/Suceava/Firma de constructii

Erichman

Str. Humorului 105A, Comuna Moara 727377, România

Erichman
Firma de constructii
3.8
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6H8+6W Comuna Moara, România
+40 771 244 109
erichman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Cirja
Radu Cirja2 ani în urmă
Am inceput ub proiect cu ei si l am dus la bun sfarsit,preturile au fost cele mai bune pt perioada aceasta,chiar am cautat mai multe oferte inaite sa achit la ei,au multe avantaje si recomand si altora.multumim!
Ionut Ilisei
Ionut Ilisei2 ani în urmă
Sunt un client fidel.
Produse de bună calitate și la un preț bun.
Fetele de la casa de marcat sunt minunate.
Recomand
Anton Constantin
Anton Constantin2 ani în urmă
Recomand! Atat cei de la casa cat si cei de la livrari foarte promti si rapizi. Am avut nevoie de teava livrata si descarcata si niciun depozit din Suceava nu se deplasa fara 700 lei pana la Udesti.... aici mi-au facut pret bun si la teava si au avut transportul inclus
Marcel Munteanu
Marcel Munteanu2 ani în urmă
Am cumparat caramida de la ei la in ianuarie ramanand in custodie pana cand urma sa ma apuc de construit casa, pentru ca nu aveam unde sa o descarc. I am sunat sa imi livreze marfa platita, iar in decurs de o saptamna mi-au livrat toata comanda. Am ramas placut suprins de cat de repede s-au organizat, pentru ca am avut 60 de paleti. Mi-au ofertat si pret bun si marfa la timp
Iulian Jitariu
Iulian Jitariu2 ani în urmă
Este cel mai bun magazin din Suceava.
Foarte drăguți si serviabili.O placere sa vin în acest magazin.
Doamnele de la casierie, sunt de nota 10.
Dubatufca Alexandru
Dubatufca Alexandru2 ani în urmă
Sunt vecin cu ei si sunt promti in livrari,trebuie totusi aprovizionat cu mai multe game de produse. Au muncit si inca muncesc mult sa puna la punct locatia. Recomand sa le treceti pragul.
Bujorean Beniamin
Bujorean Beniamin2 ani în urmă
Prefer acest magazin de constructii pentru ca este cel mai apropiat din zona unde locuiesc. Are produse bune! Recomand
Marius Carp
Marius Carp2 ani în urmă
Am cumpărat fier beton de la ei. Cea mai mare greșeală pe care am putut sa o fac. Am fugit de țigani că sa dau peste niste hoți. Un prieten mi-a zis că o cunoștință de a lui a cumpărat fier mai ieftin de la erichman. Sun, întreb care e pretul, managerul îmi zice un preț, doar că mă chema în magazin să discutam mai multe. Ajung la magazin să plătesc fierul, fiind un preț ok, că sa aflu că de fapt fierul e mai scump cu 10 bani pe kg. Accept, prețul fiind mai bun că la țigani.
Le transmit sa îmi livreze fierul cat mai curând posibil, mi-l livrează în 3 transe in 3 zile diferite cu multe telefoane și mult stress și nervi. Ultima zi fiind la 11 de la cererea de livrare. Dacă vreți să cumpărați ceva de la ei sa știți că o să aveți de aface cu soția manageurui, cea mai inapabila persoana de logistica din univers.
De ce vindeau ei firul mai ieftin decât țiganii? Pentru că ei cântăreau bara mai mult decât e ea. Spre exemplu bara de 10 cm in diametru ei o cântăreau cu 700 Gr in plus, adică bara are 8.16 kg, in loc de 7.6 kg conform standardului. Bara de 14 are 16.35 kg fata de 14.64 conform standardului, cu 2.3kg mai grea.
M-au furat cu 500 de kg de fier. Adică vreo 1600 de lei.
Nu recomand să cumpărați nimic de la ei, sunt niste hoți. In ziua când am fost sa discut cu ei problema mai erau câțiva clienți care așteptau de 2 săptămâni să le livreze cărămida.
Locații recomandate