/Bucuresti/Fotograf

Daniela Ursache - Newborn Photographer

Strada Mitropolit Varlaam nr.88 a, București 012905, România

Daniela Ursache - Newborn Photographer
Fotograf
5
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2VP+C6 București, România
+40 737 133 777
danielaursache.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Daniela este un adevărat fotograf profesionist. Cand bebelușul era in brațele ei ,senzația de siguranță și scăldură ,erau sentimentele ce ma cuprindeau. Atmosfera din studio îți da o stare de liniște iar bebelușul se simte in mediul lui . Minunată experiență!
Agata Denisa Faye
Agata Denisa Faye2 ani în urmă
Buna!
Am avut parte de o sedinta newborn pentru baietelul meu cu Daniela.
Am sa impartasesc impresia mea despre cum a fost :)
Inca de la inceput, de cand am intrat, Daniela l-a luat pe baietel in brate ca sa ma ajute si m-a impresionat din start caldura si atentia cu care il tinea. De atunci eu nu a trebuit sa mai intervin in afara de a schimba un pampers. Am ramas un spectator in timp ce Daniela il linistea, il hranea cu biberonul, il adormea, il infasa perfect, il aseza cu multa grija in decorul pentru fotografii iar cel mic parea in al noualea cer de relaxat.
Priveam fascinata si placut impresionata. Daniela are cunostinte despre bebelusi pe care eu nu le am desi sunt la al doilea bebe. Stia cand ar trebui sa faca caca, cum sa il stimuleze sa faca mai repede, cat de profund doarme sau nu, cand urmeaza sa se trezeasca etc. Il citea pur si simplu. As avea multe de invatat de la ea.
A fost o placere sa stau calma si relaxata cat timp a durat sedinta si sa privesc cum creeaza ea fotografiile atat de gingase. Se poate observa de departe ca are foarte multa experienta in acest domeniu si ca face totul cu mult suflet si in acelasi timp cu profesionalism.
O recomand cu drag pentru o experienta frumoasa si superbe amintiri vesnice!
Max max
Max max2 ani în urmă
👼 Astăzi a fost o zi plină de emotii de fericire unde cu mare atenție și grija fotograful Daniela Ursache - Newborn Photographer a surprins primele si cele mai frumoase poze a micutului nostru.

🧚‍♀️O persoană calda, răbdătoare și atât de atenta încât totul a decurs minunat.
L-am lăsat pe Mateo in mâinile unui profesor de Ședințe Foto New Born iar noi câteva ore ne-am relaxat.
O recomand cu toata increderea 🙂
LO HAGIMA
LO HAGIMA2 ani în urmă
Am avut placerea, ca printr- o recomandare, sa ajungem impreuna cu fetita noastra nou- nascuta la studioul Danielei. Timorati de cum ar putea decurge o sedinta foto cu un bebelus de 2 saptamani, am ramas surprinsi sa vedem cum, datorita Danielei, totul a putut fi posibil, cu mult calm si mult tact. Ne- am convins atunci ca, pentru un astfel de job, e nevoie de mai mult decat de talentul de fotograf. Daniela a avut priceperea si energia necesare pentru ca o sedinta de 4 ore sa fie una placuta atat pentru copil, cat si pentru parinti.
Rezultatul este unul de exceptie de care ne vom bucura toata viata noastra si abia asteptam sa i- l prezentam fetitei noastre atunci cand va creste! Concluzionand, am fost atat de impresionati, incat cu mare lejeritate o recomandam pe Daniela, tuturor celor care inteleg din ce consta amintirile unei vieti, amintiri pentru care uneori trebuie sa depunem putin efort si sa fim creativi, alaturi de profesionisti. Daniela este fotograful si "psihologul" profesionist de care este nevoie pentru a putea crea astfel de amintiri.
Roxana Miroiu
Roxana Miroiu2 ani în urmă
Daniela este un fotograf excepțional, dedicat profesiei, dand dovada de profesionalism la fiecare cadru, ne am simțit in siguranta, pe toată durata ședinței foto, ne am bucurat de fiecare moment petrecut in studio-ul Danielei. Mulțumim din suflet pentru o asemenea experienta, recomand cu drag si de fiecare data cand am ocazia.
Ana hermineanu
Ana hermineanu2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta la studio-ul Danielei! Fiind proaspata mama, aveam temeri de tot felul, insa Daniela a stiut ce si cand sa-mi spuna. S-a comportat cu baietelul meu ca si cand era al ei, am fost foarte increzatoare in tot ce a facut.

Iar rezultatul sedintei a fost incredibil: poze pline de bun gust si eleganta.

Loved it! 🤍
Sorina Elena Fister
Sorina Elena Fister2 ani în urmă
Vizita la studioul Danielei a fost una incarcata de emotie, mai ales ca era prima vizita a bebelusei noastre. Ne-a intampinat insa o atmosfera calda, plina de culoare,lucrusoare si materiale delicate - toate gandite pentru confortul celei mici.
Multumim Daniela pentru aceasta experienta si pentru pozele pe care le vom pastra cu drag si de care ne vom bucura de-a lungul timpului.
Cu siguranta ne vom revedea peste cateva luni pentru o noua rund,atunci cand domnisorica noastra va fi mai mare :)
Bogdan Georgescu
Bogdan Georgescu2 ani în urmă
Totul a decurs minunat. N- am întâlnit pana acum atâta daruire ,profesionalism ,dragoste si o rabdare infinita. Am ajuns la ora 9 ,am fost întâmpinați foarte călduros,în timp ce eu am servit o cafea ,bebe deja era pregătit pentru poze. Totul a decurs atat de firesc încât nici nu am știut când a zburat timpul. Am fost surprinsa cand uitandu-ma la ceas era deja ora 16. O companie plăcută face sa nu simnti cand timpul trece. Daniela este omul si profesionistul de la care ai ce invata. Este un adevărat magician !
Locații recomandate