/Bucuresti/Fotograf

New Star Foto

Șoseaua Mihai Bravu 107-119, București, România

New Star Foto
Fotograf
4.1
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RP+32 București, România
+40 744 322 661
newstarfoto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adelina Nicolov
Adelina Nicolov2 ani în urmă
Nu recomand deloc daca aveti nevoie sa scoateți ceva custom. Am primit un print foarte pixelat si nici macar nu mi s-a comunicat ca nu iese bine sau este nevoie de alta rezolutie. Chiar mi se dadeau si lecții de dimensiuni cand domnul nu știa cat este un A6.
Sa mai zic ca nu am primit bon fiscal?
Bogdan Florescu
Bogdan Florescu4 ani în urmă
Am avut nevoie chiar in ajun de sarbatori, si am fost in cautari de magazin specializat sa printez cateva zeci de poze pentru un album, si dupa cateva tentative nereusite am gasit acest loc. Patronul, ale carui poze ca fotoreporter sportiv presupun, dau locatiei o nota speciala de ambient, a fost amabil, desi era aglomerat magazinul. Preturile ok. O sa mai revin.
Ciprian Onofrei
Ciprian Onofrei4 ani în urmă
Oribil. Este a doua oară când am apelat la serviciile lor. Le ceri una sau un sfat și te tratează cu superioritate. Ceri să refacă o fotografie, contracost bineînțeles, iar răspunsul e că nu fac "țigănii". Fără nici un pic de interes de nevoia clientului. Fără să întrebe nimic înainte. E ultima oară când le-am călcat pragul. Aceleași servicii ca un aparat automat doar că ai și "tratament" inclus. Nesolicitat și neplăcut.
Nu recomand.
Danton Hariton
Danton Hariton4 ani în urmă
Servicii de calitate daca ai norocul sa nimeresti peste al batran. Fiul patronului mai are de lucrat in plan profesional. Civilizat si modern.
Iulian Toma
Iulian Toma5 ani în urmă
Am lucrat cu acest laborator foto ani de zile, relativ frecvent, intotdeauna am avut nevoie de multe printuri color realizate pe carton si pina acum am fost multumit, calitatea printului variind de la foarte buna la mai putin buna, dar acceptabila.
Intimplarea face ca ultima oara sa nu am un proiect de sute de lei ci doar un simplu a4 de printat pe carton. Dintr-un motiv necunoscut am stat 10 minute si nu au reusit sa dea printul iar in final, fara sa fiu anuntat sau consultat de aceasta "procedura ingenioasa", au dat un print color pe hirtie normala si dupa aia au copiat de pe hirtia respectiva pe cartonul meu. Confruntati cu calitatea evident submediocra a printului rezultat au incercat sa dea vina pe calitatea documentului original. Am plecat si am printat fara probleme in alta parte.
Evident nu ma voi intoarce intr-un loc in care incearca sa pacaleasca un client ca sa nu pierda 5 lei sau pentru a evita rusinea de a recunoaste ca au o problema tehnica.
Rares Neagu
Rares Neagu6 ani în urmă
Am fost servit foarte rapid, calitatea a fost foarte bună!

Din păcate, nu pot oferi 5 stele. Șeful sau cine a dat de înțeles a fi autoritatea magazinului în momentul vizitei mele a țipat și chiar l-a criticat de față cu clienții.
Angajatul (cea de a doua persoană) s-a comportat foarte drăguț cu mine pe durata vizitei și nici nu mesteca gumă, cu “arfe”.
Visan Silviu
Visan Silviu2 ani în urmă
Foarte amabil domnul, profesionist
Adrian Nicu Lupu
Adrian Nicu Lupu2 ani în urmă
Am sunat, am trimis pozele pe mail ( [email protected] ) și mi le-au printat imediat. Recomand
Locații recomandate