/Dambovita/Firma de constructii

Reparatii Acoperișuri

Reparatii Acoperișuri
Firma de constructii
4.4
5 recenzii
5 comentarii
+40 721 957 871
reparatiiacoperisuri-repairservice.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Darkness Dark
Darkness Dark4 ani în urmă
Din punct de vedere al actelor, zero barat. Clientul nu primeste nici un fel de documente privind materialele achizitionate si pretul lor real. Totul apare sub forma unui desfasurator in care sunt prezentate materiale + manopera, care va este bagat sub nas pentru a-l semna. In atentia viitorilor clienti ( discuta verbal cu voi un pret estimativ, pe care clientul se bazeaza, iar la final de lucrare suma pe care o aveti de achitat se dubleaza sau se tripleaza.
Din punct de vedere al executiei partea de dulgherie lasa de dorit, in schimb, cei care pun tabla si accesoriile sunt TIGANI UNGURI dar foarte seriosi si muncitori.
1. Cei care se ocupa de dulgherie - romani neaosi de pe la noi, genul care vin la 10.30AM si la 16.30 au disparut in ceata. ( plus ca vor cere bani continuu) sub forma de cash. Vin cu chitante de genul AVANS ACOPERIS, e adevarat pe sumele pe care dvs. le platiti. La mine, inceputul a fost de 5000 ron in prima zi dupa care suma s-a dublat pe fiecare zi de lucru. Sa nu asteptati facturi pe ce cheltuiesc banii, nu o sa primiti. Raspunsul va fi invariabil acelasi.....noi va dam chitante pe sumele pe care vi le percepem.
2.Cei care pun tabla - sa nu fiti rasisti! , sunt tigani unguri, dar cu educatie si modesti.Muncesc zi lumina fara sa ceara o cana de apa. Lucreaza cu simt de raspundere si sunt corecti.
3.In schimb seful lor va va solicita la fel ca si ceilalti sume cash, pe care vor deconta aceleasi chitante , cu acelasi invariabil mesaj , noi dam chitanta pe suma pe care dvs. o platiti...zilnic.Cazul meu 10.000 ron /zi.

Sfaturi:
Nu va amagiti cu textul: masuratorile le facem la sfarsit si platiti doar ce este pus pe acoperis! NIMIC MAI FALS.
Nu incepeti nici un fel de lucrare daca nu sunt capabili sa faca un deviz estimativ corect SCRIS NEGRU PE ALB( deviz care sa includa : suprafata locuintei dvs. in mp, cantitate aproximativa de materiale care intra etc.. ACCESORII pe m/l si nu spun accesorii degeaba, aici castiga cel mai mult cei care desfasoara o astfel de activitate), nu pe vorbe ca la mine.
Stipulati in contractul de servicii ca nu vor primi nici un ban cash.
Totul sa se deruleze prin cont bancar. ( Nu faceti nici un transfer de bani , pana nu primiti justificare la ultimul leu cheltuit din transa anterioara - cu documente , nu chitante stornabile.
Masuri asiguratorii ca primiti facturi corecte chiar in copie pentru materialele cumparate.
Sau mai bine dupa ce faceti devizul estimativ, (sper sa aveti mai mult succes decat mine), mergeti dvs., cumparati materialele si contractul il faceti doar pe manopera si garantie. ( Daca doresc sa mai lucreze cu aceste conditii impuse! )
Sper ca prin aceste sfaturi sa va feresc de neplacerile prin care eu am trecut timp de 5 zile. Suma finala acoperis (adica 275mp) aproape 20.000Euro.
Au preturi foarte mari la accesorii, care chiar daca sunt de buna calitate sun prohibitiv de scumpe, iar aici ei jongleaza cu sume ridicol de mari.
Mai bine invatati ce reprezinta aceste accesorii, le achizitionati dvs. iar firma sa deruleze activitatea de manopera.

Sper sa va fie de folos tot ce v-am relatat. Si sa nu patiti ca mine daca veti lucra cu aceasta firma.
Catalin Zamfir
Catalin Zamfir5 ani în urmă
Gigi Dolineanu
Gigi Dolineanu5 ani în urmă
Dragos ion
Dragos ion5 ani în urmă
Marin ion
Marin ion5 ani în urmă
Locații recomandate