/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Ciupercuța

Strada Stoian Militaru 86-90, București 040713, România

Grădinița Ciupercuța
Gradinita
3.7
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93VX+X5 București, România
+40 21 332 4431
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Popa
Elena Popa2 ani în urmă
Doar cuvinte de lauda pentru dna. Marcela Patrascu, Nicoleta Stroe si Veronica Manolache. Am dus ambele fetite la aceasta gradinita si am avut norocul sa dau peste educatoare cu suflet, miloase care isi iubesc meseria ❤❤❤ iubesc copii si sunt extrem de dedicate.
Alice Ileana Gitan
Alice Ileana Gitan2 ani în urmă
Eduard P
Eduard P4 ani în urmă
Ana Maria Jemenez Garcia
Ana Maria Jemenez Garcia5 ani în urmă
Alexandru Gabriel Nasta
Alexandru Gabriel Nasta6 ani în urmă
Nu recomand
Roxana negreanu
Roxana negreanu7 ani în urmă
Tocmai ce am aflat acest lucru de la o alta mămica: "Cele care aveti copilașii la Grădinița "Ciupercuța" din sectorul 4, la doamna educatoare Ștefania, verificați cu cei mici daca au fost loviți de către dumneaei. Se pare ca practica acest mod de educare. Sora mea era pe hol ieri si ce a auzit a îngrozit-o! Fetița ei i-a confirmat ca a lovit ieri 2 băieței minunata doamna si se pare ca cei din grădinița stiu ce practica are."
Eugen Simion
Eugen Simion7 ani în urmă
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Deci nu am cuvinte oentru aceasta gradinita, in special oentru educatoare. Doamna marcela patrascu, care este de foarte mult timp educatoare la aceasta gradinita, mi a lovit copilul abuziv cu mana, pentru faptul ca a stat prea mult la baie, dup spusele copilului meu Matei si colegilor lui. In general toate educatoarele au un comportament abuziv si neadecvat, iar mancarea este sub orice critica(veche, rece sau nefacuta in cazul celor gatite). Overall, ca si tată al unui copil care a fost aici, nu va recomand gradinita, chiar daca este aproape de scoala gheorghe bakovia. Multumesc!
Locații recomandate