/Giurgiu/Firma de constructii

SHIPYARD ATG GIURGIU S.R.L.

Șoseaua Portului 2, Giurgiu 80013, România

SHIPYARD ATG GIURGIU S.R.L.
Firma de constructii
4.7
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VXHF+C2 Giurgiu, România
+40 246 213 835
shipyardatg.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps SHIPYARD ATG GIURGIU S.R.L.
Scrie o recenzie
Marcel Negru
Marcel Negru4 ani în urmă
Este un santier naval bine dotat, dar nepromovat bine in spatiul virtual. Are capacitati mari de producie, hale care permit constructia navelor, inclusiv maritime in interior, si un sistem de transport la Sincrolift bine organizat. Permite andocarea tuturor tipuri de nave de transport pasageri, sau tancuri petroliere de 2000 tone. Pentru reparatii, sau lucrari de intretinere.
Alecsandru raceanu
Alecsandru raceanu4 ani în urmă
Situat în partea de sud a Orasului Giurgiu, Shipyard ATG Giurgiu are acces direct la Fluviul Dunărea, ceea ce oferă mediul perfect pentru construirea şi lansarea de nave noi, inclusiv reparații, atât pentru navele fluviale, cât si pentru cele maritime. Shipyard ATG Giurgiu are acces la Marea Neagră prin Canalul Dunăre – Marea Neagră şi la Marea Nordului / Rotterdam prin canalul Rin-Main-Dunăre.

Şantierul Naval are o capacitate de producție de otel de până la 600/700 tone pe lună, aproximativ 10.000 tone de otel pe an si o capacitate de 1.500 de tone de aliminium pe an.

Din anul 2002 pana in prezent Santierul naval Shipyard ATG Giurgiu a livrat peste 70 de nave „Casco” sau complet echipate „La cheie” (propulsate / nepropulsate) in Europa si nu numai, cum ar fi : Tancuri tip C si N, Pescadoare; Barja RO-RO; Impingatoare; Barja/Doc RO-RO pentru transporturi agabaritice; Nave Multifunctionale de Depoluare si colectare deseuri solide si lichide;Statie de pompare plutitoare; Barje port Container, Cargo Multifunctionale, etc.
CALITATEA, EFICIENTA si LIVRAREA LA TIMP sunt extrem de importante la Shipyard ATG Giurgiu.
Bricoflor Romania
Bricoflor Romania4 ani în urmă
Kamen Dimitrov
Kamen Dimitrov6 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu funcționează.

(Original)
Не функционира.
Chetrone Nicolae
Chetrone Nicolae6 ani în urmă
Bogdan Staicu
Bogdan Staicu6 ani în urmă
SPIA Romania
SPIA Romania7 ani în urmă
Catalin Ade
Catalin Ade8 ani în urmă
Locații recomandate