/Satu mare/Fotograf

B Moments by Botos Ferenc

la stampile, Calea Armatei Române 41, Carei 445100, România

B Moments by Botos Ferenc
Fotograf
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MFHF+CP Carei, România
+40 769 604 910
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Roxana Ligia Sichet
Roxana Ligia Sichet2 ani în urmă
Fotografii cu o calitate buna la un preț avantajos.
Dau dovadă de profesionalism și sunt foarte atenți la detalii.
Alex V
Alex V2 ani în urmă
Un fotograf profesionist, extrem de prietenos și migălos. Noi am avut nevoie de dumnealui pentru o cununie civila, extraordinar de bine pregătit si foarte profesionist. Nicio secunda nu ne-am simțit presați sau cicăliți. Mai bine de atât nici că se putea. Merita toate cele 5 stele care le pune google, chiar mai multe daca s-ar putea.
Salomeea codrea
Salomeea codrea4 ani în urmă
Ferenc, este un om serios( din punct de vedere profesional) în rest e un om vesel ce reușește să captureze momente foarte frumoase! Se vede că ii place ceea ce face! Am colaborat foarte bine! Pozele sunt foarte frumoase, calitate buna, interacționează bine cu oamenii. Fiica noastră nu prea sta la poze, dar Ferenc a reușit să îi atragă atenția si a prins niște cadre frumoase cu ea. Mulțumim frumos si recomandăm cu drag B Moments!
Varga Ciprian
Varga Ciprian4 ani în urmă
E placut sa stii ca exista oameni dedicati meseriei pe care o fac.
Andrea Szabó
Andrea Szabó4 ani în urmă
(Tradus de Google) Am lucrat impreuna in mai multe ocazii, am fotografiat la diferite evenimente cu noi la Feri, iar rezultatul final a fost intotdeauna perfect! N-as fi crezut ca pot / pot fi si fotografi, ceea ce dovedeste profesionalismul si atitudinea creatoare a fotografului! munca de precizie, am obținut întotdeauna fotografiile pentru timpul pe care a trebuit să-l plătiți, nu pot decât să vă recomand! Și aici aș dori să vă mulțumesc pentru multe experiențe pe care le-ați capturat pentru noi!

(Original)
Több alkalommal „dolgoztunk" már együtt, különféle eseményeken fotózott nálunk Feri, és mindig tökéletes lett a végeredmény! Sőt! Nem is gondoltam volna, hogy tudok/tudunk ilyen fotogének is lenni. Ez is a fotós profizmusát és a kreativ hozzáállását bizonyitja! Ötletes, preciz munka, mindig az előre igért időre meg is kaptuk a fotókat! Csak ajánlani tudom! És itt is megköszönném mégegyszer a sok élményt, amit megörökitettél nekünk!
Bernadette Benedek-Hermann
Bernadette Benedek-Hermann2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am întâlnit accidental Feri pe internet, cred că a fost cel mai bun lucru care ni s-ar fi putut întâmpla într-un caz foto despre un eveniment important de familie. Chiar înainte de a lucra împreună, el a mărturisit despre fiabilitatea și din gura din gură când fotografia aproape a scăpat din cauza neglijenței mele. În ziua evenimentului, am putut întâlni o persoană corectă, arătoasă, simpatică, care știa perfect ce face. În ciuda faptului că se mișcă în mod obișnuit, funcționează aproape neobservat, astfel încât nici cei care altfel sunt reticenți să stea în fața camerelor nu trebuie să se strecoare. Mi-a plăcut foarte mult că a furnizat companiei instrucțiuni valoroase atunci când a făcut fotografiile de grup stabilite. De asemenea, s-a dovedit că, sub forma unei formări continue, el pune cu siguranță multă energie în a fi un bun maestru al profesiei sale. Și rezultatul final (fotografii) îl laudă și pe el.
Recomand din toată inima Ferit tuturor celor care caută fotografii de calitate și unui fotograf profesionist plăcut și bine educat!

(Original)
Az interneten véletlenül bukkantam rá Ferire, azt hiszem, ez volt a legjobb dolog, ami történhetett velünk fotó ügyben egy fontos családi esemény kapcsán. Már a közös munkát megelőzően megbízhatóságáról és szava tartásáról tett tanúbizonyságot, amikor az én hanyagságom miatt majdnem elúszott a fotózás. Az esemény napján egy pontos, jó megjelenésű, szimpatikus kisugárzású embert ismerhettem meg személyében, aki tökéletesen tudja, mi a dolga. Mindamellett, hogy rutinosan mozog, szinte észrevétlenül dolgozik, így azok sem kell feszengjenek, akik egyébként nem szívesen állnak kamerák elé. Nagyon tetszett, hogy a beállított csoportos fotók készítésekor értékes instrukciókkal látta el a társaságot. Ebből is kitűnt, továbbképzések formájában biztos sok energiát fektet abba, hogy szakmájának jó mestere legyen. A végeredmény (fotók) pedig szintén őt dicséri.
Szívből ajánlom Ferit mindenkinek, aki minőségi fotókat és egy kellemes modorú, jó fotós szakembert keres!
Zaharovits adriana
Zaharovits adriana2 ani în urmă
(Tradus de Google) Francis a fost alături de noi la evenimente importante și este probabil că va fi acolo și în alte momente, pentru că, amintindu-ne de cele mai importante momente și zâmbind, ne amintim aceste experiențe cu cei dragi prin imaginile sale. Face o treabă foarte precisă și solicitantă, este fiabil și nu în ultimul rând, foarte amabil și de ajutor!
Pot recomanda Ferenc Botos doar tuturor!

(Original)
Számunkra fontos eseményeken melletünk volt Ferenc és valószínű hogy még lesz máskor is mert a legfontosabb pillanatainkat meg örokitvén,mosolyogva emlékezünk ezekre az élményekre a szereteinkel az ö képei által. Nagyon pontos és igényes munkát végez, megbízható és nem utolsó sorban nagyon kedves és segítőkész!
Mindenkinek csak ajánlani tudom Botos Ferencet!
Emese Szegedi
Emese Szegedi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Feri este un fotograf exigent pentru munca ei, lucrează cu echipamente profesionale,
Pozele au fost foarte bune, a scos la maxim de la noi, nu pot decât să le recomand tuturor. Everyone

(Original)
Feri egy munkájára igényes fotóművész,professzionális felszerelésekkel dolgozik,
Nagyon jók lettek a képek,kihozta belőlünk a maximumot,mindenkinek csak ajánlani tudom.😊
Locații recomandate