/Teleorman/Fotograf

Shapes Studio - Fotograf Bucuresti | Fotograf nunta | Botez | Cununie civila

Strada Neagoe Vodă nr.17, București 013962, România

Shapes Studio - Fotograf Bucuresti | Fotograf nunta | Botez | Cununie civila
Fotograf
5
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3VJ+HP București, România
+40 755 206 060
shapes-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alexandra Orbeanu
Alexandra Orbeanu2 ani în urmă
Am fost extrem de multumiti de experienta avuta, a fost la superlativ din toate punctele de vedere: punctualitate, profesionalism, atentie la detalii, cadre extrem de reusite. Recomandam cu cea mai mare incredere! Multumim pentru tot!
Monica Codirla
Monica Codirla2 ani în urmă
Multumim pentru minunatele poze pe care a-ti reușit sa le realizați deși copii nu aveau deloc rabdare. Acum avem fotografii superbe intr-un cadru și mai superb de Craciun!Vom reveni cu siguranță și pentru o ședință în aer liber!
Florina Leafu
Florina Leafu2 ani în urmă
Recomand cu drag, este un fotograf foarte implicat in ceea ce face. Am ramas cu amintiri frumoase de la botez. Pozele le-am primit foarte repede.
Stefanescu Antonia
Stefanescu Antonia2 ani în urmă
Fotografii minunate, care nu necesita descriere. Momente si cadre surprinse perfect, care exprima emotie.
Am apelat la serviciile domnului fotograf Bogdan Iliescu pentru cununia noastra civila si fiecare moment important si plin de emotie este acum prins in fotografii de poveste.
Profesionalism, seriozitate, promptitudine.
Am fost foarte multumiti, recomandam calduros serviciile Shapes Studio.
Stefana Grama
Stefana Grama2 ani în urmă
Incep prin a mentiona ca au dat dovata de profesionalism din primul moment cand am interactionat, au raspuns cu promptitudine, au fost atenti, implicati, dornici sa ne fie cu adevarat alaturi. Au surprins fiecare moment important pentru noi, fara sa fie nevoie sa le atragem atentia, au simtit fiecare moment valoros pentru noi si l-au imortalizat. Avem cele mai tari poze si am avut parte de cea mai tare echipa!!! Sunteti misto raaau!!
Greta
Greta2 ani în urmă
Am ales Shapes Studio pentru a surprinde cele mai frumoase momente de la botezul fetitei noastre si pot sa spun ca am fost foarte incantati atat de profesionalismul si prestanta fotografului, cat si de calitatea exceptionala a fotografiilor. Recomand cu drag din toate punctele de vedere!
Alina Radulescu
Alina Radulescu2 ani în urmă
Nota 10, din toate punctele de vedere! Profesionalism, promptitudine, calitatea cea mai buna, toate o sa le regăsiți dacă apelați la Bogdan!
Acum putem spune ca avem niște amintiri superbe de la cununia civilă!
Recomand cu mare drag. 👍🏻
Cristian Tucu
Cristian Tucu2 ani în urmă
Fotografii de produse absolut uimitoare! Am avut o zi grozavă în studio și am fost foarte impresionați de grija și expertiza luate pentru a ne oferi imaginea perfectă. Mulțumesc Bogdan, cu siguranță ne vom întoarce pentru mai multe!
Locații recomandate