/Bistrita nasaud/Fotograf

Atelierul de imagini B2B

Strada Liviu Rebreanu nr.22, Bistrița 420008, România

Atelierul de imagini B2B
Fotograf
5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FMX+8G Bistrița, România
+40 740 045 020
atelier.qbn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gavril Bindea
Gavril Bindea2 ani în urmă
A fost foarte frumos. Recomand
Gabriel DiAngelo
Gabriel DiAngelo4 ani în urmă
Atitudine super prietenoasa, seriozitate si profesionalism, cand mergi la studio ai senzatia ca mergi in vizita la niste prieteni de familie, am observat orientare spre client, atentie sporita la doleantele si sugestiile clientului, promtitudine in livrarea produselor si serviciilor intocmai si la timp, iar pretul este mai mult decat rezonabil, este chiar avantajos luand in consideratie raportul calitate pret, recomand cu incredere.
Ioana Lador
Ioana Lador4 ani în urmă
Am fost foarte inspirata alegând Atelierul de imagini pentru sedintele foto ale copilasilor mei!😉
D-na Ana este o profesionista cu foarte multă răbdare,cu siguranță vom reveni în studiul d-voastră pentru alte sedinte foto!😘
Recomand!
Ana Adam
Ana Adam5 ani în urmă
De fiecare dată când am apelat la Paul pentru a-mi promova afacerea a fost foarte atent la ce anume vreau sa transmit si a facut in așa fel încât mesajul meu să ajungă la cât mai mulți oameni. Foarte pasionat de ceea ce face, oferă maximă atentie fiecărui proiect, îl recomand cu încredere!
Henrietta Veres
Henrietta Veres5 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere !!! Se lucrează la standarde înalte, cu multă muncă,răbdare , pasiune și perseverență! Eu personal sunt foarte mulțumită de serviciile care mi sau oferit și nu o să ezit să fac ședință foto copilasului meu ori de câte ori imi doresc ! Am beneficiat de o ședința foto bebelusului nostru de câteva săptămâni de echipa ,,Atelierul de imagini", inițial mie personal mi'a fost foarte frică, cum se va lucra cu bebele meu pe care nici in brațele soțului meu nu'l simțeam in siguranță atâta grijă purtam pt el, odată ce am început ședința, am rămas uimită când am văzut ca Anna o persoană foarte drăguță care este foarte sigură in munca ei, l-a tratat pe micuțul nostru cu atâta grijă și profesionalism încât ar fi fost copilașul ei, chiar mai mult. Cu tehnici de liniștite și multă răbdare, a obținut multe poze in care este treaz sau doarme, în care zâmbește, chiar dacă eu am ajuns la ședința stresată și agitată ceea ce sa simțit se pe bebe! Anna a știut să-l liniștească și să obțină cele mai perfecte poze la standarde înalte de calitate. Referitor la preț pretul este super bun față de alte orașe, părerea mea este că la câtă muncă, răbdare necesită prețul este mic, eu cred că pasiunea față de muncă motivează rezultatele.
Ovidiu Adrian Grigor
Ovidiu Adrian Grigor5 ani în urmă
Paul este un profesionist adevărat. Sunt foarte multumit de clipure video facute. De aceea am sa apelez din nou la Atelierul de imagini B2B pentru a realiza noi clipuri.
Mikki miki
Mikki miki5 ani în urmă
Atelierul de imagini in trei cuvinte:
Punctual, serios și cinstit.
Camelia Cozonac
Camelia Cozonac6 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea! Servicii de calitate! Noi suntem foarte mulțumiți de pozele care i-au fost făcute la băiețelul nostru și o să mai revenim cu drag!
P.S. :de abia așteptăm să venim la pozele de sărbători!!!!😊
Locații recomandate