțeleg de ce nu existau altele, de folos in gospodarie tot timpul anului. Astept schimbarea produselor expuse cat mai rapid, caci, in general am gasit ce cautam la acest magazin.
Romeo Lupy
Romeo Lupy2 ani în urmă
Foarte dezamagit de jucariile achizitionate! Am cumparat doua masinute cu telecomanda in valoare de 200 lei pt copilul meu de Craciun si amandoua au fost defecte! Cred ca puteti macar sa ganditi ce a fost in sufletul copilul cand a vazut ca jucariile aduse de Mos Craciun nu functioneaza deloc in parametri. Este vorba de o masinu la 130 lei gen Lamborghini care pe cutie scria ca raza de actiune este de 25m iar ea functiona la cel mult 1.7m apoi trebuia sa te plimbi cu telecomanda dupa ea prin casa. Am incercat si cu alte baterii si cu alta telecomanda,totul in zadar. Iar cea de a doua masinuta un jeep la 70 lei era total nefunctional,rotile din spate pe care era tractiunea nu functionau,se auzeau niste pinioane ceva care se invart in gol,nu mergea decat directia si atat. Plus ca nu este prima oara cand achizitionez jucarii de foarte proasta calitate din acest magazin la preturi nu tocmai accesibile.Total dezamagit! Nu am sa mai cumpar niciodata nimic de la acest magazin!
Mariana Sichitiu
Mariana Sichitiu2 ani în urmă
La intrare NU se face niciun fel de control anti covid. Mai mult decât atât,doamna de la intrare ,aflată în spatele unor rafturi ,a început să se plângă, (fara a fi intrebata),de faptul că este copleșită de sarcini si numai de control anti covid nu are timp!
Magazinul pare curat in toate sectoarele, marfa bine organizată, oferta i nsa semnificativ mai slaba fata de alți ani.Nu se precizează nicaieri daca au fost sau nu dezinfectate coșurile/cărucioarele pentru cumpărături !
La ora 12 am ,erau maximum 20 clienti in tot magazinul.
Vio Alx
Vio Alx2 ani în urmă
Un loc de promenada, nu doar de cumparaturi, de unde nu prea ai cum sa pleci cu mana goala. Nu de alta, dar gasind aproape orice lucru despre care te poti gandi ca ai avea nevoie, e imposibil sa nu zici ca vei da acel pret care de cele mai multe ori nu este compus din mai mult de o cifra. Imi place sa vin aici periodic si sa vad ce lucruri mici ne-ar mai "trebui", insa, cum am zis, vin gandidu-ma la o plimbare, nu la cumparaturi, deoarece am experimentat si mersul prin el strict pentru un obiect si nu este deloc placut.
Calitatea produselor depinde, de cele mai multe ori este proportionala cu pretul, insa am avut si surpriza placuta ca anumite produse sa aiba o calitate mai buna decat m-am asteptat, dar si invers. Oricum, uneori trebuie sa fii atent pentru ca nu absolut orice produs de aici este la cel mai redus pret, ceea ce este si normal.
Mirela Alexiu
Mirela Alexiu2 ani în urmă
Un supermagazin in care poti gasi orice.
Foarte bine aprovizionat;marfuri de...buna calitate si pt.toate buzunarele.
Un circuit aerisit.
O prezentare atractiva;greu rezisti sa nu iei si cadouri pt.cei dragi.
A fost deconectant si-n mod sigur a devenit unul din magazinele mele preferate.
Vi-l recomand cu drag.
Mihaela Ionita
Mihaela Ionita2 ani în urmă
Buna ziua. Nu stiu care este criteriul de acces in aceasta locatie: in fata mea au intrat 4 persoane carora nu li s-a cerut certificatul, doar cu scanarea temperaturii. Cand am ajuns in dreptul aparatului apare o doamna in spatele meu si imi solicita certificatul. In momentul in care ii explic ca persoanele din fata mea au intrat doar cu scanarea temperaturii, s-a simtit ofensata ca i-am "cerut socoteala" si mi-a explicat pe un ton mai rastit ca nu poate controla pe toata lumea. Pai si atunci vine intrebarea: regulile nu sunt pt toata lumea? As dori sa se respecte aceste reguli pt siguranta tuturor, mai ales in aceste conditii pandemice.
Diana Serdean
Diana Serdean2 ani în urmă
Am trait o experienta urita si nici ca mai calc peacolo,am fost sa imi cumpar niste caciuli ptr mine si ptr mama si am vrut sa ies pe o alta iesire bine inteles ca nu stiam ca peacolo nu se iese si a venit un domn de la paza si ma controlat in sacosa dc eu nu aveam nonul il aruncam cum se procedeaza de obicei ce faceam ieream buna de plata adica le mai plateam o data,eu stiu ca intii te uiti pe csmere si dupa controlezi lumea sa vezi dc a furat ceva nu asa era normal.Sau fata de la casa trebuia sa imi spuna ca peacolo nu se iese si stiam si ieseam prin fata.
Ionut R
Ionut R2 ani în urmă
Cel mai mare mall cu jucarii si acareturi chinezesti din Romania, aici poti gasi orice iti trece prin minte, de la ace de cusut pana la bomboane ieftine si bineinteles jucarii pentru copii, unele de foarte proasta calitate ! Preturile nu sunt mici avand in vedere provenienta majoritatii marfii expuse in acest magazin ba din contra la unele produse sunt chiar mari !
Locații recomandate