/Brasov/Fotograf

FotoMihai

Strada Școlii 2, Brașov, România

FotoMihai
Fotograf
4.9
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4J+MW Brașov, România
+40 763 913 185
fotomihai.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Iulia Chirtes
Andreea Iulia Chirtes5 ani în urmă
A fost stabilit si semnat contractul, cum ca fotografiile vor fi realizate de fotomihai, insa pe ultima suta de metri am primit vestea ca nu se mai poate. Ok, omul e bolnav, cum sa nu intelegi. Doar avem prieteni comuni, care il cunosc, nu avem de ce sa ne facem griji. Am primit o echipa de a lui, cica tot de profesionisti. Citez, nu vreau sa ma laud dar suntem foarte buni. Nici urma de stress, abia asteptam evenimentul.
Dupa terminarea evenimentului, conform contractului, pozele si video erau gata in termen de 50 zile. Da, 50 de zile. Recunosc, pozele le-am primit dupa 4 saptamani. Mai bine nu le primeam. Am ramas uimita. Si nu in sensul bun. Luam legatura cu fotomihai, cerem explicatii, 2000 si ceva de poze, din care 20 sunt reusite, restul zici ca ne-am mumificat sau ' patat fetele '. Nu prea are timp sa ne raspunda, ce explicatii sa primesti. Au trecut 53 de zile. Inca nimic. Suntem in contradictoriu, cum ca termenul ar fi fost de 60 de zile. Cred ca nici nu are rost sa ma mai obosesc. Probabil vor trece si alea 60 de zile, si tot nimic ramane, sau acelasi raspuns ca de fiecare data, intr-o saptamana vor fi gata. Sau... te sun eu in jumatate de ora. E funny. Cred ca e o noua moda, clientul plateste, clientul te cauta. Avand in vedere, reclama ce o ofera pe site-ul lui de FB, asteptarile erau altele. Pretul este ca si peste tot, dar calitate zero. Nici macar fata de noi, dar nu. Asa e, cand esti bun, esti luat de prost. Fotografiile de cununie au fost impecabile, fara a trebui sa fie 'reparate' sau prelucrate...si se vede diferenta de calitate, de pret sa nu mai vorbim . Un fotograf nu isi cauta scuze, dupa un eveniment.
End of story
Anne Mary
Anne Mary6 ani în urmă
The best..... Cei mai faini si profesionisti fotografi!!! Sunt mereu pe aceeasi " lungime de unda" cu tine. Si doza de nebunie necesara este la purtator!!!
Recomand oricand!! Pentru orice eveniment din viata ta.
Lacramioara Mihaila
Lacramioara Mihaila6 ani în urmă
Nu am cuvinte sa ii descriu în primul rand sunt doi oameni minunați mereu veseli și cu umor. Profesionalismul este cuvântul care ii descrie în tot ceea ce fac, și o fac la cel mai înalt nivel.Pentru amintiri frumoase și de neuitat la evenimentele din viata voastră va recomand cu mare drag echipa #FotoMihai, marea familie #FotoMihai. Va pup dragilor, sunteți The Best.. 😘😘😘😍😍
Tünde Kicsi
Tünde Kicsi6 ani în urmă
O echipă minunată, care se dedică ideilor clienților si nu se multumesc cu ceva mai puțin de perfecțiune.
Oameni frumoși și profi!
PS- o ședință foto cu ei... si devii mare fan 😁. .. addictive 😁
Cristina Telniceru
Cristina Telniceru6 ani în urmă
Exact de ce are o persoana nevoie! Da ,exact...de fotoMihai! Sunt o echipa minunata care nu sunt doar fotografi,ci sunt si niste oameni deosebiti!
Ajungeti sa ii doriti ca fotografi,dar si ca si prieteni!
Recomand cu caldura..sunt MAXIMI!!!
Andreea Muresan
Andreea Muresan6 ani în urmă
Cei mai buni fotografi!!! Profesionalism este cuvantul potrivit pentru ai descrie. THE BEST!!! Sunteti cei mai tari, dragilor! Va recomand cu multa incredere!
Maria Roxana Mihai
Maria Roxana Mihai6 ani în urmă
Minunanti....putin spus, cu ei totul vine de la sine, surprind toate momentele frumoase si isi lasa amprenta pe ele, ii simtim in fotografii si raman in sufletele noastre.Cea mai mare familie FOTOMIHAI va apreciem ,va iubim, va respectam.
Victor Indoitu
Victor Indoitu6 ani în urmă
O echipa exceptionala de fotografi! Recomand celor care doresc fotografie de calitate si o atmosfera de neuitat la eveniment.
Locații recomandate