/Hunedoara/Florarie

Paleta Flor

Piața Victoriei 9, Deva 330085, România

Paleta Flor
Florarie
4.9
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWH3+52 Deva, România
+40 722 565 417
paletaflor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Albert Nemet
Albert Nemet2 ani în urmă
Am comandat telefonic si am fost surprins foarte placut de profesionalismul cu care am fost tratat. Buchetul de flori a fost impecabil, frumos aranjat si florile proaspete. Livrarea a fost în intervalul de timp stabilit. Cu siguranta voi mai apela la serviciile firmei/echipei Paleta Flor!
Recomand cu toata increderea!
Adriana D
Adriana D2 ani în urmă
Draga echipa Paleta Flor! Florile in continuare sunt niste daruri minunate pt cei dragi! Va multumesc ca m ati ajutat sa fac o supriza unei persoane foarte dragi cu un buchet mimunat si proaspat si livrare exact in intervalul ales!
TS
TS2 ani în urmă
Am comandat un buchet de trandafiri și un tort. Livrare și calitate excelenta! Mulțumesc mult.
Simona Elisa
Simona Elisa2 ani în urmă
Foarte serioși, de încredere, sociabili. Deși am comandat o coroană funerară din Cluj-N., pentru a fi livrată în Răcăștie, s-au ocupat de tot (realizare, livrare) cu profesionalism. Coroana a fost frumoasă, și a fost livrată când și unde am solicitat. Recomand cu încredere!
Irina Papanaga
Irina Papanaga2 ani în urmă
Foarte amabili, iar Intr - o zi atât de aglomerata că Sf. Valentin au reușit să-mi livreze aranjamentul in timp util. Recomand!
Ancuta Hasanova
Ancuta Hasanova2 ani în urmă
Foarte frumos aranjat! Sunt foarte impresionata! Cat de mult profesionalism, cata perfectiune,cata imaginație!
Știind ca astăzi este ziua surorii mele și nu am reușit sa pregatesc nimica datorita faptului ca sunt foarte departe de ea( sunt in Germania) am dat o căutare pe net am zis k poate am noroc! Si ce credeți ...am găsit cea mai corecta și mai serioasa firma...firma Paleta Flor din Deva! Care intr-un timp foarte scurt au pregătit o surpriza frumoasa și au livrato direct la sora mea!
Va mulțumesc mult de tot Paleta Flor!
Cu siguranță cand voi veni din nou acasă o sa trec sa va mulțumesc încă o data personal!
Indrum cu încredere pe toată lumea care are nevoie de cele mai frumoase flori,buchete,aranjamente orice sa mearga cu încredere la aceasta firma! Nu veți regreta!

Sanatate multa Paleta Flor
Alina Sandu
Alina Sandu2 ani în urmă
Florile sunt frumoase iar livrarea a fost facuta rapid si cu mare grija.
Multumesc!
Corina Nitu
Corina Nitu2 ani în urmă
Fiind din Bucuresti, am ales din Facebook: Paleta Flor pentru realizarea si livrarea unui aranjament floral in DEVA. Cea mai frumoasa satisfactie am avut-o cand niste oameni necunoscuti si-au dat silinta, cu maxima seriozitate si politete, sa ne ofere un serviciu de 5*. Nota 10 cu felicitari si multumiri pentru promisiunea Dvs! Felicitari si succes in tot ce faceti!
Locații recomandate