/Sibiu/Firma de contabilitate

DosarSRL.ro

Cladire Registrul Comertului, Str. Dorului, nr. 20, Corp A, Et. 2, Cam. 1, Sibiu 550352, România

DosarSRL.ro
Firma de contabilitate
4.6
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5M2+FW Sibiu, România
+40 745 969 692
dosarsrl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cami geangalau
Cami geangalau2 ani în urmă
Un serviciu de cea mai înaltă calitate. Deși situația pe care am discutat-o cu domnul Nireștean este complexă, am fost întâmpinată cu deschidere, flexibilitate și înțelegere. Comunicarea este prompta, programarea pentru o discuție a avut loc în aceeași zi cu primul contact. Extrem de profesionist, domnul Nireștean a căutat o soluție și mi-a expus posibilele beneficii și riscuri din start. Am primit contacte pentru alte servicii adiacente de care am nevoie, contacte la fel de prompte și serioase. Apreciez enorm acest serviciu și îl recomand și altora cu toată încrederea.
Diana Tarcea
Diana Tarcea4 ani în urmă
Recomand pe domnul Nireștean Mircea Cristian pentru promptitudinea și tot sprijinul acordat în vederea obținerii actelor necesare înființarii unui pfa! A fost foarte rapid și a răspuns la toate întrebările mele! Seriozitate și profesionalism acordat în tot timpul necesar, de la depunerea actelor pana la finalizarea acestora! Mulțumesc frumos pentru tot!
Alexandra Popa
Alexandra Popa4 ani în urmă
Colaborare cu domnul Nireștean a decurs perfect. Sfaturile și informațiile oferite au fost extrem de utile și procesul de înființare prin Dosar SRL a fost extrem de simplu și rapid. Recomand cu încredere!
Alexandru Marinoiu
Alexandru Marinoiu4 ani în urmă
Il recomand cu incredere pe domnul Cristi. Ofera servicii de calitate si este foarte punctual.M-a ajutat foarte mult cu infintarea unui SRL si mi-a oferit sfaturi pretioase.Apelati cu incredere!!! RECOMAND
Andrei Craciun
Andrei Craciun4 ani în urmă
Lipsă totală de confidențialitate, niște șmecheri care caută să scoată bani de la tine și să copieze ideea afaceri. Nu recomand deși este nevoie de astfel de serviciu în Sibiu.
Ioana Maniu
Ioana Maniu4 ani în urmă
Recomand cu mare încredere! M-a ajutat cu toate informațiile de care aveam nevoie!
Ovidiu Oltean
Ovidiu Oltean2 ani în urmă
Am colaborat cu dl Mircea de la distanta si totul a decurs perfect.
Arina Lascu
Arina Lascu2 ani în urmă
De curând am apelat la serviciile domnului Nireștean Mircea Cristian, de la început am primit toate informațiile de care aveam nevoie. Recomand serviciile dânsului în primul rând pentru profesionalismul de care a dat dovadă și sprijinul oferit. Totul procesul a durat foarte puțin și lucrurile au decurs ca la carte.
Locații recomandate