/Constanta/Firma de constructii

Maurer Residence Constanta

Strada Milano 21, Constanța 900001, România

Maurer Residence Constanta
Firma de constructii
4.3
176 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
6H8W+PV Constanța, România
+40 728 111 777
maurerimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Chiru Ionel Marius55 zile în urmă
Bună ziua.
Locuiesc în Maurer Constanța de patru ani și sunt foarte mulțumit de alegerea făcută până la un punct: datorita faptului ca pe anotimpul toamnă-iarna îmi "plâng" geamurile am găsit varianta "ajutătoare" cu unul sau două recuperator de căldură. Problema a apărut în momentul în care am avut nevoie de aprobarea dezvoltatorului, având un contract pe o perioada de zece ani de a nu modifica fațada clădirii. În ce mod afectează fațada este irelevant acum.
Ideea este că deși am căutat să am o discuție cu directorul tehnic pe o perioada de trei zile, acesta m-a ignorat cu bună știință. Nu mai spun de problemele de construcție din apartament din perioada de când nu a ieșit din garanție, sau cu accesul în Maurer Residence.
Problema este cu oamenii care "gestionează" aceasta comunitate.
Adrian252 zile în urmă
Totul lasa de dorit la Maurer Residence Constanta. Taxa de administrare de 180 de lei include doar curatenia pe scara (care se face o data pe saptamana, dar practic nu prea se face, tot timpul este murdar), intretinerea gazonului care abia s a pus si paza (nu exista bariera asa cum ne au mințit la semnarea promisiuni. Paznicul pazeste doar materialele lu' Maurer). Doar atat ptr 180 de lei. Ah si era uit, apa care este folosita la udarea gazonului, materialele ptr curatenie si detergenti intra in cheltuielile spatiilor comune. Lifturile consuma energie reactiva, care este la pretul de 3x al energieii active. Personalul de la administratie te trateaza foarte prost cand te duci si le ceri explicatii. A trebuit noi locatarii sa angajam pe cineva care sa verifice instalatia facuta de Maurer ptr a se identifica ca acel consum mare de energie vine de la lifturi. Banuim ca celelalte constructii ale blocurilor s a folosit curent electric de la blocurile noastre, iar noi suportam cheltuielile in ceea ce priveste facttura de curent. Mai toate apartamentele au defecte: centralele de caldura puse gresit (turul cu returul), parchet pus aiurea, cu umflaturi, pereti crapati, fatada nefinalizata la balcon, il auzi pe vecinu cand da drumul la robinet, adica pereti prin care se aude totul. Lista e foarte mare, dar mai bine va cumparati la Maurer ca s aflatii si voi. Ah, si inca ceva, curentul la spatiile comune ne a venit in ultimele doua luni cate 100 de lei pe cap de locatar. Adica daca locuieste doua persoane in apartament,vei plati 200 de lei. Ptr niste becuri pe scara + cele doua lifturi, doar la blocul nostru de vreo 98 de persoane, ne a venit factura la curent de 10 000 de lei. Acum ati inteles de ce am spus ca Maurer construieste blocurile, iar noi locatarii ii platim curentul folosit. Maurer, Maurer. Hai ba Maurer ca promiti multe si esti ca toti ceilalti.
Victoria Timofte
Victoria Timofte2 ani în urmă
Recomanda cu încredere firma Maurer Residence ❤️❤️❤️❤️❤️
Amalia birnat
Amalia birnat2 ani în urmă
Parerea mi-o formez cand cartierul va fi gata
Gina Dobre
Gina Dobre3 ani în urmă
Nimic nu este calitativ, nici apartamentele, nici serviciile, nici personalul...
Nu inteleg de ce plateste lumea atat de mult pentru ceva cu mult inferior...
Maurer promoveaza apartamente la cheie, insa lumea nu stie k dupa un an de folosinta peretii crapa, varul de pe pereti cade, geamurile sunt puse gresit, clantele de la usi au ruginit, instalatiile de la baie nu se pot folosi din cauza degradarii, caloriferele suiera intrucat au fost montate cu reziduri in ele...
Nu mai spun de personalul administrativ...sau de femeile de serviciu pe care le auzi din casa cum spala pe jos nervoase si vociferand in gura mare k face lumea mizerie,,, mizerie luata pe incaltaminte datorita faptului k Maurer Cta nu asfalta strazile dintre blocuri si e mai ceva ca in fata unui grajd cu animale de la tara..
Si multe altele...
Cumparati de la Maurer Constanta si va veti convinge!!!
Cristian D
Cristian D4 ani în urmă
Cartierul in sine, apartamentele locurile de parcare totul este peste așteptări...dar, există și acest "dar" ... cheltuielile de administrare ale cartierului și faptul că la ore de vârf legătura cu orașul se face doar pe o arteră sunt minusuri ce trebuie luate în considerare. Una peste alta, daca nu sunteți presați de timp și sunteți dispuși să plătiți încă odată cat dați pe cheltuielile lunare doar pentru administrarea zonei veți avea parte de apartamente mari, gândite bine , luminoase și de calitate. Cele de 3 și 4 camere au inclus și spațiu subteran in parcare plus boxă iar cele mai mici spațiu exterior in parcare.
FLY DRONES
FLY DRONES5 ani în urmă
Personal ne politicos, lipsit de respect o duduie a avut tupeul sa tipe la mine in telefon pentru că nu-i convenea o cerință de a mea. Aveți grijă plata este în lei la cursul BNR nu mai puțin de o suma impusă de ei, iar dotaril sunt (chip/poor quality) am renunțat să mă iau aparat de la ei.
Romeo-Valentin Brezeanu
Romeo-Valentin Brezeanu2 ani în urmă
De aproape doi ani asfaltarea intre blocuri a ramas doar o promisiune neonorata. Pe timp de ploaie si dupa,intre blocurile construite, starzile si terenul arata ca in cele mai mizere sate romanesti. Si probabil aceasta situatie va mai dura citiva ani
Maria Marinciu
Maria Marinciu2 ani în urmă
Eu personal sunt dezamagita ca nu s-a respectat termenul de livrare.Trebuia sa ne mutam in decembrie 2019; apoi in mai, in iunie si cine stie daca ne vom muta si in august. Pacat!
Mariana Neagu
Mariana Neagu2 ani în urmă
Maurer Rezidence?! Nu stiu cum sa incep; am fost nevoita sa renunt la antecontractul incheiat pt un apartent, mi sa comunicat ca.mi restituie avansul integral, a trecut un an si jumatate de cand am renuntat si nici astazi Nu mi.au restituit avansul, ma amana incontinuu. Fara cuvinte!
Locații recomandate