/Timis/Fotograf

Foto Violeta

Strada Johann Wolfgang von Goethe 1, Timișoara, România

Foto Violeta
Fotograf
4.3
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q62F+VP Timișoara, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Dan Avrameacu
Mircea Dan Avrameacu2 ani în urmă
Calitate excepțională a fotografiilor și prelucrărilor, Doamna cu multă pasiune în ceea ce face
Violeta Lazar
Violeta Lazar4 ani în urmă
Astazi, am fost complet dezamagita de serviciile oferite. Inaintea mea la rand era un domn care dorea sa isi scoata pozele din telefon prin USB, doamna care era acolo i-a spus domnului ca trebuie sa trimita email ca altfel nu poate si ii arata domnului undeva asa in aer unde ar trebui sa vada adresa de email, vazand ca nu o gaseste se rasteste putin la el iar domnul negasind adresa pleaca. Ajung eu la rand, avand 10 poze de scos, doamna imi spune "puteti pregati 15 lei" in timp ce cautam banii am observat un afis cu pretul serviciilor printre care scria MAI PUTIN DE 10 POZE :1,5 lei /poza...am ramas nedumerita, mai putin decat 10 sau mai putin si egal cu 10? avand in vedere ca aveam 10 poze si mi le-a taxat mai mult ....Toate ca toate dar in timp ce asteptam, doamna era cu o prietena care voia sa isi scoata poze din telefon (exact acelasi lucru pe care il dorea si domnul ce a fost inaintea mea) si pentru prietena dansei se putea face lucrul acesta dar pentru domn nu s-a putut! Foarte dezamagitor!
Valentin Pop
Valentin Pop4 ani în urmă
Ca si cum te-ai intoarce in timp.

Daca nu ai bani cash nu te obosi sa incerci, sistemul de plata cu cardul nu este disponibil iar din spusele dânsei "nu este pe lista de prioritati".
Neamtuf
Neamtuf4 ani în urmă
Excelenți!
Florin Topolovcici
Florin Topolovcici4 ani în urmă
(Tradus de Google) Ei fac o treabă bună la tipărirea fotografiilor făcute deja de clienți și, de asemenea, dacă aveți nevoie de fotografii pentru diverse documente oficiale, le veți lua bine și le veți tipări la un preț foarte bun.

(Original)
They do a good job at printing photos already taken by the customers and also if you need pictures taker for various official documents, they'll take them well and print them out for you at a very good price.
Andreea Aniculaesi
Andreea Aniculaesi5 ani în urmă
Doamnele ce lucreaza acolo sunt mult depasite de tehnologie.
Daca vreti sa mearga lucrurile mai bine, mergeti pe metoda clasica - stick usb.
Succes.
Diana M.
Diana M.5 ani în urmă
(Tradus de Google) Doamnele de acolo sunt atât de drăguțe. M-au ajutat cu fotografiile mele pentru un examen și tipăritul a fost plin de calitate. Și prețuri bune.

(Original)
The ladies there are sooo cute. They helped me with my photos for an exam and the print was full of quality. Good prices too.
Cristian Holdunu
Cristian Holdunu2 ani în urmă
Coana Violeta e cam depasita de tehnologie. Dar lasand asta la o parte, este extrem de istrrica fata de clienti si are o atitudine comunista. Mai mult, sa nu va imaginati ca se poate plati cu cardul.
Locații recomandate