/Prahova/Fotograf

GABRIEL RADU visual storyteller - Fotograf nunta Bucuresti

GABRIEL RADU visual storyteller - Fotograf nunta Bucuresti
Fotograf
4.9
66 recenzii
8 comentarii
+40 765 327 550
fotografprofesionist.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Monica-Georgiana Georgescu
Monica-Georgiana Georgescu2 ani în urmă
Am făcut o ședință foto de Crăciun impreuna cu micuța noastră și totul a decurs perfect. Am avut de ales 30 de fotografii și ne-a fost foarte greu; de aceea am făcut un update la pachetul foto și am ales mai multe. Super decoruri! Super foto! Profesionalism și empatie. Recomand cu drag
Adriana Man
Adriana Man2 ani în urmă
Multumim pentru rabdare, profesionalism, calitate si eficienta domnului Gabriel Radu! Pozele au iesit foarte bine, eu si tati mai putin bine🤣🤣🤣🤣( nu suntem cu pozele). Mi a fost recomandat de catre un prieten si ma bucur mult ca am reusit sa l intalnim. Felicitari pentru munca depusa!🤗
Simona S
Simona S2 ani în urmă
Il recomand pe Gabriel Radu pentru sedinte foto cu familia! Pozele au iesit super si ne-au fost predate foarte repede. Totul super profi!
Bratila Diana
Bratila Diana2 ani în urmă
O experienta minunata! 🥰 Recomand!
Este foarte atent cu copiii, dar si la detalii, astfel incat fotografiile sunt de exceptie 😍
Ana Maria Cristiana Nache
Ana Maria Cristiana Nache2 ani în urmă
Profesionist! Ne-a primit cu rabdare si caldura. Ne-am simtit minunat! Cu siguranta vom reveni si pentru alte evenimente. Noi ne-am creat amintiri❤️ Incercati si voi!!!
Georgi Geo
Georgi Geo2 ani în urmă
Profesionalism, dedicare, calitate si multa rabdare!! Sedinta foto de maternitate a iesit exact asa cum ma asteptam: perfecta! Multumim pentru tot!! Vom reveni cu drag!!
Andreea Anastasiu
Andreea Anastasiu2 ani în urmă
Ce zi superba am avut! Mulțumim Gabriel și Alexandra ca ați fost alături de noi și ați capturat aceste amintiri intr-un mod extraordinar! Prin aceste poze, putem retrăi emoțiile unei zi memorabile din viața noastră 📸❣️
Andreea Antonescu
Andreea Antonescu2 ani în urmă
Pentru a ne ajuta să ne simțim confortabil in fata camerei în ziua nunții,am realizat cu Gabriel o ședință foto înainte de nuntă. De-a lungul întregii experiențe, ne-a făcut să ne simțim super confortabili și în largul nostru și am vorbit și am chicotit tot timpul!

Iar in ziua nuntii cu sfaturile de la Gabriel am reusit sa ne organizam foarte bine, asta datorita si chestionarului pe care l-am completat inainte de eveniment si putem sa spunem ca am avut mai putin stres.

Ne bucuram de alegerea facuta!
Locații recomandate