/Valcea/Fotograf

Irina Dascalu Photography

Aurel Vlaicu 15, Râmnicu Vâlcea 245900, România

Irina Dascalu Photography
Fotograf
5
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
38XW+RH Râmnicu Vâlcea, România
+40 746 502 894
irinadascalu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ana Florea
Ana Florea2 ani în urmă
Ii mulțumim Irinei pentru profesionalism și mai ales pentru talent și creativitate! Cununia noastră a fost surprinsă în poze superbe, cu adevărat minunate! Am fost foarte încântați!
Cristina Mindrutoiu
Cristina Mindrutoiu2 ani în urmă
Recomandam din tot sufletul colaborarea cu Irina. Fotografiile facute de ea par desprinse dintr-un film..I-am admirat priceperea cu mult timp inaintea colaborarii si stiam ca este o profesionista, dar a reusit sa ne surprinda si mai placut prin felul ei de a fi, ne-a facut sa ne relaxam si sa pozam cu multa dezinvoltura. Abia asteptam urmatoarele ocazii pentru o sedinta foto sau un eveniment.
Roxana Zotica
Roxana Zotica2 ani în urmă
Suntem foarte multumiți de profesionalismul ,rapiditatea și calitatea fotografiilor . Avem cele mai frumoase amintiri și îți mulțumim din suflet🤗
Alex Andra
Alex Andra2 ani în urmă
De fotografi, clar nu ducem lipsa în oraș, dar nu știu câți sunt ca Irina! Calitatea pozelor și profesionalismul sunt impecabile, dar pe lângă asta, este foarte serioasa, punctuala, drăguță, am simțit-o ca pe o prietena la evenimente 😁
Și, Irina, nu știu dacă știai, dar botezul Soniei, îl puneam in funcție de disponibilitatea ta 😁
Stefania Stama
Stefania Stama2 ani în urmă
Fiecare fotografie facuta de Irina surprinde o emotie unica pe care o retraiesc de fiecare data cand revad pozele facute de ea! Poze extraordinare! Un om 100% dedicat muncii!
Diana Lupescu
Diana Lupescu4 ani în urmă
🔝🔝🔝
Recomand cu cea mai mare incredere !
Prima noastra sedinta photo : anul 2015 .
De atunci , Irina , a fost prezenta la absolut toate evenimentele din viata noastra ( botez , aniversari , sedinte photo , etc ) , legandu-se o prietenie foarte frumoasa intre noi .
Este o persoana foarte relaxata ( ceea ce am admirat mereu la ea ) , profesionista ,flexibila , de mare incredere , este exact omul de care ai nevoie intr-o zi plina de emotii .
Fotografiile realizate de ea m-au surprins de fiecare data , totul fiind la superlativ .
Recomand tuturor ce doresc sa isi pastreze amintirea celor mai frumoase evenimente sub forma unor imagini perfecte !
Oana
Oana2 ani în urmă
De fiecare dată când revăd pozele făcute de Irina, sunt recunoscătoare pentru pasiunea, talentul și naturalețea cu care a surprins momentele minunate din viața noastră.

Irina este foarte atentă la detalii, reușind să surprindă cu ușurință expresii faciale naturale și emoțiile evenimentului, creând un mediu confortabil.

De asemenea, apreciez abilitățile artistice cu privire la editarea pozelor. Trecute prin anumite filtre, pozele par scoase dintr-o revistă, dar în același timp își păstrează doza de autenticitate.

Cu Irina nu poți să dai greș! Toate ședințele foto cu ea au fost niște experiențe plăcute.

Irina, mulțumim că ne-ai fost alături în cele mai importante clipe și abia așteptăm să imortalizezi următorul eveniment din viața noastră!
Yonut alex
Yonut alex2 ani în urmă
Recomandam cu toata inima!!! Irina a reusit sa surprinda momentele evenimentelor noastre intr-o maniera deosebita ce a depasit orice asteptare pe care o aveam noi. Cu multa imaginatie, profesionalism si dedicare, avem acum niste amintiri deosebite! Multumim din suflet amandurora!
Locații recomandate