/Bucuresti/Florarie

Floraria Online - Maison D'Or

Piața Alba Iulia nr 3, București 031104, România

Floraria Online - Maison D'Or
Florarie
4.6
169 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GJ+94 București, România
+40 770 663 399
maisondor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Alexandru Ciupitu
Alexandru Ciupitu2 ani în urmă
Probabil sunt singurul care va da un feedback negativ dar in cazul comenzii mele, aceasta a ajuns ziua urmatoare. Cu scuza ca e de vina Cargus, surpriza de cateva sute de ron nu amai fost surpriza. Am dubii si in privinta dulciurilor cumparate care au stat vreo doua zile prin vreo duba sau cine stie pe unde. Daca tot nu esti sigur pe curierul pe care il folosesti, cel putin nu mai promite ca ajunge coletul in 24 de ore. Asadar, serviciile Maison D’or intra la categoria junk.
Emil Tanase
Emil Tanase2 ani în urmă
Comandă on-line la ora 10:00, livrare în același zi la ora 15:00, soția a fost încântată iar eu sunt plăcut impresionat. Mulțumesc!
Netty Milea
Netty Milea2 ani în urmă
Calitatea produselor, rapiditatea livrarii si profesionalism impecabile!!!
Recomand cu drag! Multumesc, Maison d'Or!!!
Stefania Ghita
Stefania Ghita2 ani în urmă
Foarte multumita de compozitia florala care este conforma cu poza de pe site. Nu este prima data cand comand la distanta flori de aici, am fost incantata de fiecare data de calitatea produselor, rapiditatea livrarii si profesionalism. Recomand cu mare drag!
Elenastanciu Elena
Elenastanciu Elena2 ani în urmă
Am comandat un buchet de trandafiri. Initial nu aveau in magazin atunci cd am plasat comanda, in final s*a reusit sa se finalizeze comanda si a ajuns la mine la timp. Au facut tot posibilul pt a*mi ajunge comanda la ora care imi trebuia mie buchetul, fiind o "urgențã".
Eu am mai comandat de la dânsii si de fiecare datã am fost multumitã.
Acum, cu atât mai mult, intrucat au reușit sã imi aducã comanda exact pt cd imi trebuia.
Curierul ff ok. O sa mai revin cu comenzi.
Multumesc pt promptitudine! 😊
Gabriel Tudor
Gabriel Tudor2 ani în urmă
Jenant!
Am ezitat un pic, înainte de-a comanda de la ei. Prețul e mai mare decât în alte părți unde se oferă aceleași servicii, dar am zis că această diferență se vede (probabil) in calitate.
Am luat un buchet cu 25 de trandafiri roz, pentru soția mea, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la căsătorie. Peste tot era vorba despre 25. Pe site scria 25 trandafiri, pe felicitare scria 25 de ani... Numai că au început surprizele. Am menționat, atât în scris cât și telefonic, ca livrarea să se facă între orele 13-15, știind programul soției și că înainte de ora 13 nu este acasă. Surpriză: la 12:40 mă sunau că ei sunt în fața scării și dacă sunt acasă. Le-am explicat că trebuie să mai aștepte până ajunge soția, având în vedere cererea mea. Au așteptat. Până aici, relativ ok.
Surpriza cea mai mare: nu știu ce-a fost în capul meu că, a doua zi, mi-a venit să număr trandafirii.
23!! Jenant!
(Am adăugat poze pentru a nu exista dubii - se pot număra)
Carmen B
Carmen B2 ani în urmă
Am fost total nemulțumita de serviciul oferit de aceasta florărie! Trandafirii au ajuns desfăcuți, se observa ca nu sunt proaspeți in condițiile in care i am comandat pentru a i oferi a doua zi, lucru care nu s a mai întâmplat data starea in care au fost primiți. Am trimis feedback florăriei fără a primi răspuns. Au pierdut cu siguranța un client!
Roxana Mihaila
Roxana Mihaila2 ani în urmă
Am comandat un trandafir rosu criogenat pentru ziua de nastere a mamei mele. Pe website se ofera optiuni de livrare in functie de data. Am dorit ca acest aranjament sa fie livrat pe 24 Decembrie, website-ul avea aceasta data disponibila asa ca am ales-o, cu optiunea de livrare dupa-amiaza.

A doua zi, primesc un email de la florarie spunand ca nu pot sa livreze pe aceasta data pentru ca nu stiu cum lucreaza Cargus(compania de livrari) de Sarbatori si ca vor sa livreze pe 23 Decembrie in schimb. Mi-am afisat dezamagirea, avand in vedere ca aceasta data era speciala dar am acceptat 23 Decembrie. Am rugat-o pe d-na Olivia (cea care m-a contactat) sa imi confirme in final daca totul e organizat pentru 23 Decembrie seara. Nu am primit niciun raspuns.

La finalul zilei 23 Decembrie am realizat ca aceasta comanda nu a ajuns si deja era ingrijorator dar am asteptat data de 24 pentru a fi sigura. Din fericire, comanda a fost trimisa in final pe 24 Decembrie (cu mentiunea ca in jur de ora 12pm, cu toate ca am cerut sa fie livrata dupa 4pm, dar asta nu sta 100% in atributiile florariei...).

Din pacate, totusi, am pus un mesaj special la plasarea comenzii care a lipsit cu desavarsire si a trebuit sa i-l citesc/ scriu mamei chiar eu.

Pentru mine experienta a fost una negativa, mesajul lipsind, serviciile cu clientii la un nivel redus si chiar produsul nu extraordinar (cupola e approx. 27 cm dar trandafirul e mult mai mic si approx. 7-10cm sunt liberi (poze atasate).

Nu voi mai comanda de la aceasta florarie, dezamagitor.
Locații recomandate