/Arges/Fotograf

Creatikon Studio - Servicii Design Grafic, Fotografie si Web Design

Creatikon Studio - Servicii Design Grafic, Fotografie si Web Design
Fotograf
5
9 recenzii
8 comentarii
+40 766 663 774
graficapublicitara.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ana Radita
Ana Radita2 ani în urmă
Firma de incredere, serioasa, sunt niste profesionisti.
Am colaborat cu Creatikon Studio pentru crearea unui logo, a unui pliant, carti de vizita si o mapa de prezentare. Serviciile lor de design grafic sunt foarte bune, raportate la preturile practicate.
Sunt foarte multumita de cum am comunicat cu ei si de modelele grafice primite. Vom mai lucra impreuna. Probabil ca urmatorul proiect va fi un site de prezentare pentru o afacere mica, de familie.
Multumesc!
Laura Ungureanu
Laura Ungureanu2 ani în urmă
Am inceput colaborarea cu Arthur pentru un design de cutie. Produsul fiind de calitate avea nevoie de o prezentare premium. Arthur mi-a prezentat mai multe variante, toate foarte reusite. Este o persoana serioasa, creativa si respecta termenele. Am continuat apoi colaborarea cu pozele de produs + video, unde a respectat aceeasi tema de grafica si coloristica, astfel incat toate sa se lege intre ele si sa formeze imaginea de brand.
Florin B
Florin B2 ani în urmă
Am lucrat cu Arthur pentru logo, TY card si design cutie produs. Am apreciat:
- profesionalismul, planificarea buna, definirea asteptarilor de la inceput intre noi, a ajutat sa ne mentinem concentrarea pe obiective;
- receptivitatea, raspunsurile rapide si concrete la nelamuriri, sugestii;
- am fost impresionat placut de variantele de design propuse pentru cutie;
- faptul ca am simtit de partea cealalta un suport nu numai tehnic cat si uman.
Multumesc inca o data!
Ciprian Filimon
Ciprian Filimon2 ani în urmă
Îi cunosc pe graficienii de la Creatikon Studio din anul 2003, din perioada de început a firmei pe care o conduc.
Ca agenție de publicitate, noi am încercat mereu, și suntem convinși că am reușit, să venim în întâmpinarea nevoilor permanent în creștere ale clienților noștri.
Un sprijin in activitatea noastraa venit si din partea profesioniștilor de la Creatikon Studio, care și-au dat tot interesul să creeze machete grafice cu un conținut de calitate și care au promovat eficient și cu succes imaginea clienților.
Cel mai mult am apreciat implicarea lor si faptul ca isi depasesc indatoririle in dorinta de a oferi servicii mai bune - uneori chiar si decat cele soilicitate.
Suntem în continuare parteneri de afaceri și avem o colaborare excelentă!
Lexus Publicitate Arad S.R.L. - lexuspublicitate.ro
Steff Tóth
Steff Tóth2 ani în urmă
Am avut ocazia sa lucrez cu Creatikon pt crearea unui logo. Arthur este comunicativ, deschis si creativ. A raspuns cu promptitudine la mesajele si la nevoile noastre si a înțeles întocmai ce anume ne dorim. Serviciul clienți este de calitate si firma de încredere. Recomand!
Adrian Petr.
Adrian Petr.2 ani în urmă
Ma bucur ca am ales sa lucrez cu Creatikon pentru realizarea unui website, a pozelor de produs pentru Amazon si nu numai si a materialelor grafice de care am avut nevoie si care au iesit mult peste asteptarile mele. Viziunea mea tehnica s-a imbinat perfect cu viziunea lor artistica astfel incat toate cuvintele mele catre ei merg doar la superlativ. Daca intelegi faptul ca vanzarile vin din trafic + conversie, iar conversia sta in imaginea afacerii tale, cred ca pretul este doar o valoare pe care ei o merita deplin. Am vrut neaparat sa lucrez cu ei avand in vedere ca vazusem intr-o sedinta de consultanta a unui client de-al meu ce facusera pentru acesta, iar in materie de materiale grafice si vizuale, nu am vazut nimic de nivelul acesta in alta parte. Recomand fara doar si poate!
Kynetykon
Kynetykon2 ani în urmă
Modelul de business de tip Private Label pe Amazon este unul foarte specific și care necesită o strategie foarte bine pusă la punct. Fiind un tip de vânzări exclusiv online, această strategie este susținută de texte, imagini, concepte grafice și modalități de promovare online.

Am avut dificultăți destul de mari de a găsi în România o echipă cu experiență cuprinzătoare și suficient de deschisă spre noi teritorii de promovare, care să inglobeze și să ne poată oferi unitar toate serviciile de care aveam nevoie.
Însă am reușit acest lucru cu echipa de la Creatikon Studio, care ne-au ajutat în primă fază cu conceperea textelor de promovare și cu servicii de copywriting.
Apoi, tot ei au realizat fotografiile de produs, la o calitate excepțională și prelucrate profesional la cel mai înalt nivel. Pe baza acestora au dezvoltat concepte grafice, care ne-au ajutat foarte mult să promovăm produsul nostru pe pagina dedicată de Amazon, pe rețelele de socializare și în mediul online. Pentru cei care nu cunosc cum funcționează vânzările pe Amazon, ar trebui să știe că imaginile și conceptele grafice prezentate în listingul de Amazon sunt esențiale pentru atragerea clienților și pentru obținerea de vânzări.

Tot Creatikon Studio ne-a dezvoltat și website-ul aferent afacerii pe Amazon, foarte bine realizat, modern, intuitiv, care pune perfect în valoare produsul și este în prezent canalul principal prin care atragem trafic extern către pagina de Amazon a produsului nostru.

Afacerea noastră este în creștere și avem deja în curs de lansare alte produse. Evident că pentru tot ce ține de promovarea lor vom colabora doar cu această echipă minunată.
Pentru astfel de servicii îi recomandăm din toată inima, pentru ca o bună parte din succesul nostru li se datorează și lor.

Antoniu Teodorescu, Brand Manager Kynetykon
Andrei Dumitrache
Andrei Dumitrache2 ani în urmă
Servicii excelente, profesionalism, eficienta, bun gust si multa incredere. De toate aceste lucruri m-am bucurat in colaborarea pe care am avut-o cu Creatikon Studio, atat pentru realizarea site-ului cat si a logo-ului. Recomand tuturor cu incredere!
Locații recomandate