/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Numărul 211

Strada Trapezului 1A, București 032321, România

Grădinița Numărul 211
Gradinita
4.1
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C55F+PC București, România
+40 21 345 1165
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iulia Voicu
Iulia Voicu2 ani în urmă
O gradinita super! Am avut prima fetita înscrisă în aceasta gradinita,acum 6 ani...am "plecat" spre școală cu un bagaj de cunoștințe destul de mare(educatoare doamna Flori și doamna Emilia 🤗)...anul acesta vom înscrie și cea de-a doua fetita tot aici...noi am fost foarte mulțumiți de aceasta gradinita...recomand cu încredere!
Jurubita Mariana
Jurubita Mariana6 ani în urmă
Frumos renovata si utilata. Are locuri de joaca in aer liber bine făcute, din materiale care nu pun in pericol siguranță copiilor. Unitate de elita din zona cu program educațional bine pus la punct, cu opțiuni pt materiile de studiat si cu personal bine calificat care sa îndeplinească acest lucru. O grădiniță de toată increderea.
Stef An
Stef An6 ani în urmă
Dupa parerea mea cea mai buna gradinita din zona.
Chereji Daniel
Chereji Daniel6 ani în urmă
o gradinita de calitate
Costin V
Costin V8 ani în urmă
Loc de creștere și educație a copiilor mici.
Felix S
Felix S2 ani în urmă
Ctitoria mandra a edilului Betoniță . paragina din 2016 . Poze dec. 2020
Valoare 18.000.000 lei . avem si copăcei betonați si tăiați. Pt viitorul luminos al copiiilor Dottore Roberto Plagiatore cu bac la 30 ani trage o cortina de beton peste o groapa ilegala de gunoi !
Roxana Naftanaila
Roxana Naftanaila2 ani în urmă
O gradinita proaspat renovata, foarte curata si aerisita. Curtea are 2 locuri de joaca in incinta, foarte curate, cam nesigure pentru copii de 3 ani, cu acele bare de coborat fara niciun sistem de siguranta. Nu inteleg cine s-a gandit ca ar fi potrivite pentru 3-4-5 ani. Mancare buna si variata. Doamnele de la grupa sunt foarte pragatite si destul de ferme cu copiii, cu siguranta un lucru necesar când sunt 28 de copii in grupa. Cursuri de dans, karate, balet in timpul programului cu un pret de 5 lei ora. Recomand!
Andrei Andrei
Andrei Andrei2 ani în urmă
Recomand, dna Emilia, dna Violeta, dna, Amelia. Restul praf...
Locații recomandate