/Cluj/Fotograf

Campus Print Shop

Comanda online, cere livrare sau ridică din Grigo Print Shop, Strada Fântânele Nr.1, Cluj-Napoca 400327, România

Campus Print Shop
Fotograf
4.6
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH93+97 Cluj-Napoca, România
+40 734 366 466
campusprintshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Selagea
Dragos Selagea2 ani în urmă
O echipa tare faina, am fost de multe ori la ei si de fiecare data am plecat extrem de multumit. Ii recomand !!
Gabriela Milas
Gabriela Milas4 ani în urmă
Evitati aceasta locatie. Ne-au facut cartile de vizita gresit, desi am trimis pe mail formatul corect. Nu era o problema daca ni le-ar fi inlocuit, insa nu au avut bunul simt sa isi recunoasca greseala.
Ionut stelian
Ionut stelian4 ani în urmă
Extraordinarii băieții! Mulțumesc pentru ajutor !
Iacob Violeta
Iacob Violeta5 ani în urmă
Atitudinea angajaților cam...prețurile sunt absurde, mereu uit să întreb sau să caut foaia cu prețuri-pe net nu se găsește, dar faceți voi calculul...vreo 40 pagini A4 alb-negru cu o copertă color, legate cu spirală de plastic, cam 20 lei. Au noroc ca am urgențe uneori și nu pot să ajung în centru (da, în centru sunt vreo 3 locuri unde serviciul e impecabil și prețurile corecte, iarăși, după părerea mea: la Reform e cel mai ieftin și angajatele nu te fac să te simți ca un prost, recomand și Daisler și Colorama). În final consumatorul e ăla cretin că se lasă păcălit, în timp ce ei sunt inocenți, mereu e vina clientului.
Diana Ştefănescu
Diana Ştefănescu5 ani în urmă
Am fost să cer detalii despre printarea licenței, după ce am vorbit cu câtiva colegi care o printaseră la Campus Print Shop. Cu toate că doar ziua precedentă, coperta unei lucrări a costat 60 de lei, astăzi suma a devenit 100, în ciuda faptului că nu o voiam în aceeași zi. Mai mult, prețul pentru copertarea în aceeași zi a devenit... 250 de lei. Desigur, aceste prețuri nu erau afișate, ci doar comunicate pe cale orală în persoană, nu la telefon. Scamatorii ieftine și orientate doar către profit, nu către client. Recomand tuturor studenților care se află într-o pozițe similară să aleagă Daisler, un print shop care își afișează prețurile, oferă posibilitatea de printare rapidă la un tarif stabilit și care nu crește în funcție de cheful angajaților. Prețul oferit de Daisler, în același context cu ceea ce am comunicat la Campus Print Shop a fost de 30 de lei. În concluzie, nu fiți vaca de muls a unor profitori. Informați-vă și alegeți un furnizor care merită să existe pe piață, nu aduceți profit unor lichele ca cei de la Campus Print Shop. Desigur, doar dacă vă pasă de banii voștri. Sau ai părinților.
Calin B
Calin B5 ani în urmă
Baieții sunt dornici să te ajute, foarte promti. Au calitate bună si preturi mici.
Dragos Cojanu
Dragos Cojanu7 ani în urmă
Foarte amabili angajatii. Au un pret bun. Recomand
Roxana Poenar
Roxana Poenar2 ani în urmă
Avand in vedere contextul pandemiei am incercat sa fac o comanda de printare online pentru niste documente de care aveam nevoie destul de repede.
Am urmat toti pasii de pe site si am primit la final un mesaj care imi spunea ca o sa fiu contactata pentru confirmarea comenzii (nu am primit email de confirmare). Dupa aprox 48 de ore in care nu am fost contactata am completat si unul din formulare de contact de pe site pentru a intreba daca comanda a fost primita - si am sperat ca o sa primesc un raspuns, dar acesta nu a venit.
Nu stiu daca e o probelma de software sau pur si simplu nu se ocupa nimeni de comenzile online, dar experienta a fost una neplacuta.
Locații recomandate