/Brasov/Gradinita

Universitatea Transilvania din Brașov

Bulevardul Eroilor 29, Brașov 500036, România

Universitatea Transilvania din Brașov
Gradinita
4
175 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHWQ+3M Brașov, România
+40 268 413 000
unitbv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciment
Ciment2 ani în urmă
Vând Golf 4.
Ioana gavrila
Ioana gavrila2 ani în urmă
Un loc unde iți clădești viitorul
Daniel Postige
Daniel Postige2 ani în urmă
Echivalentul Harvardului. Dacă Harvard ar fi o alimentară, nu o universitate.
Dorel Rizoiu
Dorel Rizoiu4 ani în urmă
O unitate de învățământ "cu prestigiu" unde primeaza interesul personal . La Facultatea de Alimentație și Turism, unde din cauza neintelegerilor dintre profesorul coordonator si directorul hotelului unde trebuiau sa faca practica 12 studenti, cu note bune, dintre care si o studentă cu 10 la toate examenele, sunt obligați sa repete anul universitar nefiind recunoscută perioada de practică cu toate că aceasta a fost făcută respectand cerintele impuse de aceștia.
Roxana Lichințeanu
Roxana Lichințeanu5 ani în urmă
Rectorarul Facultății Transilvania, care momentan este în renovare (partea exterioară), iar aici se poate găsi și Biroul Erasmus.
La intrare este un domn care este delegat cu legitimarea persoanelor ce intră și care îți poate oferi indicații în cazul în care nu știi unde ar trebui să mergi.
Raluca Sarghie
Raluca Sarghie2 ani în urmă
Angajatii de la Rectorat din pacate nu au reusit inca sa scape de stilul comunist. Le place sa vada cum creste coada in fata biroului si sa ridice tonul cu nerusinare daca indrazneste cineva sa apara fara programare(nu era cazul meu).
Savulescu Cristian
Savulescu Cristian2 ani în urmă
Facultatea iesc - niște profesori foarte comuniști care nu știu sa predea, care se bazează pe injosirea studenților. Sincer, e foarte greu sa ma exprim când vine vorba de ei.Sunt foarte dezamăgit.O facultate de viitor cu profesori de mana a 3 a. E alegerea ta, poți alege aceasta facultate dar când o să o termini, sa te uiți în jurul tău ce prieteni mai ai și ce om ai devenit.O sa fii bun sa te faci profesor. Păcat ca este un oraș superb. De la secretare pana la conducere. Nota 2 pentru voi, pentru cei 3-4 profesori care stiu efectiv ce înseamna sa și asume aceasta îndatorare pe care o au pentru viitorul nostru. Cat despre ceilalți, nota 0.Sunteti niște eșecuri, mai bine v ați fi angajat în niște corporații și ați fi rămas acolo, nu și în facultate de dragul unui venit în plus. RUȘINE
Robert Strat
Robert Strat2 ani în urmă
O facultate cu foarte multi profesori comunisti in care profesori pun accent pe tocit nu pe invatat logic ...
Locații recomandate