/Bucuresti/Gradinita

DGASPC Sector 6 - Sediu administrativ

Strada Cernișoara 38, București 061019, România

DGASPC Sector 6 - Sediu administrativ
Gradinita
3.8
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QF+92 București, România
+40 21 745 7237
protectiacopilului6.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 14–18
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Val intermed
Val intermed2 ani în urmă
Niște mizerabili nu respectă niciodată programul de lucru așa se întâmplă cu statul la stat după ce că au program de femei gravide își bat joc de oameni care vin pe drumuri degeaba și găsesc închis mai ales în zilele de miercuri când scriu că au program până la ora 18 și la 16:30 cand am ajuns ce să vezi închis. Să mai spună cineva că nu este bine să lucrezi la stat program de 2 ore salarii foarte mari se trăiește bine în românia. Niște gunoaie de oameni trăiesc din banii noștri niște scursuri ale societății. Rușine să vă fie nesimțiților rupeti poarta să fugiti acasă.
Elena Paraschiv
Elena Paraschiv7 ani în urmă
Am luat pachetele cu alimente pentru tatal meu si cand am ajuns acasa am constatat ca un pachet era desfacut si o sticla de ulei era lipsa.Dupa ce ca au micsorat cantitatile le mai si fura.Asa ceva numai in Romania se poate.
Florica Niculae
Florica Niculae7 ani în urmă
Bună seara.As dori să mă contactați la Nr .acesta de tel.pt.a vorbi cu dumneavoastră , în legătură cu baietelul meu ,pt.a mi se elibera certificatul medical si aproba ,hotărârea certificatului,de la dumneavoastră.Va mulțumesc frumos pt.intelegere.
Cosmin Neagu
Cosmin Neagu7 ani în urmă
O institutie bine organizata si foarte apropiata de oameni!
Adriana Popescu
Adriana Popescu8 ani în urmă
C.N.A si Protectia Copilului trebuie sa se autosesizeze pentru ca in serialul LAS FIERBINTI din 25.02.2016 un copil mic a suferit o trauma prin sperietura la care a fost supus. De asemenea, Protectia Animalelor sa intervina pentru ca in acest serial animalele sunt prezentate ca simple obiecte cu care oamenii pot sa faca orice.
Photo CDA
Photo CDA8 ani în urmă
La locația din Google nu se afla nimic. Eu am ajuns pe floarea roșie 7A într-un final.
Dan Alexandrescu
Dan Alexandrescu8 ani în urmă
Nu e acolo. Cernisoara e la 2-3 strazi mai departe
Acum mereu
Acum mereu2 ani în urmă
lucrurile s-au schimbat mult in bine, si sunt cu adevarat uimit de implicarea si amabilitatea angajatilor.
A trebuit sa depun dosarul pentru stimulentul de insertie, si Doamnele care se ocupa, m-au ajutat foarte mult, mi-au raspuns instant la mail, mi-au cerut nr d telefon si m-au sunat pentru a se asigura ca am itneles tot procesul.
Chiar nu ma asteptam ca lucrurile sa mearga asa, felicitari celor care se ocupa de aceasta institutie, caci se pare ca lucrurile merg foarte bine.
Locații recomandate