/Sibiu/Firma de contabilitate

ISC Business Technology

Strada Distribuției nr.1, Sibiu 550135, România

ISC Business Technology
Firma de contabilitate
4.3
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4XJ+FP Sibiu, România
+40 269 206 550
isc-business-technology.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin C
Florin C4 ani în urmă
O locație plăcută și elegantă !
Andrei gheorghe
Andrei gheorghe5 ani în urmă
Meniul este destul de variat pt "meniul zilei", putand sa iti personalizezi pranzul, deoarece ai de ales intre trei ciorbe, trei feluri principale si trei garnituri), mancarea este proaspata, gustoasa si pare a fi facuta din ingrediente naturale . Spre exemplu sosurile contin efectiv morcov, ceapa si alte legume pe care le poti vedea in sos. In alte locatii sosurile arata perfect, nu vezi in ele urma de legume, fiind probabil facute pur si simplu din prafuri in care se adauga putina apă caldă. Avand in vedere locatia si calitatea marcării pretul este f ok. Ma refer la restaurantul de la etajul 1 din corpul A
Misha
Misha5 ani în urmă
Aceasta este parerea mea sincera, de asistent manager si instructor de fitness, timp de 3 ani. Si practicant al sportului acesta, de 11 ani.

Din pacate, am zis sa incerc si sala de la Buisness center din centrul de afaceri. Si fiind din " domeniu" am identificat problemele rapid. Lucruri care la inceput nu m au deranjat,sau observat, acum o sa ma faca sa renunt la abonament.

3 PROBLEME GRAVE:

•Sala este de moda veche, aparate pe sisteme vechi, ( nu asta ar fi neaparat o problema, dar sunt in stare proasta) . Rupte, si jumulite, destul de incomfortabile, neingrijite. Nu doar odata, mi-a sarit sistemul de blocare al greutatilor. Si pt cine nu este experimentat cu asa ceva, risca : ori sa traga o sperietura pe cinste, ori sa se accidenteze.

•• MUZICA!. Este absolut odioasa. Nici nu stiu ce fel de muzica este, pentru ca asa ceva, eu n-am ascultat in viata mea. Nu stiu cine a facut mixul acela, pe care il tot repeta la neincetat,
dar acea persoana ar trebui dusa la orl.
Repet am 11 ani de sport si am fost in ZECI de sali de'a lungul timpului. Nu vorbesc din basme cand zic ca o muzica si o atmosfera creeaza un ritm si o stare buna!.

••• Personalul INDOLENT! : in special, curca bruneta de la receptie ca altfel nu ii pot spune. Care are o atitudine de tot rahatul fata de clienti. E total nepasatoare si habar nu are cum sa interactioneze cu un client, sa fie amabila, sa zica macar BUNA ZIUA SI LA REVEDERE, nu e capabila. Si la ce a mai mica problema zice NU, SI NU STIU fara NICI O INTENTIE de a face ceva pentru client sau minima pasare. Jur ca te face sa te simti ca primesti cine stie ce FAVOARE ca ai fi acolo...nu ca ai fi platit un abonament, si ca,, curca si-ar primii salariul fix din abonamentul meu si al altora.

In viata mea de sportiv de 11 ani n-am vazut bataie de joc de un business atat de frumos , mai multa cum am vazut aici.

Pacat. Sala ar avea ceva potential dar nu in conditiile astea.

Cineva a zis bine : .. oamenii sfintesc locul.

P.s. sa nu i cereti bon, factura sau altceva in afara de o cheie, ca i-ati dat sah-mat. Sincer zic, eu nu stiu pt ce isi primeste salariul.
Emil Alexe
Emil Alexe5 ani în urmă
Numeroase firme de prestigiu dețin birouri în acest complex
Alexandra Orac
Alexandra Orac5 ani în urmă
Nu sunt locuri de parcare
Ioan Dragomir
Ioan Dragomir6 ani în urmă
Conditii normale pentru birouri, sala de fitness, bar, cantina-restaurant ,preturi accesibile
Dj Crius
Dj Crius6 ani în urmă
Un lic care ar fii trebuit sa aiba 13 etaje nu 15
Meri Da
Meri Da6 ani în urmă
Locul unde imi petrec 8 ore pe zi 5 zile din 7
Locații recomandate