/Neamt/Fotograf

Piticul Fotograf

Piticul Fotograf
Fotograf
4.7
24 recenzii
8 comentarii
+40 765 344 476
piticulfotograf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Lenu Flor
Lenu Flor5 ani în urmă
O fotografie de buna calitate poate sa reuseasca sa te vezi deosebit si chiar sa-ti ridice increderea de sine.Asa cum pentru toate exista un timp,un har si un dar... cel mai bine stie sa capteze clipa "Piticul Fotograf"!Felicitari echipa, sa ne intalnim la cat mai multe evenimente si sa avem amintiri ce vor dainui mereu!
Recomand cu mare incredere!
Pricop andrei
Pricop andrei5 ani în urmă
Recomand Piticul Fotograf! O echipă de profesioniști care se pricep cel mai bine la imortalizarea momentelor și transformarea lor în amintiri minunate.
Sunt implicați și serioși.
Am făcut cea mai bună alegere și cu siguranță voi mai apela la serviciile lor pe viitor!
Ancuta Farcas
Ancuta Farcas5 ani în urmă
Perfecțiune Fotografii și Video, asta vă definește !!! Din tot ce a presupus nunta noastră, acesta e cel mai valoros lucru cu care am rămas...un album superb cu cele mai importante momente ale evenimentului și un video excepțional care ne bucură ochii și inimile atunci când vrem să retrăim emoția primei noastre petreceri din viața de cuplu! O echipă de profesioniști din toate punctele de vedere...de la serviciile oferite până la cele mai mici detalii...punctualitate, implicare, prestație, seriozitate, chiar și aspect...este minunat să vezi că oamenii pe care i-ai contractat se prezintă la eveniment ca și cum ar fi invitați...ați fost lângă noi chiar dacă vremea a fost capricioasă, ne-ați surprins invitații în cele mai plăcute ipostaze, ne-ați indicat o locație superbă pentru ședința foto și datorită vouă avem cele mai frumoase amintiri!!! Vă recomand cu drag oricând!!!
Simona Gheorghiu
Simona Gheorghiu5 ani în urmă
Răzvan și colaboratorii lui ne-au fost alături în nenumărate momente speciale, reușind mereu sa surprindă cele mai minunate situații. Mărturie a evoluției și perfecționarii echipei stau toate albumele, dvd-urile și stick-urile de memorie din arhiva personala. Știu cata muncă e în spatele rezultatelor finale și cu cata atenție la detalii se lucrează în fiecare clipa.
Felicitări pentru continua specializare și mult succes în continuare!
Raul Gabriel
Raul Gabriel5 ani în urmă
Pentru tinerii casatoriti in cautarea serviciilor photo/video, spre binele vostru uitati-va in alta directie! Nu face-ti greseala mea...din video pe care-l avem, din trei ore de filmare 1:15 h e doar slujba la biserica, la petrecere camera statea nemiscata in jur de 20-25 de min(horele se invarteau in jurul camerei de filmat) avem in timpul zilei vreo 5 minute filmat jumatate de cadru burta unui invitat. Nu m-ai zic ca nu s-a surprins nici macar un singur cadru cu dansul miresei cu tatal ei s-au un dans al mirelui cu mama lui. Avem filmari cu dansul nostru(dansul mirilor)mai frumoasa si de o mai buna calitate video facute de invitati!!Jumatate din pozele de pe stick sunt de o calitate jalnica(probabil s-a folosit camera ieftina) Unul din fotografi avea 13-14 ani, a rezistat doar ziua pt ca seara la petrecere dormea pe scaun. Am avut evenimentul in luna august dar nu am vazut nici macar o poza pana la sfarsitul lunii decembrie! Nimic din toate aste nu reflecta realitatea Razvan!? aa..inca ceva, la sfarsit ne-a cerut mai multi bani de cat ne-am inteles!
Ana Petrila
Ana Petrila5 ani în urmă
Nu recomand! Incercati sa evitati orice colaborare cu aceasta firma! Au ratat sa surprinda in poze si video majoritatea momentelor importante din ce-a mai importanta zi din viata noasta, ceva Ce nu poate fi corectat. O sa dau cateva exemple: nasii si parintii nu au aparut in poze...inteleg ca a fost nunta noastra dar noi avem nevoie de amintiri cu ei deasemenea...nu mai zic de invitati pt ca multi Ma intreaba de poze si eu nu am Ce sa le dau. Video este dezastruos... am avut o nunta de vis, la un local superb , pacat ca nu au fost surprinse imaginile importante cum ar fi un dans al mirelui cu mama lui s-au un dans al miresei cu tatal ei! La un moment dat camera nu s-a miscat vreo 20min asteptand ca hora sa se invarta in jurul ei. Dezamagitor!! In timpul zilei, acasa la mireasa s-a filmat timp de 10min burta unui domn si cocul miresei(filmata din spate) . Nu s-au filmat momente importante din furatul miresei( nu mi-a venit sa cred) . I loc sa filmeze ce este m-ai important ei au pus in prim plan 2 invitati care au baut un pic mai mult. Pentru pretul care l-am platit aveam asteptari mult mai mari, mai ales pt ca Razvan s-a laudat incontinuu ca ei sunt profesionisti . Eu sincer I-am vazut ca pe niste simpli amatori... Singura parte care ne-a placut a fost un video scurt de 2 min de la 'Trash the Dress' after wedding. Se cunoaste ca e filmat si montat de alta persoana fata de cea care a filmat intreaga nunta! Pe langa faptul ca au fost neprofesionisti n-i s-a cerut un pret mai mare si pt pachetul de nunta cat si pt 'After Wedding Session ' fata de cel stabilit initial cu scuza ca contractul a fost stabilit si semnat cu 2ani inainte de nunta si citez 'in timpul asta am devenit mai buni si m-ai profesionisti, si a trebuit sa ridicam pretul'(Razvan Bolohoi)
P.s. Cred ca celelalte note sunt postate de familie si prieteni!
Dezamagitor nota 1 pt servicii!
Raluca Gheorghe
Raluca Gheorghe5 ani în urmă
📷🔝 #thebestphotographer 💜
Omul potrivit, la momentul potrivit, cu siguranță el este 👱‍♂️👌🧠💙
Am rămas cu cele mai frumoase momente fotografiate de el. Un profesionist, perfect din punctul nostru de vedere. Suntem cei mai mulțumiți și fericiți ca am ales pe cine trebuia.🤗🤗🤝👍📸📷🎬🧠💙👌👱‍♂️
Bacosca
Bacosca7 ani în urmă
Multumesc pentru serviciile excelente! Recomand cu incredere!
Locații recomandate