/Bucuresti/Florarie

Ideafiori

Strada Traian 1, București 030167, România

Ideafiori
Florarie
4.9
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4G9+MG București, România
+40 31 417 8236
ideafiori.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Daniela Albu
Daniela Albu2 ani în urmă
Un colț de rai, aranjamente florale deosebite, ornamente minunate, o încăpere mică, dar plină de frumos, de magie și de suflet.O încântare !!!
Cristi Stefan
Cristi Stefan2 ani în urmă
Mult bun gust si foarte amabil personalul.O sa cumpar flori mai des
Mihaela Ionescu
Mihaela Ionescu4 ani în urmă
Dacă aveam cum sa votez cu mai mult de 5 stele, le bifam pe toate!! Draga mea, esti minunată, am avut un buchet de mireasă absolut divin si cele mai frumoase lumânări! Parca ai stiut exact ce imi doream, mi-am pus toata increderea in tine si sincer iti spun, rezultatul a fost peste asteptari! Florile au fost proaspete, delicate, foarte parfumate si au rezistat aproape o saptamana. Recomand din toata inima, nu am destule cuvinte sa iti multumesc!!❤❤❤
Cristian Calcisca
Cristian Calcisca6 ani în urmă
mic atelier in care reusesc sa creeze buchete, nu doar sa vanda flori individual. amabilitate si atentie la detalii. corectitudine. felicitari!
Marian Miron
Marian Miron2 ani în urmă
Suntem norocosi si recunoscatori ca exista asa minunatie de oameni. Reusesc sa ne surprinda la fiecare noua comanda. Pur si simplu, arta!
Mihai Stoian
Mihai Stoian2 ani în urmă
Vreți flori de calitate și pline de viata? La Idea Fiori sigur o sa găsiți ceea ce căutați, plus o consiliere fireasca, omeneasca!
Akd Ada
Akd Ada2 ani în urmă
Un atelier micut si elegant unde gasesti atat plante si flori colorate, parfumate cat si profesionisti care sunt gata sa te indrume si sa iti creeze din flori si plante orice iti trece prin cap!
Iar daca esti mai lazy sau nu poti ajunge personal te ajuta si cu livrare!
They're amazing!
Madalina ioana
Madalina ioana2 ani în urmă
Imediat ce intrii, te invaluie mireasma florilor, calitatea este excelenta, intotdeauna gasesti diversitate (de la clasicii trandafiri pana la ghivece de flori minunate, trandafiri crogenati).
Ana si fetele sunt minunate, intotdeauna sar in ajutor cu idei si sugestii. Pe scurt, este flower shop-ul de unde poti achizitiona: buchete, aranjamete florale, partea floristica a evenimentului fericit din viata ta!
Locații recomandate