/Giurgiu/Fotograf

ISA Photography

ISA Photography
Fotograf
5
21 recenzii
8 comentarii
+40 768 424 444
isaphotography.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Prigore Monica
Prigore Monica2 ani în urmă
Pe langa profesionalism, devotament si răbdare.. Alexandra este un om minunat, prietenos, pasionat, comunicativ, optimist si cu o voie buna molipsitoare, reușește sa te faca sa te simți in largul tau si sa ai certitudinea ca este bine sa mergi pe mana ei.
Iti multumim pentru toate amintirile frumoase si te recomand din tot sufletul!!! U are the best!!!❤️
Dana Bascoveanu
Dana Bascoveanu2 ani în urmă
Recomand cu toata încrederea. De 3 ani, de când am descoperit-o am făcut toate ședințele foto cu Alexandra și au ieșit foarte bine. Fotografiile sunt de calitate, iar Alexandra este o persoana calda și drăguță cu care am avut o conexiune foarte bună.
Anca Bojica
Anca Bojica2 ani în urmă
Alexandra e o adevarata profesionista. De cand am cunoscut-o, a fost nelipsita la evenimentele noastre: zile de nastere, botez, sedinte foto tematice. Pozele realizate de ea au viata, atat cele indoor, cat si cele outdoor!
Roxana Cornea
Roxana Cornea2 ani în urmă
Am facut o sedinta foto cu burtica, iar Alexandra a adus rochita pentru poze si a avut rabdare si inspiratie pe toata durata. Pozele au iesit minunat. Recomand cu mare drag!
Ioana Lungu
Ioana Lungu2 ani în urmă
Alexandra este minunata, o recomand cu drag pentru orice ocazie/eveniment. Siii, are lipici la pitici :) Iti multumesc Alex si sunt foarte recunoscatoare ca te-am intalnit!
Roxana Ionescu
Roxana Ionescu2 ani în urmă
Profesionalism, multă rabdare și înțelegere! Alexandra cu siguranta are toate aceste calități care o sa transforme o ședința foto in amintiri de neuitat!
Alexandra Alexandru
Alexandra Alexandru2 ani în urmă
Super fotografii si super profesionalism ! Ador modul in care reusesti sa surprinzi cele mai frumoase momente dintr-un eveniment !
Anca-paula Balan
Anca-paula Balan2 ani în urmă
Cel mai tare fotograf cu care am lucrat, super draguta si calda cu copii iar pozele superbeeee🥰😘
Locații recomandate