/Constanta/Firma de constructii

Celco

Șoseaua Industrială 5, Constanța 900147, România

Celco
Firma de constructii
4
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5R+F2 Constanța, România
+40 241 677 320
celco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–13
Scrie o recenzie
J J
J J2 ani în urmă
Timp de așteptare 3 zile,nu ai nici parcare,nici wc.jaleee
Daniel Glodeanu
Daniel Glodeanu2 ani în urmă
Bine.
Puțin cam multa birocrație.
Dar personalul a fost amabil.
Felicitari!
Liviu Feodorov
Liviu Feodorov5 ani în urmă
Faceti niste produse foarte bune in ROMANIA si din pacate nu stiti sa le promovati suficient. Faceti oameni buni clipuri YouTube in care aratati cum se pune in opera zidaria BCA Celco, cu tot cu mortar in pat subtire, etc. Faceti clipuri YouTube in care aratati cum se pune in opera sistemul IZOMINERAL !! Concurenta o face deja si are succes cu produse din afara tarii. Mult mai scumpe ca ale Dvs si in nici un caz mai bune calitativ.

Hai ca se poate, MADE IN ROMANIA !!!
Eden
Eden2 ani în urmă
Servicii de calitate!O echipa de profesionisti!Izolatia casei a fost achizitionata de la Celco Izomineral , foarte usor de lucrat si pus in opera, timp scurt de executie! Material ecologic 100% si permeabil la vapori! Tineti cont si de faptul urmator: Consiliul European de la Brussels a fost izolat cu acest tip de material! Pentru mine au contat mult aceste aspecte! Succes in continuare!
Tudor popescu
Tudor popescu2 ani în urmă
Cam multe spărturi într-un palet. Din 3 paleți, doar cca 20 bucăți / palet erau întregi, restul ciobite, sparte, crăpate, uneori chiar fărâmate total , de nefolosit. Am luat românești deoarece sunt naționalist, și vreau românesc, dar m-am uitat și la Ytong și alții, și nu aveau atâta spărtură ca Celco. Fiți atenți. Atât clienții (ce luați) cât și producătorii (control mai riguros de calitate).
Marius Maftei
Marius Maftei2 ani în urmă
Buna ziua tuturor. Vreau sa multumesc celor de la Celco pentru sprijinul acordat in alegerea materialelor termoizolante. Din toate punctele de vedere eu recomand izolarea case cu izomineral de 20cm care este un produs de viitor, fiind mai bun calitativ decat vata bazaltica sau polistirenul. Multumesc
Blackjack lol
Blackjack lol2 ani în urmă
Nu se poate ca timpul de așteptare pentru incarcare sa fie de 24 de ore...cea mai slaba organizare...la șoferi nu se mai gândește nimeni....producție slaba și comenzi multe..bătaie de joc...
Florin Ungureanu
Florin Ungureanu2 ani în urmă
Asa se sta la încărcare.Nimeni nu te ia în seama ați ureza de la bun venit "Așteptare frumoasă".Dezinteres total față de cei care așteaptă în zadar la poarta lor.
Locații recomandate