/Prahova/Fotograf

SMA Studio - Photography & Video Production

Strada Crișan 5A, Ploiești 100467, România

SMA Studio - Photography & Video Production
Fotograf
3.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXQW+H8 Ploiești, România
+40 722 950 535
smastudio.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–20
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
Bratila Loredana
Bratila Loredana7 ani în urmă
(Tradus de Google) Intră în cea mai bună lumină!

(Original)
Come into the best light !
Alina Ceacu
Alina Ceacu2 ani în urmă
Din pacate, nici pana in ziua de astazi nu pot sa ma uit la filmarea de la nunta.....din pacate, calitatea artistica este f slaba si nu surprinde momentele cele mai importante. Au filmat cum au avut ei chef si au aruncat efectiv intr-un film de 2 ore niste clipulete aleatorii, momentele importante ramanand in amintirea noastra doar. Clipuletele nu sunt mai mari de ~5 min. Am vrut sa facem noi separat un film de nunta din aceste clipulete, dar din pacate nu am avut din ce. Horele au fost filmate de la spate 🤷‍♀️ nici pana in ziua de astazi nu inteleg de ce. Clar, NU recomand !
Din pacate, nici nu accepta feedback constructiv, iar dupa nunta comunicarea a devenit defectuoasa.
Imi pare rau ca am facut plata integrala imediat dupa nunta. Ar fi trebuit sa nu platesc pana nu primesc produsul final....
Mihai Ceacu
Mihai Ceacu2 ani în urmă
Desi au fost informati despre ordinea si modul de desfasurare a nuntii copiilor nostri, se pare ca fotografii au pozat si fotografiat la intamplare, intr-o maniera total neprofesionista. Fiind un eveniment deosebit in viata tinerilor casatoriti, se astepta din partea lor la niste filmari frumoase,tocmai pentru a ramane niste amintiri frumoase. Alaturi de miri ,intotdeauna se afla si nasii, parintii, socriii,si restul familiei . Se pare ca domnii fotografi nu au recunoscut acest lucru desi era evident. Din punctul meu de vedere foarte grav, cand dintr-o nunta intreaga, cununie si ce mai implica niste obiceiuri, sa nu-ti ramana decat cateva poze si filmulete f. f. scurte. Eu consider o lipsa de profesionalism,pentru care acord doar o stea.
Raducanu Alexandru
Raducanu Alexandru2 ani în urmă
Super minunat pana in momentul in care am primit inregistrarea evenimentului unde am constatat ca tot ceea ce discutasem nu a fost respectat, ca tot ceea ce ne-am dorit si in tot ce am investit a fost calcat in picioare.

ATENTIE! Va fura ochii cu pozele in care stati nemiscati de tipul Love Story, after wedding si clipulete scurte: Solicitati sa vedeti o inregistrare video cap coada iar daca va place, mentionati expres in contract ca doriti o inregistrare video cel putin la fel ca cea prezentata.

De la acesti indivizi "artisti" (autoproclamati) am primit o amintire video in care toate horele au fost filmate de la spate, fara sa se vada fetele invitatilor si nu numai:

