/Bucuresti/Firma de constructii

Constructii Erbasu S.A.

Str. Nicolae G. Caramfil 72, București 014146, România

Constructii Erbasu S.A.
Firma de constructii
4.5
159 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F3PV+82 București, România
+40 21 232 3545
erbasu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Manciu Tinca196 zile în urmă
Lucrând la balconul de deasupra,l-a spart pe al meu. Am cerut să fie reparat,iar șeful de șantier Ștefan,m-a pasat la primăria sectorului 4
G. Marius
G. Marius2 ani în urmă
Ma bucur sa vad ca aceasta companie la care m-am format ca profesionist arata in continuare ca si in Romania se poate. Candva ma voi intoarce si eu acasa si imi doresc sa se intample tot la Erbasu. Felicitari!
Florin C
Florin C2 ani în urmă
In urma unor solicitări legate de termene de executie ale unor lucrari nu am primit niciun raspuns pe niciune dintre adresele de email mentionate in rubrica contact.
Carina M
Carina M2 ani în urmă
Ma bucur ca exista o firma romaneasca care sa realizeze proiecte de o asemenea anvergura. Stadionul Steaua. Felicitari !
Florina Iliescu
Florina Iliescu2 ani în urmă
Disconfortul creat prin ocuparea benzii de circulație din fata stadionului Rapid nu se mai termina....
Laurentiu Emanuel Petre (Avocat)
Laurentiu Emanuel Petre (Avocat)2 ani în urmă
Am dorit sa am o intrevedere cu Cristian Erbasu, pentru un business la nivel inalt. Desi nu ne-am cunoscut si nici nu stia despre ce este vorba, nici macar nu a dorit sa ma vada! Secretarele au fost foarte amabile, insa raspunsul a fost sec: "Domnul Cristi Erbasu nu este interesat de intrevederea cu Dumneavoastra!" Lipsa de politete in business, aroganta, infatuare. Aceasta este impresia lasata de aceasta societate.
Ion Voinescu G
Ion Voinescu G2 ani în urmă
Am avut placerea sa colaborez cu multi oameni din Erbasu in ultimii 20 de ani si nu am ce sa le reprosez. Au toata stima mea pentru ca au fost intotdeauna corecti si au dat dovada de profesionalism. Va multumesc si va urez la cat mai multe lucrari pentru aceasta tara.
David beckam
David beckam2 ani în urmă
Încurcă traficu cu stadionu rapid.steaua a terminat repede și rapidu vade mama lor de firma.ii doare în pl de șoferi care.circu pe.partea cu stadion.ne chinuim sa circulam și erbasu dorm pe.ei cu lucrarea
Elvis Panaite
Elvis Panaite2 ani în urmă
Sunt foarte incantat sa fac parte din aceasta companie care a realizat foarte multe lucrari de succes in Romania.Felicitari si spor la cat mai multe proiecte marete.
Locații recomandate