/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Rita Veverita

Intrarea Horbotei 12, București 030467, România

Gradinita Rita Veverita
Gradinita
4.1
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5M7+65 București, România
+40 741 272 225
gradinita-rita-veverita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Gherghe
Daniela Gherghe2 ani în urmă
Am fetita la Rita veverita de 2 ani. Au un program bine conceput și organizat, grădinița este frumos amenajata iar curtea spațioasă,optionale variate, personalul este inimos, atent la nevoile copiilor și cerințele părinților. Fetita mea a evoluat foarte frumos, este mereu cu zâmbetul pe buze, le iubește foarte mult pe doamnele de la grupa. Activitățile sunt creative, frumos organizate și ușor de înțeles.
Recomand cu mare drag aceasta grădiniță, pentru noi a devenit a doua familie ❤️
Alina Birtan
Alina Birtan2 ani în urmă
Un loc minunat, propice dezvoltării celor mici! Doamnele educatoare lucrează după programe în conformitate cu vârsta copiilor, parcul este foarte mare, grupele sunt spațioase. Recomand cu drag!
Dan Grigoras
Dan Grigoras2 ani în urmă
Este extraordinar!!! De 2 zile sun la toate numerele de telefon ca sa-mi inscriu copilul si nu raspunde nimeni......mai nou primesc sms "sunt in sedinta" 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Sophia Belle
Sophia Belle2 ani în urmă
Activitati frumoase, loc de joaca exterior foarte generos, personal empatic! Recomand
Raluka Iliescu
Raluka Iliescu2 ani în urmă
Nu recomand această grădiniță deoarece sunt neserioși. Triază copii, îți spun că ți-l primesc apoi se răzgândesc după doua luni. Grupa mare și mijlocie este o singură grupă mixtă(amestecați) și se lucrează mai mult pe programa de grupă mare iar cei de grupă mijlocie rămân în urmă. Nu semnează contract chipurile să vedem dacă se acomodează copilul. Practic plătești la negru fără contract semnat, fără chitanță și fără înscriere. Doar mâncarea este bună colaborează cu o firmă de chatering. Mare atenție!
Irinel Irimia
Irinel Irimia2 ani în urmă
Avem doi ani frumoși petrecuți la aceasta grădiniță. De la început am apreciat mediul primitor și curtea spațioasă, cu loc de joaca mai mult decât generos, special amenajat, iar apoi am înțeles ce înseamnă cu adevărat familia Rita Veverita, un loc în care copilul revine zilnic cu mare plăcere.
Activitatile sunt diversificate, pline de imaginație și creativitate. Extra, avem limba engleza, zumba și art & craft, care au adus un mare beneficiu dezvoltării armonioase.
Atât conducerea, cât și doamnele de la grupă, au fost mereu înțelegătoare, bune și răbdătoare, atente la nevoile noastre și mai ales ale copilului.
Multumim conducerii pentru implicare și profesionalism, doamnei educatoare Elena pentru activitățile creative și benefice, empatie, comunicare și dăruire, și nu în ultimul rand doamnei Ionica pentru iubirea, grija și răsfățul ce îl acorda copiilor noștri zi de zi.
Ana Neagu
Ana Neagu2 ani în urmă
Cea mai buna alegere pentru copilul nostru. Suntem foarte mulțumiți de evoluția băiețelului nostru, activitățile extrem de diversificate, facute pentru a le capta atenția. Doamnele educatoare sunt iubitoare, răbdătoare și atente la nevoile copilașilor. Recomand cu cea mai mare încredere. Băiețelul nostru merge din luna septembrie și s-a acomodat super repede.
Zară Alexandra
Zară Alexandra2 ani în urmă
O instituție unde chiar se ocupa de copii și asta se vede după comportamentul fetiței mele care merge cu drag acolo și ne povestește cu cine a stat și ce a făcut când ajunge acasă. Iar educatoarele sunt super implicate, au mare grija de ei, chiar și în afara programului. Recomand cu drag.
Locații recomandate