/Ilfov/Firma de constructii

Dumi Serv Srl

Șoseaua Alexandriei 288, Bragadiru 077025, România

Dumi Serv Srl
Firma de constructii
4.5
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9XMR+5J Bragadiru, România
+40 734 454 423
dumiserv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodora simonica
Teodora simonica2 ani în urmă
Foarte dezamăgitor! Foarte periculos daca nu va pricepeti la cumpararea lemnului ! Am luat cherestea sub forma de "dulapi " pentru a construi o scara.Dupa ce am construit-o am observat ca lemnul era plin de viermi numiti "cari" .Scara a fost montata in casa ,bine ca nu au ajuns la lemnul din pod.Am demontat-o imediat.Nu pot sa postez poza cu cariile.Tin sa mentionez ca scara a fost facuta a doua zi dupa ce am cumparat lemnul. Cel de la depozit a spus ca nu-l intereseaza si a avut un comportament foarte nepotrivit.Voi apela la protecția consumatorului.

Aveți grijă!
Florin Enache
Florin Enache2 ani în urmă
Recomand,gasesti cam tot cei necesar!
Daniel Gherghe
Daniel Gherghe2 ani în urmă
Le dau cinci stele, deși încă nu am cumpărat de la ei, o voi face cât de curând, cu siguranță. Experiența mea cu acest magazin constă doar în vizita de informare pe care am făcut-o, angajații dându-mi explicațiile solicitate cu promptitudine și răbdare, deși unele amănunte solicitate le puteam afla și de pe site-ul lor, care, fapt surprinzător, este actualizat, cu preturile la zi ( cu atât mai mult, cu cât în perioada aceasta preturile se modifică des ). În plus oferă și transportul produselor pentru o sumă decentă. Poate o să fiu acuzat de părtinire, dar asta e realitatea, sper să am aceleași satisfacții și după ce cumpăr efectiv.
Adrian onaca
Adrian onaca2 ani în urmă
O experienta f proasta
Un patron de 2 lei....asa vb cu tine de zici ca el a pus coada la cireașa.. 🤮🤮🤮
Diana Ionascu
Diana Ionascu2 ani în urmă
Am avut o colaborare foarte bună. Ii recomand din tot sufletul. O comunicare prompta și de calitate. Cu siguranță voi mai apela la ei. Multumesc pentru ajutor!
Mugurel Ciuperca
Mugurel Ciuperca3 ani în urmă
Locatia este cam incomoda, cu acces din Centura Bucuresti, fara posibilitate simpla de a ajunge in oras. Locuri de parcare exista, spatiul magazinului e restrans dar curtea interioara si depozitul sunt intinse. Preturile sunt destul de mari dar magazinul e relativ bine aprovizionat.
Cata Ilie
Cata Ilie3 ani în urmă
Marfă diversificată, dar bun doar în situația în care nu găsești la Dedeman sau Leroy Merlin. Prețurile sunt mult mai mari la toate materialele. Exemplu tub canal 110 3 m la Leroy Merlin 18.80 lei buc., la Dumi serv 31 lei.
L.L
L.L2 ani în urmă
Nu recomand!!! Problema nu este rezolvata, marfa este ruginita și eu nu vreau banii înapoi, pentru ca am dedicat timpul meu cumpărăturilor din magazinul dumneavoastră și vreau marfa de calitate, nu rugina. Draga Dan Dumitrescu, asigurati conditiile corespunzatoare de depozitare a marfurilor, nu am nevoie de sfaturi pentru indepartarea ruginii pe banii mei. Dupa ce am postat recenzia la acest magazin am primit urmatorul mesaj: "Doamna L.L. am rugmintea sa încetați cu jignirile pe spațiul public vis a vis de firma DumiServ SRL pe care o reprezint si vis a vis de personalul DumiServ SRL deoarece dacă nu încetați cu aceste cuvinte jignitoare va promit solemn ca o sa ne vedem în instanta garantat." Jenant!
Locații recomandate