/Teleorman/Fotograf

Calin Stan - Servicii Foto Corporate si de Eveniment

Calin Stan - Servicii Foto Corporate si de Eveniment
Fotograf
5
35 recenzii
8 comentarii
+40 727 086 510
calinstan.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Marin
Stefan Marin2 ani în urmă
Am colaborat cu Calin pe mai multe proiecte atat foto cat si video si de fiecare data am fost surprins de propunerile lui creative. Pe scurt un adevarat profesionist!
Nikolas Haus
Nikolas Haus2 ani în urmă
Calin a fost foarte profesional, forte prompt la comunicare, chiar ne a facut mare placere sa il cunoastem si colaboram cu el, noi am colaborat cu el in legatura cu photo shooting pentru aparthotel al nostru Nikoals Haus Brasov, si asta ne ajutat enorm sa avem un setup foarte impresionant pentru vila nostra si ne a ajutat enorm sa crestem gradul de ocupare de la aparthotel din cauza calitate superiora si creativiatate lui Calin si as recomanda Calin in fiecare data cand vine vorba de Corporta photo si HORECA Photo shooting!
Cristiana Dorobantu
Cristiana Dorobantu4 ani în urmă
Am colaborat cu Calin in doua proiecte business - un targ HORECA si un proiect de amenajare.
Calin este punctual si profesionist, a surprins ceea ce am dorit sa scoatem in evidenta in ambele situatii.
Am apreciat faptul ca nu a intrat in incapere sa inceaza sa fotografieze doar pentru a incheia mai repede, ci a facut si adaptarile in functie de decor si a sugerat ce am putea schimba pe loc, pentru un cadru reusit
Manea Georgiana
Manea Georgiana4 ani în urmă
Calin - punctual, creativ, rabdator, amabil dar in primul rand, un fotograf excelent. Profesionistul care te intelege fara cuvinte. Artistul care face asta din pasiune si se vede. Modul in care a surprins cadrele a facut ca fiecare proiect din portofoliul nostru sa fie pus intr-o lumina buna.
Va fi cu siguranta alegerea noastra in materie de fotografii de portofoliu si pentru proiectele viitoare.
Multumim pentru frumoasa colaborare 😊.
Georgiana Manea, Business Development Manager - Smart Lighting
Cristina Sbircioc
Cristina Sbircioc4 ani în urmă
Extrem de multumiti! Despre Calin: serios, punctual, organizat si foarte profi. A stiut exact ce sa pozeze si cum. Despre poze: excelent! Atentie la detalii, poze din mai multe perspective si unghiuri, plus poze de detaliu cu diverse efecte. Retusate frumos si atent, iar daca am avut o remarca a fost promt si flexibil. Livrare rapida. Recomand 100 % .
Carmina Nitescu
Carmina Nitescu5 ani în urmă
Reprezint compania Turism Market, o companie de consultanta de business si marketing in turism si am lucrat cu Calin Stan in mai multe proiecte pentru clientii nostri (unitati de cazare, agentii de turism, organizatii de management ale destinatiei, diferite evenimente). In turism avem nevoie de fotografii si videoclipuri de calitate care sa transmita emotie publicului nostru iar fotografiile si videoclipurile realizate de Calin au fost extraordinare. A surprins de fiecare data esentialul, ne-a intrebat la fiecare pas despre ce anume ne dorim noi ca si companie sa transmitem (si sunt foarte rare persoanele care intreaba asta) si a scos la lumina ce e mai bun din fiecare proiect sau eveniment in parte. Il recomand din suflet. Noi tot cu el vom lucra pe viitor. Succes, Calin!
Raluca Florentina Caracaș
Raluca Florentina Caracaș2 ani în urmă
Recomand cu drag. Chiar daca nu am fost cea mai fotogenica echipa, ne-am bucurat de rabdarea si profesionalismul lui Calin si am reusit sa facem pozele pe care ni le doream. Iar fotografiile le-am primit într-un termen mai scurt decât cel spus inițial, ceea ce ne-a bucurat și ajutat. Cu siguranta pe viitor vom apela in continuare la serviciile lui.
Gabriel Iconaru
Gabriel Iconaru2 ani în urmă
Pana sa ajungem sa colaboram nu stiam absolut nimic despre tine. Ti-am vizualizat proiectele si mi-am dat seama ca pozele tale ma pot ajuta sa-mi promovez apartamentul pe Airbnb. M-ai surprins cu punctualitatea, cu rapiditatea prin care ai surprins cele mai frumoase cadre ale apartamentului, iar recomandarile si flexibilitatea ta au fost la fel de binevenite. Pozele au fost livrate mai repede decat ma asteptam, iar calitatea lor este la superlativ. Multumesc!
Locații recomandate