/Brasov/Gradinita

Happy Hound Hotel Brasov - Pensiune canina

Strada 8 Martie 1, Brașov, România

Happy Hound Hotel Brasov - Pensiune canina
Gradinita
4.7
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4G+MV Brașov, România
+40 743 077 303
happyhound.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristi Bianu
Cristi Bianu2 ani în urmă
Personal amabil si comunicativ, caini foarte bine ingrijiti, cu profesionalism. Am o catelusa careia nu prea ii place sa socializeze, dar a fost ingrijita cu mult tact, s-a integrat si s-a simtit foarte bine. Am fost fara stress in mini vacanta pentru ca am fost permanent tinuti la curent prin telefoane si filmulete. De abia asteptam sa revenim. Multumim.
Alex Dragan
Alex Dragan3 ani în urmă
Catelusa mea s-a simtit minunat la Happy Hound Hotel! A fost putin speriata la inceput, dar a gasit imediat un partener de joaca si s-a relaxat. Dupa 4 zile de joaca cu cateii si o ingrijire excelenta din partea fetelor, Merry a revenit fericita acasa. Mai venim!
Liliana Vaduva
Liliana Vaduva4 ani în urmă
Casa care necesită urgent renovare și personal calificat. Între orele 12-16 cainii sunt lăsați singuri in padocuri(In casa nu e nimeni, poarta e inchisa) Cei marii îi sperie pe cei mici cu lătratul lor. Nu recomand pentru cainii de talie mica care sunt traumatizati. E ciment ,
frig si multă mizerie.
Cristina avram
Cristina avram4 ani în urmă
Foarte multumiti - si noi si catelul nostru - un bulldog francez de 1 an si 3 luni. Este locul ideal de lasat animalutul de companie cand vrei sa "evadezi" undeva fara el.Personalul foarte prietenos, am primit tot timpul filmulete cu el cand era scos la joaca sau la plimbare.Recomandam acest loc cu drag.
Robert Purnavel
Robert Purnavel4 ani în urmă
Am lăsat cățelușa aici pentru 4 zile si au avut grijă de ea exemplar. Am primit zilnic clipuri de la plimbări iar cățelușa mea se simțea că acasă după o seara petrecută acolo. Personalul foarte iubitor s-a atașat si s-a înțeles foarte bine cu ei. Cu siguranță vom reveni .
Delia Botea
Delia Botea4 ani în urmă
Curat, loc de joaca generos, personal extrem de iubitor de animale și de amabil. Primesc update de 2 ori pe zi cu poze și filmulețe despre cainele meu. E la fel de bine ca acasă. Oricând as aduce cainele aici. Va invit și pe voi sa faceți la fel.
Alexandra Fratean
Alexandra Fratean4 ani în urmă
Super locatie si super oameni!!! Am lasat pt prima data 2 shih-tzu pe care pana acum i-am luat mereu cu noi peste tot si s-au intors acasa foarte linistiti si ingrijiti. E mai mult decat evident faptul ca aceasta pensiune a fost deschisa din dragoste fata de animale! Recomand 10+
Iulia Marinescu
Iulia Marinescu2 ani în urmă
Am lăsat cățelușul la grădiniță- doar pe timpul zilei-noi fiind în vacanta în Brașov. Am găsit aici oameni foarte drăguți, am primit zilnic filmulețe cu ce face, am știut ca e în siguranță și ca e îndrăgit. Recomand, așadar, cu mult drag!
Locații recomandate