/Satu mare/Fotograf

Hotel Dana

Str. Careiului 128, Satu Mare 440187, România

Hotel Dana
Fotograf
4
803 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QRMM+GJ Satu Mare, România
+40 261 877 787
hoteldanasatumare.inn.fan
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefan Delinschi
Stefan Delinschi2 ani în urmă
Camere mari spatioase, mic dejun bun
IOAN IUHASZ
IOAN IUHASZ2 ani în urmă
Foarte frumos,curat, mâncare bună, oameni deosebiți.
Drăgulin Adrian Gabriel
Drăgulin Adrian Gabriel2 ani în urmă
Marele atuu al acestui hotel este piscina exterioară cu bar și terasă. Amplasat extrem de departe de centrul orașului Satu Mare spre ieșirea către Oradea, se observă cu ochiul liber odată ajuns în cameră că trecerea timpului și a pus amprenta. Baia arată neigienică și extrem de uzată. Nu ar strica dacă proprietarul hotelului ar mai îmbunătăți lucrurile. Mâncarea destul bună, însă servită nu foarte promt. Din păcate micul dejun lasă de dorit: foarte sărăcăcios și limitat în produse. Per total nu recomand acest hotel ptr cazare, ci strict pentru agrement: relaxare la piscină în zilele toride.
Evelin Wolters
Evelin Wolters2 ani în urmă
O lipsa imensă de profesionalism!!
Când am ajuns vineri seara, după ce am achitat, am fost anunțate că va avea loc o petrecere la piscina care va tine pana la 2 noaptea. Petrecerea a ținut de fapt pana la 5. Următoarea dimineața, după ce ne-am pregătit de piscina, am fost anunțate de un ospătar ca piscina e închisă. Răspunsul recepționerei fiind “Eu știam, dar nu am apucat sa anunț”. Nu ne-am putut bucura de piscina nici măcar pentru o ora in condițiile in care am întrebat dacă avem acces la piscina in momentul rezervării. Personal angajat probabil doar pe buletin care nu știe sa anunțe lucruri esențiale in momentul rezervării, care nu știe sa trateze oaspeții cu respect și nici măcar sa își ceara scuze. Am avut și o vedere completa la bătăile de la pool party de la ora 5, și ușa noastră de la mașina a fost încercată de cineva din acel grup. Menționez ca mașina se afla in parcarea hotelului. Nu recomand sub nicio forma!!! Mai bine faci o baie acasă pentru ca oricum e aproape imposibil sa faci un duș in cada de aici. Hotelul a fost renovat ultima data probabil in 1900 și tot ce e in camera lasă de dorit.
Daniel
Daniel2 ani în urmă
Ofer o stea pentru micul dejun. Mai mult nu. 3 stele ca hotel? Maxim 2 cu o mare indulgență. Domnilor și doamnelor din managementul hotelului. 250lei pentru o camera in regim single? La etajul 3/ mansardă? Fără un săpunel sau un gel de duș? Mocheta ar trebuii aspirata dragilor după fiecare cazare. Geamurile ar trebuii șterse mai ales când se vede de la intrare urmele de pe ele( de la interior). Prosoapele 2 albe si unul mai gri, din cele 2 albe unul arăta precum in poze. Hârtia care semnaliza faptul că toaleta a fost igienizată, era zbârcită de parca mai fusese folosită de 4 ori. Poze vorbesc de la sine. Am stat in peste 100 hoteluri si pensiuni din toată țara, dar voi primiti locul 1 cu coroniță pentru bătaia de joc.
Valentin Radu
Valentin Radu2 ani în urmă
Hotel curat modern cu piscină interioară restaurant bar și salon de evenimente
Calin Suciu
Calin Suciu2 ani în urmă
Chiar mișto. Recomand
Istvan Menesi
Istvan Menesi2 ani în urmă
Servire și meniu excelent
Locații recomandate