/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Floare de Colț

Strada Schitului 1D, București, România

Grădinița Floare de Colț
Gradinita
4
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C47V+PV București, România
+40 21 346 4899
gradinita64.invatamantsector3.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
A Moldoveanu
A Moldoveanu2 ani în urmă
La pomul laudat.
Merita o stea, pt curte.
Unele cadre didactice sunt (au metode) cam din sec XIX. Scaunelul rusinii, urechit, tras de ciuf, tipat, etc. (La grupa mica
A doua zi au scris pe grup ca daca copilul nu vine de buna voie, sa nu-l mai aducem... nu mi-a venit sa cred ce vad.. daca copilul are vreo intarziere.. gata, copil problema (a doua zi pe masa directoarei era o lista cu copii problema). Cine sunt ele sa puna etichete? Daca te duci cu raport psihoterapeutic nici nu vor sa se uite pe el, desi iti sugereaza sa faci copilului o evaluare. Fac doua poze, si copii sunt aliniati 😅
Eu am numit grupa "patul lui procust" sau "Agamita Dandanache", ca sunt trimisele de la centru si nimeni nu se atinge fe ele. Au mai si luat sala de clasa unei colege, asa ca asa au vrut.
Consecinta vreo 4 copii retrasi si alti vreo 10 nu mai frecventeaza.. Probabil asta si-au dorit...
Alex Ungureanu
Alex Ungureanu2 ani în urmă
Nu inteleg de ce e asa cautata! Pt curtea nefolosita?
Comunicare spre 0. La toate gradinitele se stiau datele despre inceperea anului, aici nu. Dupa ce ca au intarziat, au afisat repartizarile si au incuiat poarta si au plecat 😅.
Cat despre unele cadre didactice... Scaunelul rusinii, plesnit, tipat, etc. Noi am si avut ghinionul sa nimerim la grupa trimiselor de sus, care cred ca metoda lor de sec. XV este cea mai buna (daca copilul plange, nu-l mai aduceti. Daca copilul nu sta drepti, este cu probleme, Daca copilul nu vb bine, nu avem ce discuta, etc). Nu au pic de empatie, si nici o treaba cu copiii mici (imainte au fost invatatoare)... Noi am mutat copilul la alta gradi din zona, si totul este cum trebuie sa fie, comunicare 100% cu educatoarele si conducere si multa empatie. (sunt in grupa si copii cu scutec, ceea ce la aceasta gradi nu ar fi de conceput)
Lara Lorisa
Lara Lorisa4 ani în urmă
Condițiile oferite de către această grădiniță sunt excelente din toate punctele de vedere : dotări, angajați, hrană, loc de joacă! Felicitări!!!
Ionela Marinescu
Ionela Marinescu4 ani în urmă
O grădiniță de stat, curata si ordonată. Copii sunt foarte bine îngrijiți. La grupa Mica unde am fetița se fac foarte multe activități educative. Mancarea foarte bună. Personalul excepțional.
Alex Stir
Alex Stir4 ani în urmă
Cyclon Practic 10
Cyclon Practic 107 ani în urmă
Eu am fost la ia și este excepțională!
O recomand din tot sufletul!
Toți copiii merită să se ducă la ia!!!
ItzzyBitzzy
ItzzyBitzzy7 ani în urmă
Loredana Tanasoiu
Loredana Tanasoiu2 ani în urmă
De groza pot sa zis,in schimb mancarea e ok,unele educatoare sunt de nota 3! Mai au de invatat si D.na Directoare, sa nu mai primeasca copii cu probleme psihice!
Locații recomandate