/Vrancea/Fotograf

Cabo Photography

Strada Margaretei, Corbeanca 077065, România

Cabo Photography
Fotograf
5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3P5+44 Corbeanca, România
+40 721 337 380
cabophotography.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Diana Grosu-Şandru (Elena)
Diana Grosu-Şandru (Elena)2 ani în urmă
Urmăream Cabo Photography de prin 2017, așa că în 2019 l-am contactat pe Andy pentru o ofertă pentru petrecerea de nuntă din 2020. Ne-am văzut, ne-am plăcut, soțul meu i-a explicat și lui cum nu îi plac fotografiile deloc (nimic șocant pentru Andy) și am așteptat cu nerăbdare Septembrie 2020. Care s-a transformat în Septembrie 2021 (pentru că... pandemie). Fast forward: echipa Cabo Photography a fost genială! A fost o zi extrem de relaxantă pentru noi, am râs mult și ne-am distrat (merci, Andy!), am învățat cele 5 poziții de fotografii, am prins exact apusul genial pe care mi-l doream din tot sufletul la locație și am dansat mult. Iar seara s-a finalizat cu un super same-day edit care ne-a adus lacrimi în ochi.

Fotografiile pe care le-am primit ne-au făcut să retrăim ziua și să râdem. Mult! Iar! Sunt pur și simplu perfecte!

Alegeți Cabo Photography dacă vreți o echipă profesionistă, pozitivă, pasionată, inventivă și plină de viață! Băieți, sper că v-a plăcut cafeaua la Câmpulung! :)
Boaru simona
Boaru simona2 ani în urmă
Am luat cea mai buna decizie cand am ales sa colaboram pentru nunta noastra cu echipa Cabo. Cu tot stresul din ziua aceea, Andi a stiut sa creeze o atmosfera relaxanta, ne-a invatat mici trucuri de postura si sa ne simtim mai putin stanjeniti in fata aparatului. Ce am apreciat inca de cand vizualizam site-ul Cabo este faptul ca Andi prinde exact partile tale cele mai frumoase si indiferent de cum arata locul unde se desfasoara sedinta foto, finalul este spectaculos! Il recomand din suflet pentru ca are bun gust si experienta si vom mai colabora si pe viitor pentru ca am incredere ca totul va iesi exact cum imi doresc!
Claudia Olteanu
Claudia Olteanu2 ani în urmă
Ce pot sa spun mai mult decat spun fotografiile facute de catre cei de la Cabo Phography? 💜 Toate sedintele foto de Craciun cu fetita le-am facut cu cei de la Cabo si au fost extraordinare, asa ca si anul acesta vom reveni tot la ei pentru sedinta foto de Craciun 😊 Recomand Cabo Photography mai ales daca va doriti sa aveti cele mai frumoase amintiri in cadrul celui mai important eveniment din viata voastra 😊
Bianca Mihaela Popa
Bianca Mihaela Popa2 ani în urmă
Rabdare, profesionalism si buna dispozitie 🤩 Cam asa as descrie in 3 cuvinte deja a treia colaborare. Multumim! 🙏

Pacience, profesionalism and a lot of fun. This is how I would describe in three words our third experience with Cabo. Thank you! 🙏
Codrut Piele
Codrut Piele2 ani în urmă
Ziua nuntii in sine este atat de incarcata incat oricat ai incerca nu reusesti sa observi fiecare detaliu care se intampla iar pentru noi a contat enorm sa avem alaturi de noi niste oameni profesionisti care sa poata surprinde toate aceste momente pe care sa le putem retrai cand revedem pozele, filmarile.
Pana l-am intalnit pe Andy aveam aproximativ 5 poze reusite impreuna. Eram convinsi ca nu este nicio sansa pentru ca nu suntem fotogenici. Andy ne-a convins sa avem o sedinta pre-wedding in care sa ne familiarizam cu procesul si sa ne obisnuim cu anumite pozitii in care sa pozam. Sedinta cu ei a fost pe cat de obositoare pe atat de distractiva. Andy si Vali sunt geniali, am ras cu ei si am interactionat ca si cum am fi fost prieteni de ani buni. Fotografiile au fost bestiale si experienta in sine a fost un eveniment!
Ziua nuntii: emotii, rasete, plansete… au reusit sa surprinda fiecare moment, fiecare expresie.
Un alt lucru care a contat enorm pentru noi a fost modul in care ei s-au prezentat, 100% profesionalism. Nu o sa creada nimeni cand spun ca la un moment dat erau cu noi pe ringul de dans sau poate chiar (daca am vazut bine) au smuls o lacrima alaturi de noi intr-un moment emotionant.
Ne-au mai facut 3 surprize pe parcursul colaborarii cu ei, nu o sa le dezvaluiesc dar le multumim foarte mult.
A fost una din cele mai bune alegeri pe care le puteam face pentru evenimentul nostru.
De abia asteptam sa vedem toate materialele pe care le-ati realizat!
Bianca Dragomir
Bianca Dragomir2 ani în urmă
Am intalnit echipa Cabo Photography la primul eveniment important din viata mea! A fost o experienta nemaipomenita! O echipa tanara, foarte prietenoasa, care ne-a facut sa zambim la fiecare click facut. A venit printr-o recomandare, iar ulterior am lucrat impreuna in mai multe proiecte.
Recomand si eu la randul meu aceasta echipa minunata! Cu siguranta iti vei aduce aminte cu drag de ei!
Abia astept sa ne revedem !
Catalina Bucur
Catalina Bucur2 ani în urmă
Pe Andy (Cabo Photography) l-am descoperit cu 8 zile inainte de cununia noastra. Din fericire i s-a anulat un eveniment, astfel ca a fost disponibil pentru noi. L-am cunoscut chiar in ziua evenimentului si fiind pe fuga nu am avut timp sa stam prea mult de vorba, ne-am lasat pe mana lui si a fost cea mai buna alegere. Nu aveam nicio sedinta foto planuita in acea zi, nicio locatie stabilita pentru sedinta, nici timp suficient la dispozitie, insa Andy pe langa a fi un fotograf foarte talentat si dedicat este si un magician, aparent. Ne-a dus in cel mai apropiat parc unde am putut sta doar 20 de minute pentru ca ne asteptau invitatii la restaurant. Fara sa stim cum sa stam la poze, sau ce ne-am dori, Andy a reusit sa ne faca sa ne simtim confortabil si a capturat cele mai frumoase zambete, priviri, imbratisari, momente de care ne vom aminti cu drag de ele mai ales prin pozele pe care le-am primit. Vom repeta cu siguranta experienta si cu alte evenimente viitoare!
Ioana Mitroi
Ioana Mitroi2 ani în urmă
Suntem extrem de fericiti cu alegerea facuta! Cei de la Cabo Photography sunt cu adevarat niste profesionisti, pozele sunt de poveste iar Andy stie perfect cum sa interactioneze cu oamenii si sa ii faca sa se simta confortabil in fata camerei! Cea mai buna alegere!
Locații recomandate