/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Zâna Florilor

Strada Cetățuia 10, București 061344, România

Grădinița Zâna Florilor
Gradinita
3.8
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PP+MP București, România
+40 21 430 2179
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Emanuel Iacob
Emanuel Iacob2 ani în urmă
Gmail acasa
Gmail acasa2 ani în urmă
Exista acolo o doamna director minunata .A fost pentru prima data in viata mea cand am ajuns intr-o gradinita si nu am primit ca salut expresiile tipice,adresate intr-un mod grosolan,jignitor si plictisit:NU AVEM LOCURI,NU STIU,SA VEDEM,NU CRED.
Nu o cunosc pe aceasta doamna,a fost pentru prima data in viata mea cand am intalnit-o dar care m-a socat intr-un mod pozitiv.Nici nu am mai apucat sa imi incep pledoaria,sa explic ,sa ma rog,sa incerc sa o conving sa imi accepte cele 2 fetite gemene Alessia si Rafaela ,ca ea,imediat mi-a zis:CUM SA NU LE PRIMIM,DE CE SA FACETI SI A2A SI A3A OPTIUNE IN FISA CAND NOI LE LUAM SIGUR?
Daca toate gradinitele sau macar jumatate din ele ar fi conduse de o femeie de genul asta ,Romania asta ar arata si ea ca o tara europeana.
Tot respectul pt acea femeie,nu stiu daca ,a fost norocul meu sa mi se adreseze asa frumos dar m-a suprins extrem de placut modul ei de a aborda oamenii ,obisnuit cu sila si plictisul pe care ti-l revarsa orice director de gradinita in momentul in care ceri,un drept al tau,mai ales ca statul te obliga,acela de a-ti inscrie copilul la o gradinita.
Sunt un om mai mult decat critic,nu imi place linguseala,nu fac aceasta recenzie pentru cineva,insa daca as putea sa dau 10 stele le-as fi dat !
Mihai Florin
Mihai Florin2 ani în urmă
Experientă neplăcută.Pentru inscrierea copilului la această grădinită, paznicul(angajatul cu paza grădinitei) iti va da toate informatiile necesare.Afisierul de la poarta grădinitei este sumar, ambigu si neclar.Personalul specializat al grădinitei(secretară,directoare,educatoare) nu este disponibil pentru oamenii obisnuiti(poate pentru cei care vin cu dedicatii si relatii).
Ovidiu Grosu
Ovidiu Grosu4 ani în urmă
Andrei nicolae
Andrei nicolae5 ani în urmă
Bertescu Aurel
Bertescu Aurel6 ani în urmă
Cristina Tofan
Cristina Tofan2 ani în urmă
Gindac Stefania
Gindac Stefania2 ani în urmă
Locații recomandate