/Dambovita/Firma de constructii

LUC Tamplarie PVC

Strada Justiției 37, Târgoviște 130017, România

LUC Tamplarie PVC
Firma de constructii
3.7
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFH9+64 Târgoviște, România
+40 733 189 586
inversluc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert
Robert2 ani în urmă
Cel mai de calitate tamplar este Luc. Se ocupa si de procurarea materialelor, fac geamuri de HQ (calitate inalta), geamurile vin cu vertical embrezure si ofera o protectie ridicata. Recomand cu toata increderea Luc tamplarie pentru casa sau baza dumneavoastra. Lucreaza cu multa seriozitate si se ocupa de tot. Personal extraordinar de priceput mai ales cand vine vorba de LR(un profil nemaintalnit dar foarte calitativ). Lucreaza pana seara tarziu, foarte seriosi. Recomand cu toata caldura.
Boosted Commando
Boosted Commando2 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult aceasta firma, seriozitate si profesionalism peste tot pe unde am lucrat cu domnul Andrusca, atata doar ca la casele noastre nu am pus geamuri decat la shooting floor, ca altfel ne dadea un c4 si intrau la tc. Uneori am stat si pana la 3 dimineata sa putem monta peste tot geamuri. Recomand tuturor
Unforgiven
Unforgiven2 ani în urmă
Multumesc pentru usile livrate am cerut 2 si am primit 5 asa firma mai rar, acum pot sa imi mai fac inca 3 garaje.
Skipper
Skipper2 ani în urmă
Extraordinara lucrare, foarte bine executat
Florin Pascu
Florin Pascu2 ani în urmă
Firma neserioasa tâmplărie de foarte proasta calitate montaj foarte prost întârzie cu lucrarea. Una promite și alta îți aduce (a spus ca plasele sunt incluse și nu sunt ), nu vin la remedieri Nu se recomanda ,
Iosif Rosu
Iosif Rosu2 ani în urmă
Firmă super de treabă echipă montaj de calitatea. Recomand cu încredere
Alina Tirca
Alina Tirca4 ani în urmă
O firma de 2 bani, cu niste angajati amatori si nesimtiti, mi-au pus usa invers cu interiorul la exterior, la 2 ferestre au adus geamuri clare cand eu am comandat si am platit pentru 2 geamuri cu modele, m-au amanat si mintit aproape 3 luni, sunand la ei zi de zi. Nu recomand la nimeni pe acesti nesimtiti. Le-am facut plangere la ANPC pentru aceasta batjocura.
Ionut Lazar
Ionut Lazar5 ani în urmă
Buna seara! Imi pare rau sa realizez ca inca mai exista firme atat de neserioase si neprofesioniste. Ne-au mintit pe fata si dus de nas aproape 3 saptamani fata de cand ne-au promis ca o sa fie gata comanda cu tot cu montat. Sa nu mai spun ca un "profesionist" de la aceasta firma de 2 lei, a luat masuratori paralele cu realitatea, montajul a lasat de dorit plus ca intarzierea a fost nejustificata si nesimtit de pe fata. Nu recomanda aceasta firma. Va spun asta fiindca eu am regretat din tot sufletul ca m-am INCURCAT cu ei. Daca vreti liniste si profesionalism, NU APELATI LA FIRMA LUI PESTE!
Locații recomandate