/Ialomita/Fotograf

Fotograf si cameraman nunta - CKfoto

Fotograf si cameraman nunta - CKfoto
Fotograf
4.4
34 recenzii
8 comentarii
+40 763 600 356
ckfoto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gajuu Gajuu
Gajuu Gajuu4 ani în urmă
Experienta mea cu CK a inceput intr-un mediu neutru, un eveniment de networking.
Ce mi-a atras atentia a fost implicarea din "spatele contractului", experiente cu fotografi la evenimente de gen am mai avut, si nu cele mai grozave, dar la echipa lor am resimtit bucuria din spatele unei motivatii firesti. Aceasta venind din acceptarea job-ului ca hobby.
Pe plan subiectiv, cand am inceput prima colaborarea cu CK pentru un proiect personal, pe langa profesionalism si enciclopedia din domeniul de activitatie, m-
a castigat zambetul lui cald si buna dispozitie, care apropo, sunt molipsitoare.
- "Nu cumva fotograful e ruda cu tine?”. Nu, nu este ruda, dar e normal si corect sa apreciezi un om, un business atunci cand ai ocazia!.. in cazul meu, CK a fost acolo, in sufletul nostru pentru ca in ziua asta deosebita, ne-a linistit in momentele mai tensionate si ne-a readus zambetul pe buze, ca apoi sa imortalizeze clipele pline de iubire, bucurie si implinire pe care le-am simtit in acea zi.
E greu sa punem in cuvinte toata recunostinta pe care o avem pentru tine si echipa ta, Cristi.. Iti multumim din suflet ca ne-ai colorat ziua atat de frumos si ca ai imortalizat toate emotiile traite.
Lenuta Plesa
Lenuta Plesa4 ani în urmă
M-am bucurat de o minunata colaborare cu CF cu prilejul celui mai important moment din viata mea: nunta. Nu a fost doar job pentru echipa, ci, cu adevarat, arta. Absolut totul, de la comunicare, negociere, la solutii pentru ceea ce era necesar, la ingeniozitate in realizarea fotografiilor si filmarilor uimitoare, care vor face amintirile noastre atat de vii si peste multi, multi ani, la aparatura ultraperformanta, a fost minunat si ne-a adus multumire si bucurie pentru alegerea facuta. Pentru ca am dorit și fotografiile-marturie, toti invitatii nostri au fost incantati sa pastreze poza inramata frumos, cu noi la evenimentul nostru de care s-au bucurat si ei.
Emotiile zilei sunt retraite mereu cu intensitate de cate ori vad albumul realizat impecabil (imi place enorm), dar si la revederea filmului de prezentare (scurt si cu cadre foarte bine selectate), a inregistrarii integrale sau a fotografiilor editate in mai multe tipuri.
Multumesc inca o data, CF!
V-am recomandat mereu si va voi recomanda in continuare pentru ca stiu ce puteti face pentru bucuria celorlalti. Multumiri si multa recunostinta! 🙏🤗🙏
Augustin Foarcea
Augustin Foarcea4 ani în urmă
Il recomand pe Cristi! Este un fotograf profesionist foarte talentat ce are capacitatea de a surprinde momente inedite. De cele mai multe ori fara a se face simtit. Chiar si cand isi face simtita prezenta, aceasta este una discreta si placuta, as spune. In afara de talentul evident ce reiese din fotografii, Cristi este un om cald si bland. Este in masura sa transforme sedinta foto intr-o experienta placuta si prietenoasa chiar si pentru persoanele care nu sunt obisnuite cu aparatul.
Cristian Radu
Cristian Radu4 ani în urmă
Un profesionist adevărat, genul de fotograf care știe să își facă meseria zâmbind. Te simți confortabil lucrând cu el, livrează materiale de calitate atât pe foto cat și pe video.
Mă surprind comentariile negative pe care le are, sunt deja 4 ani de când tot colaboram și nu m-a dezamăgit niciodată.
Recomand.
Dana musat
Dana musat4 ani în urmă
Profesionalism la superlativ! In urma celor doua colaborari experimentate, cununie si botez, tot ce pot spune este ca, pe langa servicii de cea mai inalta calitate, am avut parte si de un om extrem de pozitiv si de organizat, cu o imaginatie care transforma fiecare fotografie intr-o opera de arta.
Costel Cocîiu
Costel Cocîiu4 ani în urmă
Am avut plăcerea de a lucra cu Cristi în cadrul unui eveniment ce s-a dovedit a fi solicitant, ceea ce denotă că evenimentul a fost de mare anvergură, iar cantitatea de muncă a fost solicitantă. Nu a fost o colaborare colegială, eu având rolul de client. Îl cunosc pe Cristi dinaintea acestui eveniment si stiu ca ofera calitate 100% si face o treaba excepțională cu toti clientii sai. Vis-a-vis de profesionalism, un book cuprinzător si seriozitatea i se alătură in munca sa.
Recomand colaborările cu el la diverse evenimente. Omul este nascut pentru a face arta!
Stoicescu Diana
Stoicescu Diana4 ani în urmă
Cristi, multumim pentru profesionalism!
Excelența profesionistului! De la început, Cristi a dorit să asculte orice dorință pe care o aveam cu privire la fotografiile de nuntă si nu numai. Stilul de fotografie pe care îl abordează este cel fotojurnalistic. Adică nici nu realizezi când și unde se află fotograful. Ideea importantă este că nu „stai la poză”, cu excepția câtorva cadre de grup. Fotograful excepțional este creat de omul excepțional. Atunci când simți că nu este greu să lucrezi, să te pui de acord cu cineva, colaborarea nu poate fi decât una foarte bună. Cristi a reușit să surprindă toate momentele-cheie, acoperind evenimentul pe de-a întregul. Incepand de la pregătirea mirilor până la finalul nunții. Mulțumim Cristi ! Nu te-am văzut ca pe un fotograf de nunta care ne face un serviciu, ci ca pe un coleg cu care lucrăm. Vom dori, cu siguranță, să te contactăm pentru următorul eveniment al familiei .
DaNa
DaNa4 ani în urmă
L-am cunoscut întâmplător acum câțiva ani. Natura întâmplării a făcut ca el să fie cel de-al 5-lea fotograf cu care am colaborat și mi-am dat seama că există și ALTFEL.

Că există respect și profesionalism, iar aici vorbim de la prezența IMPECABILĂ la eveniment (îmbrăcăminte, aparatură, etc.) până la materialele finale excelente și livrate mai devreme decât așteptam, că există înțelegere și implicare 101% în timpul evenimentului, că exiată bunăvoință si onestitate. Pe scurt, SE POATE ȘI ALTFEL!

Am fost dezamăgită și cumva iritată la "lectura" celor câteva comentarii de mai jos, având în vedere colaborările noastre repetate și cunoscând OMUL din spatele aparatului.

RECOMAND cu căldură și prietenie serviciile CKFOTO!
Locații recomandate