/Botosani/Florarie

Florarie Botosani

Bulevardul George Enescu 3, Botoșani 710172, România

Florarie Botosani
Florarie
4.7
184 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMR4+2M Botoșani, România
+40 751 167 436
florariaeden.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Diana Bujniță
Diana Bujniță2 ani în urmă
Profesionalism , prețuri pt toate buzunarele și aranjamente superbe!
Corina Dragomir
Corina Dragomir2 ani în urmă
Mi-am găsit exact ce doream să cumpăr, florile sunt foarte proaspete, se găsesc și cadouri cu mult bun gust, unele deja ambalate astfel încât dacă te grăbești în 5 minute ai ales cadoul potrivit mai ales că personalul (atunci când am fost eu erau două doamne drăguțe...)este foarte atent și serviabil.Mulțumesc pentru impresia deosebită pe care mi-ați făcut-o,mai ales că vin foarte rar în Botoșani.
George C
George C2 ani în urmă
Am comandat de la ei un buchet de flori, mi-au cerut banii in avans și am luat plasă. Am fost in criză de timp si nu m-am uitat atent la buchet când l-am luat. Ce-i drept, jumătatea buchetului orientată spre mine arăta mai bine. Jumătate din flori erau trecute, unele frunze pt decor erau îngălbenite. Având recenzii bune, am mers pe încredere. Vă ofer un sfat, să nu o pățiti ca mine: fiți de față când vă face buchetul.
Emanuel Martincu
Emanuel Martincu2 ani în urmă
Echipa minunata, profesionista si produse si servicii de calitate. multumim ca ne ajutati sa daruim un buchet de flori cuiva drag, de la distanta. Suntem in afara Ro si in fiecare an putem conta pe serviciul dvs de livrare la domiciliu.
Anca Sofian
Anca Sofian2 ani în urmă
Flori de suflet pentru suflet într-un loc plin de magie, farmec, stil, eleganță și clasă. Un loc în care timpul se pierde, lăsând loc celor mai divine experiențe senzoriale, care mi-au reamintit secretul vieții. Eden-ul este pe pământ, aici la noi în oraș.🥰🙏😍
Ludmila Manoila
Ludmila Manoila2 ani în urmă
Multumim pentru florile si buchetele minunate pe care le oferiti. Am comandat de nenumarate ori de la floraria Eden si am fost mereu multumita.
Recomand cu incredere.
Diana volentiru
Diana volentiru2 ani în urmă
Primul buchet de flori cumparat de la floraria Eden, oferit mamei de la distanta, a fost cu adevarat o alegere f buna! Voi reveni cu siguranta!
R&A Gaming
R&A Gaming2 ani în urmă
Singura florărie de top din Botoșani, felicitări, meritați mai mult de cinci stele, aranjamente florale deosebite 🥀🌹🌻
Locații recomandate