/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Sfântul Nicolae

Strada General Ioan Culcer 80, București 060121, România

Grădinița Sfântul Nicolae
Gradinita
2.9
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3C4+97 București, România
+40 729 611 918
gradinitasfantulnicolae.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vlad Gheorghiu
Vlad Gheorghiu2 ani în urmă
Buna seara,
Nu stiu cine sunteti, insa noi ne aflam la aceasta gradinita de trei ani, copilul nostru avea un an cand am inceput sa l ducem la cresa.
Noi ii dam cinci stele, copilul nostru se simte ca acasa, iar directoarea este minunata. Achizioneaza tot ce e mai bun pt copiii, spatiul este curat si ingrijit, mancarea nu mai vorbesc...este delicioasa, are gust, aspect, tot ce vrei..copilul nostru mananca doua trei portii zilnic.
Am facut comparatie cu alte crese/ gradinite si nu se compara , noi suntem foarte pretentiosi si avem in vedere multe aspecte pozitive de aici.
Se vede ca sunteti suparat ca este un comentariu acid..mi se pare tare in regula ca o directoare sa faca echipa cu parintii si, daca este cazul, sa caute raspunsuri atunci cand exista nemultumiri din partea unui parinte.
Noi le multumim celor de aici si recomandam cresa/ gradinita, iar directoarea este implicata si dedicata.
Cinci stele din partea noastra.
Bogdan Cuibus
Bogdan Cuibus2 ani în urmă
Dragi parinti, pe acesta cale doresc sa va impartasesc experienta noastra cu acesta gradinita. Copilul nostru a frecventat cursurile acestei gradinite timp de 8 zile in care fiecare zi era cu o noua supriza neplacuta. In prima ne-a fost adus un alt copi, am primit copilul nostru cu iritatii de scutec de mai multe ori, in urma efectuarii igienei necorespunzator, l-am primit cu alte haine, accesul la camerele video nu a fost cel asteptat, copii au fost tinuti intr-o curte unde nu ii puteam vedea, ne-au spus ca in fiecare dimineata la preluarea copiilor se efectueaza triaj medical, lucru ce nu s-a efectuat corespunzator. In momentul in care i-am comunicat doamnei director aceste aspecte, am primit raspunsuri la misto pe grupul de whatsup. Ca urmare a celor prezentate mai sus, am fost impreuna cu sotia la o intalnire cu doamna director pentru a cere lamuriri, acesta a inceput sa faca pe comisarul Moldovan cu colegele ei, un lucru neprofesional sa il faci de fata cu clientul. Dupa acesta intalnire, lucrurile nu s-au imbunatatit. Am hotarat ca acesta relatie contractuala sa inceteze, am trimis prin e-mail cererea de reziliere in care am argumentat decizia luata si am solicitat returnarea partialala a avansului platit in ianuarie. Cand am solicitat returnarea cererii de reziliere cu numar de inregistrare, doamna director mi-a comunicat ca ea nu poate inregistra ,,acesta chestie" si ca vom fi contactati de avocat. La auzul acesteia, i-am comunicat ca nu este cazul si ca doresc sa inchei amiabil acesta situatie. Dupa mai multe apeluri efectuate catre dansa, acesta imi raspunde, ca unui milog, sa vin luni sa iau banii. M-am prezentat la data si ora comunicate de dansa sa inchei acesta situatie, la momentul efectuarii calcului, unul simplu, am platit 3000 RON, din care scadem 1250 RON pentru ,,servicii prestate in august, egal 1750 RON de incasat. Acesta mi-a comunicat ca mai scade 500 ron ca ,,i-am blocat un loc", cand am solicitat o explicatie, acesta mi-a spus ca scrie in contract, i-am solicitat contractul sa il studiez sa vad negru pe alb, mi-a spus ca nu il are, am sunat sotia sa caute in contract acesta clauza, doamna director s-a enervat si m-a trimis sa vorbesc cu avocatul. Concluzia este urmatoarea, inainte sa iti ia banii iti vinde o imagine frumoasa si ulterior realitatea este alta, esti batjocorit pe banii tai.
Tudor Nicusor
Tudor Nicusor2 ani în urmă
Copilul a fost acolo cateva luni, totul ok la început, dupa aceea au început problemele. Au inceput sa plece educatoarele, copii lasati singuri prin cladire, nu mai faceau nici o activitate, nimic. La un moment dat, o singura persoana se ocupa de 20 de copii.
Copilul ne-a fost muscat de alt copil(acelasi) de 3 ori, in perioada diferite. Directoarea nu a luat nici o masura.
Foarte multe nereguli!
Directoarea este o persoana extrem de recalcitranta, neprofesionista.
Nicoleta Tanase
Nicoleta Tanase2 ani în urmă
Citesc recenziile și nu îmi vine sa cred ca este vorba de gradinita pe care noi o frecventam de 4 ani. Ambii copii sunt fericiți și îngrijiți, gradinita excelează la capitolul curățenie și mâncare. Mâncarea este făcută în bucătărie proprie, copiii mănâncă cele mai delicioase deserturi făcute la cuptor.
O gradinita spațioasă, cu locuri de joaca. Mereu apar jucării noi.
Liliana Sabina Burnar
Liliana Sabina Burnar2 ani în urmă
O grădiniță mizerabilă din mai multe puncte de vedere. Îmi pare rău că nu pot da 0(zero) stele, dar sper să nu păcălească și alți părinți pe viitor.
În primul rând, spațiul este foarte mic și copiii sunt ținuți la grămadă. Grupa mică, împreună cu grupa baby și uneori vin și cei mai mari, pentru că este un haos total. Doamnele sunt foarte neglijente: fiica mea a fost mușcată de colegi in repetate rânduri, fără să se discute cu acei copii cu probleme de comportament. A fost scoasă în curtea grădiniței fără geacă, iar apoi mi s-a spus că am adus-o fără geacă de dimineață.
Deși pe site-ul grădiniței scrie clar că opționalele sunt incluse în taxa lunară, nu este deloc așa. Pentru engleză se plătește suplimentar sau copilul dumneavoastră stă deoparte cu copiii de la alte grupe. Fugiți cât mai departe de acest loc!
Lidia Jianu
Lidia Jianu2 ani în urmă
Nu recomand această gradinita și cresa.
Am lucrat la această gradinita și este un haos total.Dragi părinți stiti cum sînt tratati copiii dumneavoastra in aceasta gradinita.Nu vă lăsați dusi în eroare de exterior și mai ales de aceasta directoare .In primul rând dacă o să căutați veți vedea că nu găsiți autorizație de functonare.Femeia care gătește nu este bucătăreasă nu are analize sau angajare.Am lucrat ca femeie de serviciu acolo și 2 zile nu a avut cine să gătească și m-a pus pe mine.Copii cand sint dusi la masă sînt zmuciti de această doaamnă directoare și tiriti pe scări. Cînd m-am angajat era o mizerie și un praf peste tot Deci aveti mare grijă pe mînă cui cui vă lăsați copii
Silvia ioana
Silvia ioana2 ani în urmă
Este un loc minunat, educatoarele au grijă foarte bine de copii, mâncarea este mereu proaspătă, diversificată si pregătita in bucătăria proprie. Copii sunt scoși afara în fiecare zi.
Anisia Teodora Stefan
Anisia Teodora Stefan2 ani în urmă
Murdărie, angajații nu își primesc banii, personalul nu poartă mască, copii lăsați de izbeliște, să facă ce vor, directoare haotică, nu își igineizează mâinile.
Locații recomandate