/Neamt/Florarie

Floraria DREAM PARTY Piatra Neamt - Florarii Piatra Neamt

Piata Stefan cel Mare nr 16, Piatra Neamț, România

Floraria DREAM PARTY Piatra Neamt - Florarii Piatra Neamt
Florarie
4.5
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9JC+GQ Piatra Neamț, România
+40 758 838 040
dream-party-flowers.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Cristina Zavaliche
Cristina Zavaliche2 ani în urmă
Doamnele mi-au facut un super aranjament.
Hiriza Elisa
Hiriza Elisa3 ani în urmă
As dori sa va spun tuturor celor care calcă pragul acestei florării o mică povestioara amuzanta și cu peripeții .
Am comandat un buchet de 51 de trandafiri roșii pentru ziua mamei mele , buchetul a fost foarte drăguț dar nu îndeajuns de mulțumitori din cauza faptului ca trandafiri erau cu bobocul mic și nu îndeajuns de mare și deschis, de aici începe peripeția ...
Am trimis mesaj doamnei spunând dezamăgirea mea vizavi de florii dar sa știți ca nu m-am așteptat la o așa atitudine din partea șefei . Efectiv cu o ELEGANTA mi-a răspuns și chiar și dansa a fost speriata de buchet pentru ca din câte am înțeles buchetul comandat nu era in totalitate responsabilitatea ei . Totuși Doamna sa oferit sa îmi creeze alt buchet absolut incredibil fără sa plătesc nimic in plus și asta nu este tot , eu plecată din oraș Șefa de la florărie s-a oferit personal sa ducă buchetul de florii mamei mele la locul de munca . M-a sunat pe mine cu camera video și i-a înmânat Floriile aproape totul in timp real live , a Doua oară mama emoționată și cu lacrimi in ochii nu s-a așteptat . Deși și primul buchet de flori a fost pentru mama îndeajuns pentru ca gestul contează eu mi-am dorit perfecțiunea și Șefa Florilor as putea sa o numesc a făcut totul așa cum mi-am dorit un gest de milioane uman ce in zilele astea nu mai se găsește . Va spun tututor ca aceasta Doamna se implica cu sufletul pentru fiecare client sa fie mulțumit atunci când orice fir de floare sa fie înmânat cu Perfecțiune . Foarte mulțumită sunt am rămas uimita de acest gest și merita tot respectul din partea mea .
Valeria Grigori
Valeria Grigori3 ani în urmă
Să fii florăreasă, nu înseamnă doar să vinzi flori.
E precum ai purta mai multe pălării.
Pălăria Nr.1-ești o persoană a vânzărilor.
Îți vezi clientul și încerci să-l ghidezi spre ceea ce dorește.Trebuie să te asiguri că el va ieși mulțumit și cu un zâmbet larg pe buze din florăria ta.
Pălăria Nr.2-ești “designer-ul produsului”
În doar câteva minute trebuie să proiectezi un buchet, cât mai frumos, cât mai armonios cromatic. Iar “cireșica de pe tort” este împachetarea buchetelor de flori.Trebuie să ai un interes adevărat pentru flori și pentru plante ca să faci asta, trebuie să fii creativ, să ai un ochi bun pentru detalii, să apreciezi culorile, formele, să îți dai seama dacă ele merg împreună.Ai nevoie de talent artistic!
Florile au un impact imens asupra oamenilor, le oferă o stare de bucurie și de pozitivitate.
Scopul unei florărese este să-și facă clientul fericit cu buchetele create.
Atunci când oamenii vin să ia flori, o fac pentru un eveniment important, care înseamnă mult pentru ei, iar starea lor poate fi influențată de un buchet superb sau mai puțin superb.
O floare are măiestria de a-ți aduce o multitudine de sentimente frumoase, de a te fermeca.Florăria dumneavoastră are talentul de a face ca o floare și un buchet, să-ți aducă un sentiment de repulsie, de tristețe și de dezamăgire, datorită lipsei de cunoștințe in domeniul culorilor, detaliilor, tehnicilor, esențiale pentru o florăreasă.
