/Hunedoara/Fotograf

Cafetarie

Municipiul, Bulevardul Libertății, Hunedoara, România

Cafetarie
Fotograf
4.6
449 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW32+Q4 Hunedoara, România
cafetarie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Anonymous Guide
Anonymous Guide2 ani în urmă
Iaurtul lor este foarte bun, dar mi se pare putin cam prea dulce. Acest local este o combinatie dintre o cofetarie si o cafenea. Cafeaua lor este cea mai buna din oras, chiar mai buna ca cea de la 5 to go. Acest loc este perfect pentru zile de nastere, deoarece ofera de toate. Cafea, ceai, ciocolata calda si sucuri, ofera tot ce vrei din gama Pepsi. Recomand.
Maxx Gabi
Maxx Gabi2 ani în urmă
Cafeaua foarte buna, fresh-urile excelente. Merita sa iti incepi dimineața acolo.
Maria dana
Maria dana2 ani în urmă
Ambient plăcut, cafea bună.
Claudiu Ionut
Claudiu Ionut2 ani în urmă
Preparate proaspete,unice in hunedoara,cadru intim și angajați foarte ok,se așteaptă puțin pentru comanda având în vedere că plata și comanda se face la bar,se acceptă plăti cu cardul și se pot achiziționa produse din cafea,și gura locație cu produse feelgood,și siropuri naturale care mai de care,recomand cu încredere!
Mirela Bursan
Mirela Bursan4 ani în urmă
Cafea foarte bună! În meniu există și sucuri de fructe. Locație drăguță și curată, cu terasă. Personal tânăr și amabil.
Sorin Codescu
Sorin Codescu4 ani în urmă
Excelent, gustos. Nu foarte dulce, nu foarte acru. Domnișoara de la bar mi l-a servit foarte repede. 😊 Recomand și cele 9 sortimente de Fruit Smoothie și cinci variante de milkshake-uri. Dacă ești în trecerea prin Hunedoara și vrei ceva răcoritor, aici e un loc potrivit pentru așa ceva.
Oana
Oana2 ani în urmă
Unele arome nu prea mi se par atât de bune iar altele mi se par superbe! Un Milkshake costă 10 lei, o sumă destul de buna, mi se pare mie. Vă recomand să mergeți și să încercați arome de milkshakeuri și multe alte produse.😘
Narcisa Debora Nonoș
Narcisa Debora Nonoș2 ani în urmă
În sfârșit avem în Hunedoara, orașul meu natal, o cafenea cu un spațiu primitor și călduros unde poți savura nu doar espresso, cappuccino ori ristretto ci și bunătăți dulci lângă acestea. Sper ca pe viitor sa adăugați și acele croissante tipic italienești cu unt, Nutella din plin sau diferite gemuri.
Locații recomandate