/Iasi/Fotograf

Fotograf Irina Mocanu Studio

Bulevardul Chimiei 7b, Iași 707252, România

Fotograf Irina Mocanu Studio
Fotograf
5
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J37+74 Iași, România
+40 744 602 806
irinamocanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lazer Liliana
Lazer Liliana2 ani în urmă
Profesionalism,răbdare și atmosfera relaxanta,cred ca sunt câteva dintre calitatile unui fotograf de succes.Multumim pentru minunatul nostru album de craciun!Recomand din suflet și abia aștept sa mai venim!🥰
Anca Ioana
Anca Ioana5 ani în urmă
Profesionalism, atenție la detalii, buna dispozitie
Maria Ochiuz
Maria Ochiuz2 ani în urmă
Am ales sa avem amintirile sarbatorilor de iarna cu ajutorul Irinei Mocanu, deoarece ne-a placut mult pozele realizate de ea pana atunci si decorul studioului era bogat si cu mult gust. Ne-a facut o mare bucurie, puiul nostru mic s-a distrat pe cinste si Irina ne-a realizat niste poze deosebite. Noi cu siguranta vom reveni cu mare drag! Va multumim!
Anca Manuela Pop
Anca Manuela Pop2 ani în urmă
Irina este fotograful care iti marcheaza cele mai importante evenimente din viata oferind servicii foto de inalta calitate. Noi ne-am simtit la fiecare sedinta foto foarte relaxati alaturi de ea si nu mai spun ca are niste decoruri minunate in studio, care nu sunt aceleasi in fiecare an. Pune mult suflet in ceea ce face si de aceea si rezultatele sunt exceptionale. O recomand cu drag!
Caty katy
Caty katy2 ani în urmă
Profesionalismul, atenția la detalii și calitatea ma fac sa revin cu drag și încredere la acest studio, la acest om minunat și la aceasta făuritoare de amintiri. Pe lângă decorurile de poveste și atent alese, rezultatele sunt uimitoare. Recomand cu mare încredere dacă doriți ceva unic!
Claudia Leahu
Claudia Leahu2 ani în urmă
Irina Mocanu, pe lângă profesionalism, calitate, receptivitate și raport calitate/preț bun are mult mai multe de oferit!!! ❤️
Mulțumesc pentru implicarea și dăruirea de care dai dovadă, pentru căldura și 'peisajele' minunate de care ne bucuram la tine în studio!🤗🤗 În ceea ce privește pozele, nici nu mai încap cuvintele de laudă!!
Mulțumim!!! 🤗😘🤗
Ciprian Biclineru
Ciprian Biclineru2 ani în urmă
Studio foto cu de toate. Situat destul de central și accesibil. Locuri de parcare sunt câteva în apropiere.
Ana Jora
Ana Jora2 ani în urmă
Un loc de poveste plin de magie și veselie 😍🎄🎁
Locații recomandate