Am vizitat florăria de mai multe ori, am rămas dezamăgită din prima, dar am revenit, deoarece nu îmi formez părerea după prima experiență și am vrut sa le ofer ocazia angajatelor să-și desfășoare talentul artistic. De 3-4 ori s-a întâmplat asta, cu buchete complexe, ultima dată am cerut 5 trandafiri și o panglica albă, o comandă minimalistă, nu?
Ușor de efectuat, oricine s-ar descurca.Din criza de timp am ales să intru în locul pus în lista neagră si atunci mi s-a terminat răbdarea, pentru că e imposibil să eșuezi lamentabil de atâtea ori!
Sunt un client mai “complicat”, iar dumneavoastră trebuie să vă comportați ca atare. Așa ar trebui sa fiți instruiți.Nu trebuie să mă amenințati pe messenger că mă căutați pe la școală și o să vă informați în legătură cu mine! V-ați adresat cu “copilo” și când v-am spus că sunt “ domnișoara Valeria” pentru dvs. ați citat foarte disprețuitor! Dacă sunt atât de copilă, nu trebuia să-mi luați banii!
Poate o să ajungeți să vă purtați ambele pălării și să vă eliberați florile din închisoarea incompentenței.
Asta este părerea mea.Este punctul meu de vedere, subiectiv, evident!
Rușine, o steluță mi se pare prea mult!
P.S: Doamna antreprenor mi-a recomandat să merg la colțul străzii pentru o comandă atât de simplistă! Țin să menționez că am mers și n-am rămas dezamăgită! Mulțumesc pentru sugestie!
NELA VOICA
NELA VOICA3 ani în urmă
Am avut o comandă on-line în această florărie, cu livrare la domiciliu. Am fost plăcut surprinsă de promptitudinea și seriozitatea respectării orei de livrare, de aspectul buchetului și de amabilitatea personalului! Felicitări pentru modul cum va tratați clienții! Succes in toate!
Ion Ana Lenora
Ion Ana Lenora4 ani în urmă
O florărie de 5 stele! O șefă extraordinară care întotdeauna stie sa mulțumească ,clientul ! Mult rafinament si mult bun gust! Recomand cu incredere si am certitudinea că o sa revin întotdeauna cu toată aprecierea pentru tot ceea ce faceti! Va multumesc mult si va iubesc tare! <3
IOANA VASILIU
IOANA VASILIU2 ani în urmă
Servicii de o calitate desavarsita, aranjamente si buchete superbe pana la ultimele detalii, promptitudine in finalizarea si livrarea comenzilor! De asemenea, am avut o experienta excelenta in ceea ce priveste comunicarea cu personalul, amabilitate si disponibilitate maxime. Recomand cu incredere si cu siguranta voi reveni!
Daniela Sandulachi
Daniela Sandulachi2 ani în urmă
Flori proaspete si buchete minunate create de o persoana minunata, D-na Gianina🌹!

Am comandat pentru prima oara de la "Floraria DREAM PARTY" un superb si delicat aranjament floral. O explozie de culori! Am fost placut impresionata de calitatea serviciilor: promptitudine, profesionalism, amabilitate, delicatețe, multa pasiune și talent!

Aduceti intotdeauna bucurie imensa si emotie celui care primeste florile. Va doresc sa existati in continuare si sa prosperati! Ma bucur ca ma numar printre clientii Dvs. și recomand din toata inima!

"Floraria Dream Party" este cea mai buna alegere!
Elena Tudosa
Elena Tudosa2 ani în urmă
Cea mai bună din oraș...copii sunt multe,originaluri doar unul 🙂
Felicitări pentru tot ceea ce va iese din mâini! Recomand cu mare drag tuturor celor ce doresc calitate ❤
Locații recomandate