/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Joy Montessori

Strada Cărbunarilor 15A, București 013988, România

Grădinița Joy Montessori
Gradinita
3.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3RW+64 București, România
+40 731 621 924
joymontessori.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Val
Val2 ani în urmă
Cea mai urata experienta. Regret fiecare zi in care copilul meu a fost in acest colectiv.
Lucia Levcovici
Lucia Levcovici3 ani în urmă
Personalul este implicat și amabil, copilul se poate juca și poate învața in siguranta in fiecare zi!
Andra popescu
Andra popescu4 ani în urmă
O gradinita minunata, cu personal exceptional, multa joaca in aer liber, meniu facut cu atentie (fara zahar, meniu special pt cei alergici, multe legume, etc.). Si noi si copiii suntem incantati!
Alisia Aza
Alisia Aza4 ani în urmă
Este foarte greu sa gasesti o gradinita pentru un copil cu autism.Conditiile la aceasta gradinita au fost grele ,iar pretul foarte mare.Am fost la aceasta gradinita timp de o luna si dintr-o data nu am mai fost primiti in clasa si am asteptat in strada, iar proprietarul gradinitei ne-a spus sa nu mai venim deloc deoarece invatatoarea refuza sa mai lucreze cu copilul meu.Atmosfera in clasa este ingrozitoare ,iar invatatoare nu face nimic.
Nu este o gradinita buna.Podelele sunt murdare,copii sunt lasati nesupravegheati,nu invata nimic, au foarte putine jucarii si nu au materiale pt predare.La grupa mare educatoarea este needucata.Am aflat mai tarziu ca suntem a doua familie cu un copil cu autism care a fost jignita.Sunt foarte suparata ,caci acesti oameni ne-au insultat.
Catalina Ben
Catalina Ben2 ani în urmă
Inca de la vizita din Ziua Portilor Deschise, a fost armonie de la prima privire, iar lucrurile care ne-au placut la prima vedere s-au confirmat ulterior.
Ne-a placut tare mult echipa de management pentru ca abordeaza lucrurile asumat si responsabil, sunt atenti la detalii, sunt transparenti in abordare, flexibili si surprinzator de obiectivi in aprecierea propriului personal.
Gradinita a fost construita cu aceasta destinatie de la inceput (ceea ce conteaza mult din perspectiva optimizarii spatiului (de ex. au toalete si chiuvete mici si joase, pentru copilasi), este foarte curata, in mod constant cineva face curatenie, exista suficient personal administrativ si auxiliar astfel incat copilul sa fie indrumat cand are nevoie.
Cel mai mare noroc insa il avem cu dna. educatoare, care este acreditata AMI si dedicata pe deplin meseriei, dar si foarte atenta si rabdatoare cu cei mici, iar copilul nostru a devenit mult mai proactiv.
Multumim Joy Montessori pentru devotamentul demonstrat in educatia viitoarei generatii!
Petr Gab
Petr Gab2 ani în urmă
O gradinita care a investit cu adevarat nu doar la prezentare, cat si acolo unde conteaza cel mai mult... certificarea educatorilor care cladesc viitorul celor mici 🙌 Felicitari! Personal super calificat, locatie usor accesibila, accent pe dezvoltarea independentei copilului intr-un mod natural. Bravo pentru tot ce faceti, dar mai ales pentru cat de mult ati evoluat!!! 🤗
Laura Clenciu
Laura Clenciu2 ani în urmă
Recomand cu încredere această grădinița din experiență proprie. Copiii se simt foarte bine, iar acest lucru se vede și în compartamentul de acasă, dar mai ales în weekend, când se trezesc cu aceeași dorință - hai la grădi :)
Mirela Neagu
Mirela Neagu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai bună grădiniță Montessori din București este de departe Joy Montessori. Zâmbetul fiicei mele când vorbește despre grădiniță merită tot efortul de a o duce acolo.

Ei trăiesc la nivelul valorilor Montessori și nu există nicio diferență între ceea ce afirmă și ceea ce fac de fapt.

Dacă doriți un copil independent, încrezător, care să îi respecte pe ceilalți și să construiască o comunitate, acesta este locul unde trebuie să mergeți. Îți mulțumesc pentru toată înțelepciunea pe care ai împărtășit-o și ai dat un exemplu excelent 🤗

(Original)
The best Montessori Kindergarten in Bucharest is by far Joy Montessori. My daughter's smile when she talks about the kindergarten is worth all the effort of taking her there.

They live up to the Montessori values, and there is no difference between what they are stating and what they are actually doing.

If you want an independent, confident child, that respects others and can build a community this is the place to go. Thank you for all the wisdom you shared and setting a great example 🤗
Locații recomandate