/Giurgiu/Fotograf

Mihai Zaharia Photography

Mihai Zaharia Photography
Fotograf
5
27 recenzii
8 comentarii
+40 721 780 888
mzphotography.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Irina Boleac
Irina Boleac2 ani în urmă
Mihai a surprins emotiile la cel mai frumos eveniment din viata noastra de pana acum, cununia civila. De fiecare data cand ne uitam la pozele facute, retraim acele momente.
Recomandam cu incredere serviciile oferite de Mihai Zaharia.
Pe aceasta cale, iti multumim inca o data!
Mircea Nedelcu
Mircea Nedelcu2 ani în urmă
Poze multe si foarte reusite.Il recomand pe Mihai pentru profesionalismul de care da dovada.
Flavius Dragan
Flavius Dragan2 ani în urmă
L-am avut pe Mihai ca si fotograf atat la nunta cat si la motul baietelului. De fiecare data fotografiile au iesit excelent, reusind sa surprinda exact cele mai intense si frumoase momente. Suntem bucurosi ca l-am gasit pe Mihai si recomandam calduros tuturor persoanelor, singurul regret fiind ca nu avem mai multe evenimente la care sa il putem chema :)
Andreea Dragan
Andreea Dragan2 ani în urmă
I-am cunoscut pe Mihai si pe Daniela in 2017 cu ocazia nuntii. Am fost atat de fericiti ca au reusit sa surprinda cele mai frumoase momente ale zilei incat am apelat la seriviciile lor si cu ocazia aniversarii de un an a baietelului nostru. Ii recomand din tot sufletul pentru orice eveniment si cu siguranta vom mai apela si pe viitor la ei pentru fotografii minunate.
Va multumim din suflet pentru profesionalism!
Raluca Herman
Raluca Herman2 ani în urmă
Am avut norocul sa il am pe Mihai fotograf pentru o zi de nastere cu schimbare de prefix a sotului si am fost extrem de multumita ca mi-a fost recomandat. In primul rand Mihai este foarte profesionist, prezenta discreta, transmite caldura si o buna comunicare. Dar evident, cel mai important, produsul livrat este impecabil. Fotografiile pe care le-am primit au surprins exact spiritul evenimentului si vor constitui o amintire pretiosa pentru sarbatorit. Il recomand din plin pe Mihai, cred ca este foarte talent si cu siguranta il vom cauta si pentru alte evenimente. Multumim, Mihai!
Irina Mavru
Irina Mavru2 ani în urmă
Cea mai buna alegere pentru a retrăi momentele nunții de fiecare data când privim pozele este Mihai! Profesionist desăvârșit, atent la detalii si nevoi, suport de nădejde pentru miri, in cea mai specială zi a lor. Am avut încredere 100% in munca lui încă din primul moment și nu ne-am înșelat. Recomandam cu tot sufletul Mihai Zaharia Photography pentru a avea amintiri de neuitat! Mulțumim, Mihai!
Irina Nicoleta
Irina Nicoleta4 ani în urmă
Offf...de ce il recomand pe Mihai Zaharia? Nici nu stiu de unde sa incep. Ne-a luat o luna de zile sa ne hotaram ce fotograf contractam pentru nunta noastra. Am luat tot Instagram-ul si facebook-ul la cotrobait si nimic parca nu era pe stilul nostru. Noi, niste oameni mereu in miscare si care nu stiu sa stea la poze si nici nu ne place prea mult, dar totusi voiam poze care sa ne faca sa simtim si peste 10 ani, 20 ani, 50 ani aceeasi emotie.
Si....DA! Ia-m spus DA lui Mihai Zaharia. Acum cand imi amintesc cum ne-am strans in brate la sfarsitul nuntii ma face sa lacrimez. Este cel mai dedicat fotograf pe care l-am cunoscut si pe langa asta are si o sotie superba, la fel de dedicata. Mai oameni buni, au fotografiat fiecare emotie . Au idei superbe! As sta pana dimineata si v-as povesti ce relatie si chimie am avut noi cu ei. Nunta nostra a fost mai mult decat am visat si datorita lor.
Va multumim oameni frumosi! Cu siguranta ne vom vedea cel putin o data pe an.
Si acum mi-a venit ideea sa va provoc sa ne vedem in fiecare an pe 7 Septembrie la o poza. Ce ziceti? ❤️😘
Leo Panchiosu
Leo Panchiosu2 ani în urmă
Infinit mai mult decat niste fotografii, Mihai nu face fotografii ci scrie povesti cu aparatul foto.
Suntem deja la al doilea shooting si abia il asteptam cu nerabdare pe al treilea.
Il recomand din suflet pe Mihai, e un profesionist desavarsit!
Locații recomandate