/Iasi/Fotograf

Dm drogerie markt d.o.o.

Strada Palas 7D, Iași 700124, România

Dm drogerie markt d.o.o.
Fotograf
4.4
167 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4Q+36 Iași, România
+40 374 772 100
dm-drogeriemarkt.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Dm drogerie markt d.o.o.
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Life Is Good
Life Is Good274 zile în urmă
Acel gardian înalt și solid trebuie concediat. Din cauza lui multe cliente nu vor mai intra în acel magazin. Urmărește clienții, se uită urât la ei și ,,le suflă în ceafă''. De fiecare dată m-am simțit oribil în acest DM din cauza lui. Prefer să merg în cel de pe Ștefan decât să-i mai vad fața acelui individ.
Radu Manole
Radu Manole1 an în urmă
Un magazin bun, placut, dar gardianul batran si grasut are o atitudine foarte proasta pentru nimic, se uita mereu la tine urat, iar asta nu e foarte primitor si nu ma simt comod in magazin cand este el ca gardian.
Catalina Rotaru
Catalina Rotaru2 ani în urmă
Mereu aprovizionat cu de toate, magazinul mi se pare folositor, desi, de cele mai multe ori, se afla langa supermarketuri sau hipermarketuri. Are produse proprii, made in Germania, dar si marci autohtone, mai scumpe decat in magazinele alaturate. Cuprinde o gama larga de produse: alimente, detergenti, cosmetice, beauty.
Gabriela Slupic
Gabriela Slupic2 ani în urmă
Un magazin bun, util, cu produse diversificate dar ATENȚIE personalul slab pregătit, irascibil, lipsit total de etica profesională, bun simt și respect.
Nu cumva sa îndrăzniți sa cereți informații despre un anumit produs sau sa semnalați faptul ca la raft este afișat un preț iar la casa vi s-a încasat alta suma, ca veti declanșa un adevărat tsunami:se va tipa la dumneavoastră, veți fi chiar jignit, agresat verbal, pus într-o situație jenanta, penibilă. Dacă atrageți atenția ca acesta nu este un comportament normal fata de clienti veți fi dat afara pe un ton mai mult decât agresiv. Am solicitat sa vorbesc cu un superior iar vânzătoarea din ce în ce mai nervoasa a apăsat butonul de panica și m-am trezit înconjurată de 4-5 persoane probabil de la o firma de paza a magazinului , fără ecusoane, care au început sa mi se adreseze la persoana a doua singular, și chiar sa folosească cuvinte triviale la adresa mea și a prietenei mele.
O experienta mai mult decât neplăcută în a doua zi de Crăciun.
Valeriu Catauta
Valeriu Catauta2 ani în urmă
Gasesti cam tot ce ai nevoie la preturi super accesibile, am dat 5 stele pentru a incuraja reducerile si promotiile voastre :)
Paula Barat
Paula Barat2 ani în urmă
Produsele sunt ok, mai ales că unele nu se gasesc in alta parte, dar preturile un pic cam mari
Constantin Craciun
Constantin Craciun2 ani în urmă
Frumos magazinul, găsești multe lucruri dar sunt prea scumpe
Maddie Magda
Maddie Magda2 ani în urmă
Prețurile sunt bune și produsele sunt variate, însă angajatele se comportă foarte urât cu clienții. Atitudinea lor reflectă lipsa de respect și de educație. Îți vorbesc pe un ton răstit, îți răspund urât și arată un dezinteres total atunci când le ceri o informație.
Locații recomandate