/Bucuresti/Fotograf

Sedinte foto de nou nascut, maternitate, copii si familie - Magda Constantin

Strada Eufrosin Potecă 4, București 021764, România

Sedinte foto de nou nascut, maternitate, copii si familie - Magda Constantin
Fotograf
5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WP+HG București, România
+40 724 207 090
magdaconstantin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–13
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Alexe
Ana Alexe2 ani în urmă
Am ales sa facem prima sedinta foto de Crăciun cu Magda si a fost cea mai fericita alegere. Ne-am distrat copios asa ca am decis si prima aniversare foto a celui mic sa o facem tot aici. Magda este o persoana prietenoasa si foarte sociabila cu cei mici.
Oana Cristea
Oana Cristea2 ani în urmă
Magda reuseste nu doar sa faca fotografii minunate, ci sa creeze si spatiul in care poti sa fii relaxat, sa te descoperi si ea sa suprinda cele mai profunde si incredibil de frumoase emotii si ipostaze.
Mary Kovacs
Mary Kovacs2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul ! Este minunat din toate punctele de vedere! Magda este o adevărată profesionistă, te face sa te simți minunat, îți dă o stare buna! Studioul are tot ceea ce ai nevoie pentru niște poze de excepție!
Mulțumesc foarte mult pentru ședința minunată si pentru faptul ca mi-ai dat o stare minunată!
Irina M
Irina M4 ani în urmă
O recomand pe Magda din tot sufletul! Te face sa te simti ca acasa, este atat de naturala cu nou-nascutii, cu toddlerii, cu adultii, iar fotografiile facute de ea sunt minunate ❤️! Voi reveni, garantat!
Mihaela Manole
Mihaela Manole4 ani în urmă
Magda interacționează foarte frumos cu copiii si este foarte răbdătoare. O experiență minunata! ❤
Irina B
Irina B2 ani în urmă
Magda e o persoană minunată, extrem de empatică și o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului. Mi-a povestit cum și-a amenajat ea studioul și cred că am pierdut jumătate de oră doar uitându-mă prin studio și examinând decorurile și ținutele de rezervă pe care le are pentru viitoarele mămici care-i calcă pragul. Am fost fascinată! Totul emană bun gust și rafinament. Noi am fost acolo pentru o ședință foto "corporate", ceea ce e un pic în afara zonei ei de confort, dar rezultatele au fost super, iar timpul petrecut în studio a fost ca o ieșire între prieteni într-un loc frumos. Recomand cu căldură ❤
Catalina Ion
Catalina Ion2 ani în urmă
Magda este o super profesionista si face fotografii absolut GENIALE!!! Am facut cu ea prima data sedinta de maternitate care a avut loc in natura, apoi a urmat prima sedinta foto a lui Matei iar ea a dat dovada de SUUUPER MULTA RABDARE si CALM 😁👌👌👌 Matei stie de ce 😂 sau poate nu mai știe dar noi tinem minte.
Bineinteles ca la aniversarea lui de 1 an 🎂🍾🎉 am vrut sa apelez tot la Magda si ca de obicei, mi-a intrecut orice asteptare. Vine pregatita cu un intreg arsenal de haine pt mamici, jucarii, luminite, haine pentru pici de n-ai vazut decat in desene animate si in carti de povesti asemenea modele si care sunt superbe!!! Nu mai zic de accesorii si modul in care le imbina, sunt BESTIALE! Asa ca, la adresa Magdei, am doar cuvinte de lauda si certitudinea ca o voi recomanda forever 💋👌💯
Razvan Constantin
Razvan Constantin2 ani în urmă
Cel mai misto fotograf de familie, stie exact ce sa captureze in special de la copii. Un studio primitor cu o gramada de recuzita de toate felurile.
Locații recomandate