/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Numărul 233

Strada Arhitect Antonescu Petre 20, București 052034, România

Grădinița Numărul 233
Gradinita
3.5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F46H+3P București, România
+40 21 242 0592
invatamantsector2.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Li Alexandra (EXO is my style)
Li Alexandra (EXO is my style)4 ani în urmă
Cadre care lasă de dorit dacă nu primesc probabil ceva mai "consistent".Eu nu am dus prima zi decât un buchet de flori si un pachet de cafea,care oricum nu îsi aveau sensul acolo. Dar trăind în România și știind că
e frumos sa duci mici atentii,am zis să nu fiu altfel. Dar cand am ajuns si am văzut cat-a sacosile au ceilalți părinți,am rămas mută. Copilul meu a fost marginalizat si nedorit la grupa doamnei decât a treia zi când i-am dus sacoșa. Cu greu a acceptat să puna mana pe copil sau sa-l ia în brate ca pe ceilalti.La un moment dat a simtit lucrul acesta si refuza pur și simplu să mai meargă la grădiniță spunând că "doamna nu mă iubește niciodată că pe ceilalți copii".I-am explicat situatia si a înțeles,iar a doua zi am luat atitudine si bineînțeles că a fost iritata.asa ca nu va lăsați păcăliți.Acum am mutat copilul la o altă grădiniță.Am uitat să mentionez si pe directoare care se uita pe copil de parca avea ciuma.Tin să mai mentionez faptul ca nu i-am dat directoarei nimic tot anul în afara de inscriere,o mica atentie si atat.Multa bafta!
Vasilina Vasilinescu
Vasilina Vasilinescu4 ani în urmă
Am 30 si ani ceva. In toti anii de viata, nu cred ca am intalnit un om mai crud ca doamna Mariana. Pentru ca nu exista nimic mai crud decat oamenii care sunt cruzi fata de copii. Nu stiu daca este vorba de aceeasi persoana din celelalte recenzii si pot doar sa sper ca daca e totusi vorba de aceeasi persoana anii de batranete au invatat-o sa fie un om mai bun. Dar sfatul meu e: nu va lasati copilul in preajma acestei persoane.
Gica Dumitru
Gica Dumitru4 ani în urmă
Am avut copilul 1 an de zile la această grădiniță și nu am fost deloc mulțumită de la directoare până la învățătoare. Am vrut să mai tin copilul un an in grădiniță și mi s-a spus ca nu se poate decât cu recomandare de la CMBRAE. După ce le-am dus, au spus că nu mai au locuri si sa vin la începutul lui septembrie, iar de atunci ma plimba pe drumuri ca nu mai au locuri ,ca nu se mai poate,ba ca e sistemul pre incarcat si ca nu poate sa umbla in calculator. Eu cred ca era mult mai simplu sa spuna ca nu vrea să-l mai primească în instituție. De cand s-a schimbat directoarea se fac înscrieri numai cu recomandări si din județul IF,iar noi care suntem la 2 blocuri de grădiniță nu a vrut să ne mai primească.
Lucian Toader
Lucian Toader5 ani în urmă
Grădinița buna.
Lara furnica
Lara furnica5 ani în urmă
Ariana Gheorghe
Ariana Gheorghe6 ani în urmă
Sunt copil am 8 ani și am fost pa Dna Camelia ce mai bună dnă din lume și grădinița la fel ca dna directoarea e și ea forte drăguță și mai sunt două dne îngrișitore dna Iona și dna Mariana sunt și ele foarte drăguțe.Cea mai bună grădiniță din lume 😘😘😘👍👍 și fratele meu a fost la dna Camelia 👍👍👍👍👍👍 nota 10 cu felicitări și mâncarea e excelentă CEA MAI BUNĂ GRĂDINIȚĂ DIN LUME.SUPER!!!Și nu e magazin e GRĂDINIȚĂ
Alexandra Visan
Alexandra Visan6 ani în urmă
André Rodrigo Ulianovschi
André Rodrigo Ulianovschi7 ani în urmă
Locații recomandate