- la filmarea din biserica, jumatate de timp mireasa si nasa sunt acoperite din cauza preotului (asa zic ei) si nu din cauza lor ca au pozitionat prost camera video;
- am inclus in albumele foto poze de la unchiul meu. Da, in albumul foto al unor oameni platiti sa isi faca treaba am inclus poze facute de altii, doar ca sa am ce sa pun in album!
- poze la misto si de duzina cu: primire invitati, familie si nasi, lipsa poze formale cu familia, efectiv.
- poze la misto cu noi, mirii (care ar trebui sa fie in centrul atentiei)
- pozele cu tortul au trebuit sa le lipeasca intre ele prin photoshop ca sa avem o poza (singura) cu masa de prezidiu;
- daca nu ii chemam din lumea viselor sa facem poze cu invitatii la plecare nu am fi avut ce sa punem in album;
- daca nasii si familia lor nu ii rugau sa le faca poze, nu am fi avut ce album foto sa dam nasilor;
- dansul mirilor DEZASTRU: filmat fara pic de inspiratie, fara stabilizator, amplasare proasta, nu s-a tinut cont de indicatiile noastre (le-am trimis inregistrare de la repetitii, le-am spus unde vor fii invitatii amplasati, ce vrem sa filmeze si DEGEABA).
- lipsa echipamentului prezentat la momentul detalierii contractului, cum ar fi stabilizatorul;
- filmau si pozau fara sa se uite la aparate, fara sa se asigure ca sunt indreptate unde trebuie, etc;
- i-am vazut filmand toata noaptea, inca nu stim ce anume... ;
- desi au sosit cu 1h 30min mai devreme la restaurant pentru a face poze cu familia, nu au facut nimic. Ba mai mult, in momentul sosirii invitatilor si in momentul inceperii dansului mirilor, se vede cum pozitioneaza in graba camera fixa (centrata in asa fel se vedeau doar jumatate din invitati amplasati toti in dreapta si trei sferturi de local gol in stanga)

- cireasa de pe tort: din 16h de evenimente desfasurate pe 2 zile, am primit 3h si 40 min de filmare bruta si 2h de filmare editata (cununie civila, petrecere cununie civila, pregatire mire, pregatire mireasa, cununie religioasa, petrecere restaurant).
- filmarea finala dezastruoasa si insuficienta. Au ales ei ce sa filmeze si ce nu. Iar ceea ce au filmat, DEASTRU. Multe intreruperi fara rost, filmulete scurte, etc.
- in momentul contractarii le-am explicat cat de importanta este familia pentru noi si ne-au asigurat ca acel minim contractual de 3h filmare bruta este doar in cazul in care este un eveniment mic fara activitate si ne-au asigurat ca nu va fi cazul la noi. Le-am explicat ca nu vrem camera de supraveghere insa nu vreau nici minimul contractual.

- desi contractual vorbind filmarea finala se trimite beneficiarului doar cu accordul expres al acestuia si desi am explicat in clar ca nu dorim transmiterea inregistrarii video in format fizic pana nu efectuam anumite modificari, echipa SMA nu a tinut cont si ne-am trezit ca la expedierea albumelor am intrat si in posesia inregistrarii finale insa fara a include modificarile propuse de noi.

Cireasa de pe tort nr 2: avem rude carora nu avem ce poze sa le dam. De inregistrare video nici nu mai vorbesc...

Per total, ii recomand doar celor care vor o nunta "sa vada lumea ca am avut foto/video" desi, mai bine va luati o camera de supraveghere si o puneti in mijlocul localului. Va asigur ca va fi de 10 ori mai benefica si utila decat cameramanul de la SMA.
Dorina Ceacu
Dorina Ceacu2 ani în urmă
Am avut nunta surorii mele.. din păcate am ramas doar amintirile din minte.. eu poze cu mirii, cu familia nu am.. am doar cu niste prieteni.. in condițiile în care li s.a explicat ca familia primează. Videoul de nunta 😱🤬lasa mult de dorit ... profesionalism deloc .. la biserica nașii si mirii nu se vad probabil din cauza prost poziționării camerei.. iar petrecerea.. ce sa zic.. nu s.au focusat pe cadrele care s.au cerut.. au filmat ce au vrut ei.. pe oricine mai puțin familia..eu personal spre sfârșitul nuntii am facut o entorsa la picior .. si daca la începutul nuntii nu am fost luata în cadru în filmări si poze.. spre sfârșit niciatat!! Asta este rămânem doar cu amintirea vie.. dar măcar sa stie si lumea! Si am inteles ca nici de vorba sa se înțeleagă nu au vrut.. Lipsa de profesionalism!
Alex Moldov
Alex Moldov2 ani în urmă
Poze de duzina...nici nu se uitau la ce faceau poze, click click stanga dreapta
Bogdan Gabriel Micu
Bogdan Gabriel Micu2 ani în urmă
O colaborare foarte buna si de lunga durata.
Diana Maria
Diana Maria2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun!

(Original)
The best!
Locații recomandate